Ad

Itheum debuterer på Elronds strategiske lanceringsplatform

Af:
op Mar 9, 2022
Listen
  • Itheum ønsker at fjerne de grundlæggende aspekter hos internetøkonomien fra den ensidige annonceringsmodel.
  • Elrond arbejder med blockchain-teknologi for at integrere den næste milliard mennesker i Web3 og metaverset.
  • Itheums NFMe ID-teknologi vil brugere være i stand til at tilføje et meta-datalag til deres avatar.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Elrond ( EGLD/USD ) økosystemet, der arbejder på internet-skala blockchain-teknologi for at integrere den næste milliard mennesker i Web3 og metaverset, har indgået et samarbejde med Itheum. Web3-datamæglerfirmaet vil få debutere på Elronds strategiske lanceringsplatform, Maiar Launchpad, erfarede Invezz for nyligt fra en pressemeddelelse.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Itheum, som inkuberes af Morningstar Ventures i Elrond Dubai, vil dukke op på Maiar Launchpad i slutningen af marts eller begyndelsen af april.

At overskride den ensidige reklamemodel

Copy link to section

Itheum har til formål at flytte de grundlæggende aspekter forbundet med internetøkonomien væk fra den ensidige annonceringsmodel, hvor annoncørerne frit indsamler brugerdata, hvorefter de teknologiske platforme bruger disse. De ønsker i stedet at indføre en samarbejdsmodel med fuldt afstemte incitamenter for både dataproducenter og forbrugere.

Direktøren for Itheum Mark Paul kommenterede:

Nogle af vores generations klogeste hoveder og vanvittige mængder af ressourcer er i stigende grad blevet rettet mod at finde nye måder at høste brugerdata på og sælge dem videre til annoncer. Hvis vi giver både brugerne og virksomhederne mulighed for at eje deres data og få værdi af dem, så kunne internettet udvikle et helt nyt niveau af anvendelighed og tillid, og således blive et solidt fundament for det næste område indenfor den menneskelige udvikling: nemlig Metaverset.

Itheum vil anvende Elrond Networks skalerbare blockchain-teknologi til at gøre det muligt for folk overalt at administrere deres personlige data som aktiver. Itheum udnytter desuden også NFT-teknologi til at skabe metaverse data-avatarer kaldet NFMe ID’er.

Beniamin Mincu, der er direktør hos Elrond Network tilføjede:

Alle elementerne er på plads for at kunne opbygge et overbevisende miljø, hvor eventyr, udforskning og nysgerrighed ophøjes til hidtil usete niveauer af fordybelse og unik relevans. Data vil være byggestenene i Metaverse, og Itheum skaber forudsætningen for at alle overalt kan få del i det betydelige opside potentiale i denne hidtil uudnyttede nye økonomi.

Den nye teknologi vil muliggøre rigere oplevelser

Copy link to section

Med NFMe ID-teknologi vil brugerne nu være i stand til at tilføje et meta-datalag til deres almindelige avatar. Dette vil gøre deres oplevelser rigere og mere brugertilpassede. Samtidig med dette vil deres data forvandles til en naturligt tilbagevendende indkomststrøm.

En virksomhedsklar platform

Copy link to section

Itheum platformen er lige fra udgangspunktet klar til at blive brugt. En række klienter indenfor jobmarkedet og turisme- og sundhedsplejesektoren har været banebrydende for udviklingen af denne nye platform, og anerkender alle dataaktiver som den næste grænse for en langt større vækst.

Kryptovaluta