Ad

Nervos’ globale hackathon fremmer universel interoperabilitet

Af:
op Mar 18, 2022
Listen
  • Vindere vil modtage eksklusive NFT'er og $75.000 i CKB, der er det originale token fra Nervos Network.
  • Deltagerne opretter en dApp og overfører den til Nervos' EVM-kompatible Layer-2 - Godwoken - i stafet.
  • Nervos vil være vært for en række indlæringsrum og sessioner, samt en række live-sessioner.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Nervos har netop annonceret det globale Web3 verdensmesterskab, der er et hackathon, der har til formål at støtte, fremhæve og promovere de bedste Web3-talenter, erfarede Invezz fra en pressemeddelelse på PR News Wire . Vinderne vil modtage eksklusive NFT’er og en præmiepulje på $75.000 i det originale token fra Nervos Network, der kaldes for CKB.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Dette hackathon startede online i dag og vil fortsætte indtil den 2. maj 2022. Deltagerne kan konkurrere indenfor hold- eller soloaktiviteter, såsom stafet, kunst, 100 meter løb og et maraton. Her er detaljerne

Stafet

Copy link to section

Deltagerne opretter en dApp og lancerer den dernæst på Nervos’ EVM-kompatible Layer-2 – Godwoken- i hold på tre. Vinderne får $12.000 i CKB. Holdet der kommer nummer 2 vinder $7.500.

Kunstangreb

Copy link to section

De forskellige hold laver en NFT på Nervos’ flagskibs NFT-platform – kollect.me. – De 10 bedste NFT’er vinder hver $1.000 i CKB.

100 meter løb

Copy link to section

Konkurrenterne løber om kap for at overføre deres Ethereum ( ETH/USD ) dApp-projekt til Nervos. De første 10 vinder hver især $1.000 i CKB.

Marathon

Copy link to section

Sidst, men ikke mindst, så vil de forskellige hold konkurrere om at skabe en meningsfuld dApp og lancere den på Godwoken. Holdet på første, anden og tredjeplads vil modtage henholdsvis $15.000, $13.000 og $7.500 i CKB.

Kevin Wang, der er medstifter hos Nervos Network kommenterede:

Web3-verdenen byder på hidtil usete muligheder for kreativitet og innovation drevet af blockchain-teknologien, og dette er inspirationen der ligger til grund for dette hackathon. Web3 verdensmesterskabet er en af de første begivenheder af sin slags, og vil ikke blot vise, hvor nemt det er at overføre en Ethereum dApp til Nervos, men også give udviklere og holdene en klar og tydelig metode til at bidrage til vores spirende økosystem.

Nervos vil være vært for en række indlæringsrum og sessioner, samt live-sessioner for at hjælpe deltagerne med at yde deres bedste i dette hackathon. De vil være i stand til at forfølge yderligere markedsførings-, finansierings-, mentor- og lanceringsmuligheder efter hackathonet afsluttes.

På en mission for at opnå interoperabilitet

Copy link to section

Nervos er på en mission for at opnå interoperabilitet 2.0, hvilket henviser til et fuldt interoperabelt blockchain-økosystem. Til dette formål giver netværket brugerne flere og flere muligheder for at skabe og lancere apps, der overskrider de individuelle blockchains.

Begivenheder såsom Web3 verdensmesterskabet baner vejen for gnidningsløst arbejde på tværs af alle de forskellige blockchains i økosystemet. Nervos’ originale token handles i øjeblikket for $0,01 og rangerer som nr. 153. målt efter markedsværdi.

Kryptovaluta