Lightning Labs får $70 millioner stablecoins på Bitcoins netværk

Af:
op Apr 6, 2022
Listen
  • Lightning Labs har sikret sig $70 millioner i en serie B-finansieringsrunde.
  • Midlerne vil blive brugt til udviklingen af Taro-protokollen.
  • Taros mål er at bringe stablecoins ind i Bitcoins Lightning Network.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Lightning Labs, der er Bitcoin ( BTC/USD ) netværket softwarefirma, har sikret sig $70 millioner i finansiering til at udvikle Lightning Network. Midlerne vil skal bruges til at skabe større hastigheder og sænke omkostningerne i forbindelse med transaktioner udført på Lightning-netværket.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

$70 millioner Serie-B finansieringsrunde

Copy link to section

Lightning Network har rejst $70 millioner i en serie-B finansieringsrunde. Finansieringsrunden blev ledet af Valor Equity Partners. De andre investorer i denne finansieringsrunde omfatter Goldcrest Capital, Baillie Gifford og andre engleinvestorer.

Midlerne skal bruges til at booste fleksibiliteten hos Lightning Labs, og de vil blive brugt som brændstof, så virksomheden kan opnå den ønskede vækst. På trods af de milepæle, som Lightning Labs allerede har opnået, så er der fortsat tale om en lille virksomhed med 24 ansatte.

Medstifteren og administrerende direktør for Lightning Labs, Elizabeth Stark, har også annonceret virksomhedens planer om at øge effektiviteten på Taro. De planlægger at bringe stablecoins og andre aktiver ind i Bitcoin-netværket for at øge deres udbredelse.

At bringe stablecoins til Bitcoin

Copy link to section

En del af finansieringen vil blive rettet mod Taro-protokollen for at give Lightning Network-brugere mulighed for at indføre stablecoins. Lightning Labs vil ikke være udstederen af disse stablecoins, men vil blot levere den nødvendige infrastruktur til at lette stablecoin-transaktioner på netværket.

Bitcoin-netværket fik tilladelse til at understøtte stablecoins gennem Taproot-opgraderingen i november sidste år. Opgraderingen hentede også smarte kontrakter ind i Bitcoin-netværket.

Lightning Labs mener, at det vil være muligt for Bitcoin-netværket at modtage yderligere udbredelse med Taro. Dette skyldes, at Bitcoin-netværket gør transaktioner nemmere, og selv i områder med brugere uden bank.

I et interview med Forbes bemærkede Stark, at indførslen af Taro var “utrolig vigtig, fordi her er der et potentiale for alle verdens valutaer at rute gennem Bitcoin via Lightning Network.”

Hun tilføjede yderligere, at Visa burde “være bange, fordi der er mange mennesker derude med mobiltelefoner, som nu ikke behøver at benytte sig af de traditionelle systemer.”

Lightning Network bruges i øjeblikket i El Salvador, som sidste år indførte Bitcoin som lovligt betalingsmiddel. Bitcoin bliver også brugt på en række andre platforme, såsom Strike og Twitter.

Verden