Cosmos prisprognose: skal du købe eller sælge ATOM-dykket?

Af:
op apr 7, 2022
  • Cosmos pris har været kraftigt faldende i de seneste par dage.
  • Dets økosystem har gjort det godt hjulpet på vej af Terras DeFi-projekter.
  • Den næste katalysator vil være Gravity DEX airdroppet.

Cosmos ( ATOM/USD ) kursen har været kraftigt faldende i de seneste par dage, idet investorerne lige nu bekymrer sig om kryptovalutaer og aktier. Mønten faldt til et lavpunkt på $26,03, hvilket var det laveste niveau siden 15. marts. Dets markedsværdi er faldet til omkring $7,9 milliarder.

Væksten i Cosmos økosystemet

Cosmos er en af de førende platforme indenfor blockchain-branchen. Platformen er meget brugt af udviklere, der ønsker at skabe decentrale applikationer (dApps). Den er også blevet brugt til at sikre, at flere kryptovalutaer kan kommunikere med hinanden.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Cosmos har adskillige dele. Den har en inter-blockchain-kommunikation (IBC) protokol, der gør det muligt for mere end 250 kryptovalutaer – såsom OKB og CRO – at kommunikere med hinanden. Samtidig har den Cosmos SDK, der gør det muligt for udviklere at bygge decentrale platforme.

I de sidste par måneder har applikationer bygget med Cosmos SDK været i kraftig vækst. Det vigtigste har været Terra, som er et af de største økosystemer i verden. Terra er blevet brugt til at bygge apps i topkvalitet, såsom Lido, Astroport og Anchor Protocol.

I de seneste par dage er priserne på Astroport og Anchor Protocol steget kraftigt. Astroport steg til et rekordhøjt niveau, da investorerne glædede sig over lanceringen af styrings- og indsatsfunktionerne. Anchor Protocol steg på den anden side, da investorerne købte dykket.

Cosmos har også en anden afdeling, der er fuldt fokuseret på decentral økonomi. Det er en førende bager af Gravity DEX, som flytter fra Cosmos Hub til en ny blockchain kendt som Crescent. I en erklæring sagde udviklerne, at ATOM-brugerne ville modtage 50% af Crescent Network-airdroppet. Alt dette betyder, at Cosmos-økosystemet sandsynligvis vil fortsætte med at vokse i de kommende år.

Cosmos prisprognose

Cosmos price

ATOM-prisen steg til det højeste på $33,30 den 3. april, da kryptovaluta-rallyet fortsatte. Nu har mønten oplevet en kraftig vending, da investorerne lige nu bekymrer sig om den omvendte rentekurve og det faktum, at Federal Reserve har antydet, at den vil begynde at implementere en række kvantitative stramninger. De 25-dages og 50-dages glidende gennemsnit har desuden foretaget en nedadgående overlapning.

Derfor vil Cosmos-prisen sandsynligvis opretholde sit nuværende nedadgående momentum i de kommende dage. Hvis dette sker, så vil det næste vigtige støtteniveau være på $25,8, hvilket repræsenterer det laveste niveau siden den 14. marts.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money