8 Bedste Kryptoer at Investere i Under Januar 2023’s Krypto Bear Market

Af:
op Jan 4, 2023
Listen to this article
  • Bear markedet repræsenterer en fremragende mulighed for at opbygge en langsigtet portefølje
  • Metacade har alle de rigtige ingredienser til et episk løb i det næste bull market
  • Andre tokens, som Ethereum og Chainlink, er godt rustet til langsigtet vækst

Det nuværende krypto bear market kan virke som en skræmmende tid at investere i. Alligevel repræsenterer det en utrolig mulighed for langsigtede investorer at hente tokens til rabatpriser. Visse projekter ser ud til at være alvorligt undervurderede lige nu, og denne artikel vil liste otte af de bedste kryptovalutaer, der kunne være værd at overveje under denne nylige markedsnedgang.

1. Metacade (MCADE) – Et play-to-earn token med masser af potentiale

Metacade er et community-hub, der har til formål at give spillere, udviklere, iværksættere og kryptoinvestorer alt, hvad de behøver for at få succes med play-to-earn (P2E) spil. Fra dedikerede fora og ranglister til spilanmeldelser og førende GameFi-alfa, Metacade giver spillerne de værktøjer, de skal bruge for at komme videre under ét tag

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Udover disse ressourcer vil du opdage en platform fuld af indtjeningsmuligheder. For eksempel belønner Metacade sine brugere med MCADE- tokenet for at bidrage med værdifuldt indhold til fællesskabet. Så uanset om du er en erfaren P2E-gamer eller lige er begyndt, kan du optjene belønninger ved at poste nyttige anmeldelser, tips eller andet nyttigt indhold. Hvis du føler dig heldig, kan du også deltage i hyppige præmielodtrækninger og turneringer for en chance for at vinde stort.

Indtjeningsmulighederne stopper ikke der. Som en del af sit Work2Earn-initiativ vil Metacade lancere sit job- og projektboard i 1. kvartal 2024. Her finder du roller med nogle af de største navne inden for gaming og Web3, lige fra praktikpladser til senior, karrieredefinerende stillinger. Dette giver ikke kun indtægter til fællesskabet gennem betalte fortegnelser, men det giver Metacade-brugere chancen for at erstatte deres traditionelle indkomst med deres passion for krypto, Web3 og spil. 

Den måske mest innovative funktion ved Metacade er dens Metagrant-program. Metagranter giver brugerne mulighed for direkte at påvirke og støtte P2E-økosystemet ved at lade spillerne finansiere de spil, de ønsker at se udviklet. For at være berettiget til et Metagrant skal udviklere først indsende deres ideer i en pulje af konkurrerende projekter. MCADE-indehavere kan derefter stemme på de projekter, de mener fortjener finansiering, hvor vinderen tildeles et tilskud fra Metacade-skattekammeret for at få deres spil i gang. Metacade sigter mod at vise snesevis af disse community-støttede titler i sin virtuelle arkade.

Men hvad gør Metacade til den bedste krypto på denne liste? For det første er fællesskabs platforme ofte populære blandt spillere, fordi de giver et sted for folk med en fælles interesse at forbinde over deres yndlingsspil – tænk eksempelvis på Twitch eller Discord. Metacade er ingen undtagelse, da det tilbyder fora, chatrum og andre sociale funktioner, så brugerne kan interagere med hinanden.

Desuden er P2E en af ​​de hurtigst voksende industrier på planeten, der forventes at blive 50 milliarder dollars i 2025, ifølge crypto.com. Så selvom P2E-spil vil komme og gå, vil Metacade sandsynligvis forblive en konstant. Ligesom Twitch og Discord ligger dens succes i dens værdi som et socialt værktøj, ikke som et individuelt spil. Dette vækstpotentiale gør Metacade til en mere bæredygtig P2E-investering end noget enkelt spil. 

Frem for alt andet er MCADE- tokenet stadig i presale, hvilket betyder, at early adopters har potentialet til at se betydelige afkast på deres investering, efterhånden som platformen vokser i popularitet. Tidlige støtter fik fat i MCADE til $0,008 pr. token i betafasen, forud for dens stigning på 25 % til $0,01 i fase 1 af presalet. Når den når presale trin 8, vil tokenprisen på MCADE være $0,02! 

Med over $1,25 millioner i MCADE- tokens allerede solgt, er hypen ved at blive opbygget. Metacade kan være den næste store ting inden for P2E-gaming, og det er derfor, det er den bedste krypto at investere i, i løbet af krypto bear markedet.

>>> Du kan deltage i Metacade presalet her <<<

2. Ethereum (ETH) – En lys fremtid forude for dronningen af ​​crypto

Ethereum er verdens førende smart contract platform og go-to-netværket for decentraliserede applikationsudviklere (dApp). Der er i øjeblikket tusindvis af dApps, DeFi-projekter, NFT-indsamlinger og tokens, der er stærkt afhængige af Ethereum for at fungere, hver med én ting til fælles – de bruger alle Ethereum til at betale transaktionsgebyrer

Efterhånden som Ethereum-økosystemet vokser, vil efterspørgslen efter ETH også vokse, og denne vækst viser ingen tegn på at stoppe lige nu. Faktisk fandt Electric Capital i Januar 2022 omkring 4.000 månedlige aktive udviklere, der arbejder på Ethereum, cirka 22% af de ~18.000 udviklere, der arbejder på krypto- og Web3-projekter.

Ethereums overgang til proof-of-stake (PoS) vil sandsynligvis fremskynde dette tal i 2023. Shanghai-hardfork forventes i marts 2023, hvilket giver spillere mulighed for at få adgang til deres staking belønninger, og yderligere flytte Ethereum væk fra proof-of-work (PoW) . Sharding er planlagt i efteråret 2023, og vil markant forbedre skalerbarheden på netværket og åbne døre for nye Ethereum use cases. I betragtning af dens brede anvendelse og kommende forbedringer er Ethereum det næstbedste token at investere i, i løbet af det nuværende krypto bear market.

3. Bitcoin (BTC) – Et solidt valg til enhver kryptoportefølje

Bitcoin kan virke som et oplagt valg, men det bør være højt på prioritetslisten for enhver kryptoinvestor. Det er den mest kendte kryptovaluta på markedet, og det er også den ældste. Det er nok også det mest decentraliserede. På trods af de seneste fald har Bitcoin været et af de bedst præsterende aktiver nogensinde og har langt overgået afkastet fra benchmark S&P 500 siden starten.

Ikke overbevist? Så overvej lige ganske kort, at på trods af en række højprofilerede kollaps i kryptoindustrien, flere bear markets og en (relativt) langsom adoptionshastighed hos institutioner, er Bitcoin forblevet den mest værdifulde kryptovaluta. Dens prisgulv har konsekvent tendens opad, og på trods af kraftigt faldende sammen med resten af ​​kryptomarkedet, er BTC’s nuværende værdi er stadig højere, end mange investorer kunne have håbet på for blot et par år siden. Samlet set gør disse faktorer Bitcoin til et stærkt valg for alle, der ønsker at vokse deres portefølje i løbet af krypto bear markedet.

4. Cardano (ADA) – Vil Hydra gøre Cardano til den førende smart contract platform?

Cardano er en smart contract platform, der adskiller sig fra mængden med sin metodiske tilgang til on-chain udvikling. Hver opgradering er bakket op af forskning og aftalt af flere akademikere, før den implementeres. Dens konsensus mekanisme, Ouroboros, er verdens første bevisligt sikre PoS-protokol og gør Cardano til en af ​​markedslederne inden for blockchain-sikkerhed.

Cardano er også en af ​​de eneste blockchains udviklet med regulering i tankerne. I et nyligt Youtube-interview forklarede Cardanos medstifter Charles Hoskinson netværkets planer for en privatlivsprotokol kaldet Midnight. Han anerkendte spørgsmålet om fortrolighedsbestemmelser i forbindelse med gennemsigtige blockchains. Han sagde, at Midnight sigter mod at tilbyde “smarte private kontrakter”, som sandsynligvis vil tilføje yderligere værdi til netværket. 

Den længe ventede Hydra-opgradering skulle lanceres engang i 2023, hvilket kan føre til, at Cardano opnår hastigheder på 1 million transaktioner i sekundet! Mens Ethereum nogle gange kan overskygge Cardano, kan dets langsomme og stabile tilgang føre til langsigtet succes, hvilket gør det til den tredjebedste krypto at investere i, i løbet af det nuværende krypto bear market.

5. Binance Coin (BNB) – Et multi-purpose utility token 

Binance Coin er det oprindelige token på Binance-børsen og i øjeblikket den valuta med det tredje største market cap, udover stable coins’ene USDT og USDC. BNB startede som et handels rabat gebyr-token bygget på Ethereum-netværket i 2017, men i 2019 migrerede det til Binance-kæden. Et år senere lancerede Binance Binance Smart Chain, som tilføjede smarte kontrakter til netværket. Nu er Binance Smart Chain (eller BNB Chain i dag) Ethereums nærmeste rival, der driver tusindvis af dApps og tokens.

I modsætning til Ethereum bruges BNB dog ikke kun primært til gas fees. Ud over de rabatter, det giver forhandlere på Binance-børsen, kan brugere købe varer gennem Binance Marketplace og deltage i token-tilbud på Binance Launchpad. Dette multifunktionelle hjælpeprogram gør BNB til et enestående valg for et kommende bull market, taget dets potentiale i betragtning, når det kommer til at drage fordel af øget aktivitet på Binance-børsen og vækst i andre områder af Binance-økosystemet. Desuden gør dens alsidighed det til en fremragende mulighed for dem, der ønsker at investere i krypto bear markedet.

6. ApeCoin (APE) – Det indfødte token for et af de mest hypede metaverse-projekter

ApeCoin er et token, der har vundet masser af popularitet siden det blev lanceret i april 2022. Det er Ape-økosystemets oprindelige use- og governance token. Yuga Labs – holdet bag Bored Ape Yacht Club (BAYC), det næstmest værdifulde NFT-projekt nogensinde – skabte ApeCoin. 

Mens APE tilbyder indehavere eksklusiv adgang til funktioner i Ape Ecosystem og stemmerettigheder i Ape DAO, er dens mest spændende brug som udvekslingsmedie i Otherside. Otherside er Yuga Labs’ metaverse-projekt, som allerede har opnået betydelig hype blandt kryptoinvestorer. Animoca Brands, virksomheden bag det som nogle ville kalde det mest succesrige metaverse kryptoprojekt til dato, samarbejder med BAYC om at bygge Otherside. 

Otherside forventes at udkomme i 2023, og dets lancering kan forårsage en strøm af investeringer i ApeCoin, efterhånden som ivrige spillere forbereder sig på at opleve en ny grænse inden for digital interaktion. Ligesom BNB er APE et multi-use token, og dets forbindelse til de hurtigt voksende NFT- og metaverse-markeder gør det til et stærkt investeringsvalg på det nuværende krypto bear market. 

7. Chainlink (LINK) – Spiller en afgørende rolle i kryptos masseadoption

Chainlink er et decentraliseret oracle netværk, der tillader smart contracts på blockchainen at få sikker adgang til off-chain datafeeds, API’er og anden ekstern information. I stedet for at være begrænset til rent on-chain-data, åbner Chainlink døre for blockchains til at inkorporere data, som ellers ville være utilgængelige for dem, hvilket i høj grad forbedrer antallet af use cases for blockchain-teknologi.ikke kun Chainlink af mange projekter i DeFi-området, som Aave, Synthetix og Compound, men det har også partnerskaber med Google, Oracle og SWIFT – en imponerende liste. 

Efterhånden som flere institutioner og industrier anvender blockchain-teknologi, vil behovet for sikker og pålidelig dataintegration kun stige. Chainlink er det førende decentrale orakel på markedet i dag og er perfekt positioneret til at imødekomme denne øgede efterspørgsel. Det er måske ikke det mest glamourøse projekt på markedet, men Chainlink leverer den kritiske infrastruktur, der er nødvendig for masseadoption af krypto. Det vil sandsynligvis spille en væsentlig rolle i Web3. Som sådan er det den sjettebedste krypto at købe på dette bear market. 

8. NEAR Protocol (NEAR) – En brugervenlig Ethereum-rival

NEAR Protocol er et stadig mere populært smart contract etableret projekt, der har til formål at bringe skalerbarhed til masserne uden at gå på kompromis med brugervenligheden. Mens Ethereum endnu ikke har implementeret sharding, bruger NEAR allerede sharding til at opnå lynhurtige transaktionshastigheder til en ubetydelig pris. Når den er fuldt implementeret, skulle NEAR nå op på omkring 100.000 transaktioner i sekundet. 

En af de vigtigste differentierende faktorer ved NEAR sammenlignet med andre smart contract platforme, er dets fokus på brugeroplevelsen. For eksempel tillader det menneskeligt læselige wallet adresser for slutbrugere. Derudover kan de, der udvikler på NEAR, bruge sprog, de allerede er bekendt med, som Javascript og Rust, til at skabe dApps. Denne fleksibilitet er afgørende for masseadoptionen af ​​krypto generelt og vil sandsynligvis drive platformens vækst i 2023. I betragtning af dets partnerskaber med Google Cloud, Binance og ConsenSys er NEAR den syvendebedste krypto at købe under krypto bear markedet. 

Metacade (MCADE) er den bedste investering på dette krypto bear market

Selvom det er sandsynligt, at hver kryptovaluta på denne liste vil klare sig bedre på det næste bull market, skiller Metacade sig ud som det token med det største potentiale. Dens unikke status som et community-hub for det hurtigt accelererende P2E-rum, kombineret med dets allerede enestående presale-succes og voksende popularitet blandt kryptoinvestorer, gør Metacade til et fremragende valg for investorer, der ønsker at udnytte denne nye trend. 

Bare rolig, der er stadig tid til at blive involveret i MCADE-forsalget. Metacade er i fase 1 af sit presale, hvilket betyder, at når forsalget slutter, vil du være oppe 200 % – også selvom du gik glip af de tidlige stadier!

Du kan købe de tokens vi har nævnt ovenfor på eToro her.

Du kan deltage i Metacade presalet her.