Decentraland (MANA), Metacade (MCADE) og Monero (XMR) Prisforudsigelse 2030: Hvad investorer bør overveje

Af:
op Jan 4, 2023
Listen to this article
  • Decentraland vil sandsynligvis drage fordel af metaverse teknologi, kunne anspore mainstream-adoption
  • Metacade ser ud til at kunne udnytte den massive vækst af GameFi i 2030
  • Monero forventes at spille en afgørende rolle i en fremtid domineret af centralbankers digitale valutaer

Leder du efter en Decentraland-, Metacade- eller Monero-prisforudsigelse for 2030? Så er din søgen slut! Denne artikel tilbyder en ekspertanalyse af, hvor disse tre populære kryptovalutaer sandsynligvis vil være i 2030, og de faktorer, der kan drive deres fremtidige prisvækst.

Hvad er Decentraland (MANA)?

Decentraland er en 3D-verden, der giver brugerne mulighed for at skabe, nyde og tjene penge på virtuelle oplevelser. I Decentraland kan brugere købe, sælge og handle digital ejendom (LAND NFT’er) med MANA-tokens. LAND giver spillerne frihed til at bygge, hvad de vil, og i større skala giver det dem mulighed for at udvikle hele byer, komplet med transportsystemer, hoteller og sociale rum.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Decentraland er et af de mest værdifulde metaverse-projekter på markedet, på trods af nogle kontroverser omkring antallet af spillere. I oktober 2022 meldte Coindesk, at Decentraland kun havde 38 daglige aktive brugere (DAU), mens Decentralands egne data antydede, at det var mere som 8.000 DAU. Selvom ingen af ​​tallene kan sammenlignes med det store antal spillere, traditionelle spil trækker ind, har Decentraland potentialet til at konkurrere med dem en dag.

Decentraland (MANA) Prisforudsigelse 2030

Den store katalysator bag Decentralands fremtidige vækst vil være indførelse af metaverse teknologi. Mens de stadig er i sin spæde start, har metaverse-spil som Decentraland allerede en first-mover-fordel. Med det i tankerne vil Decentraland sandsynligvis være meget mere værd end sin nuværende pris på $0,30 i 2030. Ifølge eksperter kan MANA være værd mellem $65 og $95 i 2023 – et potentiale på 31.000 % i forhold til dagens pris.

Hvad er Metacade (MCADE)?

Metacade er en community-baseret platform, der sigter mod at udnytte den utrolige vækst, play-to-earn (P2E)-spil forventes at se i 2030. Det er et sted, hvor du kan tage hen for at spille de seneste P2E-titler, opdage flere måder at tjene på mere fra spil og sæt dit præg på fremtiden for GameFi

For at forstå, hvor Metacade kan være ved udgangen af ​​dette årti, skal du blot se på en nylig rapport fra Crypto.com. I den antyder Crypto.com, at GameFi kan gå fra et marked på 1,5 milliarder dollars i 2021 til et marked på 50 milliarder dollars i 2025. Fællesskabsbaserede funktioner som fora, chatrum, anmeldelser, leaderboards og brancheførende alfa vil sandsynligvis tiltrække tusinder af spillere til P2E-spilplatforme , såsom Metacade. 

Andre aspekter, såsom belønning af brugere for at bidrage til fællesskabet, regelmæssige turneringer og flere MCADE-indtjeningsmuligheder, kunne yderligere fremme Metacades adoption. Det lancerer endda en fællesskabsstyret finansieringsordning, kendt som Metagrants, for at hjælpe med at drive udviklingen på P2E-markedet. Processen er enkel: Udviklere indsender deres ideer til en pulje af konkurrerende projekter, og den, der vinder flest stemmer, tildeles finansiering fra Metacade-kassen! Metacades mål er at have dusinvis af disse spillerstøttede titler tilgængelige i dens virtuelle arkade, som alle kan logge på og nyde.

Samlet set ser det ud til, at Metacade har alle de rigtige ingredienser til at vokse væsentligt i løbet af de næste par år. Dets fællesskabscentrerede vision vil sandsynligvis drive et stort antal spillere til platformen, og eksplosionen i GameFi-adoptionen kan være det skub, Metacade har brug for for at komme i kredsløb. 

Metacade (MCADE) Prisforudsigelse 2030

Da MCADE-tokenet stadig er i presale, har det stadig masser af plads til at vokse. Ved udgangen af presalet vil Metacade-tokens være $0,02 værd pr. styk, og uden problemer være $25 værd i 2030. For at sætte det lidt i perspektiv, kan man ved at bruge denne prisforudsigelse, regne ud at $1000 investeret i forsalg MCADE kan være $1.250.000 værd i 2030! 

Selvom dette kan virke som meget, så overvej, at MANA debuterede til $0,024 og nåede $5,85 på fire år. Hvis vi forlæner det et par år, vil du kunne se, hvorfor Metacade har en god chance for at nå $25.

Hvad er Monero (XMR)?

Monero er en open source kryptovaluta, der er kendt for privatliv og anonymitet. Det bruger avancerede kryptografiske teknikker, såsom stealth-adresser og callsigns, til at maskere identiteten på afsenderen og modtageren af ​​alle transaktioner foretaget gennem Monero-netværket. 

I nutidens sammenkoblede verden er privatlivsfokuserede kryptovalutaer som Monero essentielle. De giver brugerne mulighed for at udøve deres grundlæggende rettigheder til privatliv og foretage transaktioner uden frygt for diskrimination, repressalier eller at blive sporet. Da Monero er fuldstændig decentraliseret, kan ingen enkelt myndighed målrette, spore eller censurere transaktioner. Selvom det tilsyneladende er unødvendigt i et kontantbaseret samfund, vil Monero spille en afgørende rolle i at beskytte borgernes finansielle privatliv, efterhånden som centralbankernes digitale valutaer (CBDC’er) bliver mere udbredte.

Monero (XMR) Prisforudsigelse 2030

Med efterspørgslen, der sandsynligvis vil stige efter udbredelsen af ​​CBDC’er over hele kloden, kan Monero være en af ​​de vigtigste kryptovalutaer i dette årti. Hvad angår Monero-prisforudsigelser for 2030, er det sandsynligt, at XMR vil være meget mere værd end dagens pris på $147. Den gennemsnitlige Monero-prisforudsigelse for 2030 er mellem $3.000-$4.000, mens nogle estimater anslår den så høj som $6.000. Realistisk set vil XMR sandsynligvis være mindst $2.000 værd i 2030.

Metacade er den bedste investeringsmulighed af de tre

Der er ingen tvivl om, at de tre projekter, der er anført her, sandsynligvis vil spille en central rolle i de kommende år. Decentraland forventes at drage stor fordel af masseadoptionen af ​​metaverse-teknologi, og som nævnt i Monero-prisforudsigelsen for 2030, kan CBDC’er drive behovet for privatlivsmønter med en hastighed, vi aldrig har set før. Men med hensyn til den bedste investeringsmulighed er Metacade den solide vinder her. 

Med de diskuterede faktorer i tankerne, tilbyder MCADE token-presalet investorer en enestående mulighed for at komme tidligt ind på en potentiel leder inden for P2E-spil. Metacade har allerede rejst over $1,25 mio ved presalets 1. fase. Efterhånden som flere investorer hopper ombord, Og med prisen på MCADE støt stigende under presalet, ville det være klogere at tjekke det ud før snarere end senere.

Du kan købe Decentraland og Monero hos eToro her.

Du kan deltage i Metacade-presalet her.