Gå ikke glip af Metacade (MCADE), Solana (SOL) og Avalanche (AVAX) – Krypto Markeds Forudsigelse for 2023 – 2025

Af:
op Jan 4, 2023
Listen to this article
  • Web3-gaming er klar til hurtig ekspansion i løbet af de kommende år
  • Solana og Avalanche skal forsøge at holde på deres markedsandel
  • MCADEs lave market cap og overbevisende køreplan gør det til et overbevisende valg for investorer.

Efterhånden som investorer begynder at håbe, at vi måske har set bunden af det nuværende bear market, er det forståeligt, at den seneste prognose for kryptomarkedet er afgørende for at træffe strenge investeringsbeslutninger.

Med dette i tankerne, så lad os tage et kig på, hvorfor Metacade, Solana og Avalanche udvikler sig til at kunne tilbyde et utroligt potentiale i løbet af det næste år og fremover. 

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Hvad er Metacade?

Metacade er en platform, der imødekommer spilleres og krypto-entusiasters behov og tilbyder dem et rum til at forbinde, spille og blive belønnet for deres rolle i at bidrage til fællesskabet.

Web3-spilområdet er blevet tippet til at blive er stor spiller i fremtidig udvikling og nævnes i næsten alle kryptomarkedsprognoser derude. Det kommer måske ikke som en overraskelse i betragtning af de klare muligheder for integration med spil.

Metacade tilbyder en bred vifte af funktioner, lige fra finansiering af spiludvikling og eksklusiv alfa-testadgang til jobtavler og belønninger for fællesskabsbidrag (såsom anmeldelser). Denne brede vifte af potentielle indtægtsstrømme med ro i sindet fra en Certik-revision gør det til en attraktiv mulighed for investorer, der ønsker at komme ind i stueetagen af ​​sådan en innovativ satsning.

Hvordan fungerer Metacade? 

Metacade-økosystemet bruger MCADE-styrings- og utility-tokenet gennem dets rige sæt af funktioner. Da Metacade har et så bredt udbud og en række værdiudvekslingsfunktioner, som f.eks. pay-to-play-arcaden, er MCADE-tokenet i stand til at fungere som en slags valuta for konkurrencer og spiladgang, såvel som for andre indtægter kilder såsom merchandise.

MCADE er også et kraftfuldt governance-token, hvor Metagrants giver indehavere mulighed for at stemme om, hvilke spil udviklere der skal nyde godt af finansiering. Med en overgang til en decentraliseret autonom organisation (DAO) i 2024 vil det at holde tokenet give endnu mere indflydelse på fremtiden for Metacade-fællesskabet.

MCADE-prisforudsigelse Generelt

Ved at lancere MCADE-tokenet på Ethereum-netværket (ETH) er Metacade i stand til at udnytte alle de sikkerheds- og omkostningsfordele, der følger med. I betragtning af at tokenet bruges til at interagere inden for Metacade-økosystemet – såsom adgang til konkurrencer og turneringer samt styring – vil vi sandsynligvis se prisen stige, efterhånden som adoptionen af ​​Metacade vokser.

Med en aggressiv plan med fokus på tekniske leverancer vil prisen på MCADE sandsynligvis stige betydeligt i 2023 på grund af projektets momentum og kan nå $0,25 hver.

I 2025 mener de fleste kryptomarkeds prognoser, at det ser ud til at være opnåeligt for projektet at overgå Axie Infinity’s (AXS) 2021 markedsværdi på $10 milliarder, hvilket sætter værdien af ​​MCADE på $5 pr. token, før de potentielle tokenforbrændinger finder sted.

Solana Pris Forudsigelse Generelt

Solana fortsætter med at nyde godt af et lidenskabeligt fællesskab på trods af en række problemer, der plager projektet i 2022, hvilket resulterede i et fald i udviklere, der arbejder på kæden. Udover de seneste prisbekymringer og tekniske problemer, der har resulteret i adskillige afbrydelser, har projektet også været tæt knyttet til den vanærede FTX-grundlægger Sam Bankman-Fried. 

I lyset af dette, sideløbende med de fremskridt, der er gjort af andre Layer-1-protokoller, er 2023 sandsynligvis et år, hvor Solana, uanset den bredere kryptomarkedsprognose, ser ud til at fastholde sin nuværende pris i stedet for at generere betydelige gevinster. Hvis projektet kan øge sin markedsandel, kan 2025 se $50 som et realistisk mål. 

Avalanche Price Prediction Generelt

Avalanche er endnu et Layer-1-projekt med en dedikeret følger, lanceret i 2020 for at give forbedret skalerbarhed og hastighed samt en sikker og effektiv platform til decentraliserede applikationer (dApps). 

Avalanche kan prale af opbakning fra folk som Coinbase Ventures, selvom ulempen for nye investorer er, at det betyder, at der ikke kun er et stort antal indehavere, der ønsker at sælge, når tiden er inde, men også at projektet allerede er meget kendt.

 I lyset af den nuværende tilstand af Avalanche og faldet i forbrug set for nylig, kan prisen for AVAX meget vel følge et lignende mønster som for Solana, hvor en prisstigning på 20-30% i 2023 anses for at være en god præstation. Hvis alt går godt for platformen, er $80-100 i 2025 bestemt opnåeligt.

Metacade – Gearet til en pris eksplosion

Solana og Avalanche har vist, at de sandsynligvis er her for at blive, og derfor vil priserne på SOL og AVAX sandsynligvis fortsætte med at stige langsomt, efterhånden som den samlede kryptomarkedsværdi stiger, og projekterne ser mere adoption. Dette understøttes yderligere af den generelle konsensus på tværs af mange kryptomarkedsprognoser.

Men med Metacade, der stadig kan prale af et lavt market cap, da det kommer ud af stealth-mode, tilbyder det et utroligt opsidepotentiale for investorer, der kommer tidligt ind til presale. I betragtning af de stærke tegn fra projektet, når det går ind i fase 1 af sit presale, ville det ikke være nogen overraskelse hvis projektet fik en væsentlig højere markedsværdi i den nærmeste fremtid.

Du kan købe SOL og AVAX hos eToro her.

Du kan deltage i Metacade-presalet her.