Metacade (MCADE) er den bedste måde at investere i Metaverse og 100x din investering

Af:
op Jan 12, 2023
Listen to this article
  • Metacade har udsolgt af beta-presale af MCADE-token på tre uger
  • Mere end 1,3 millioner dollars samlet ind, hvilket gør Metacade til et af de bedste nye metaverse-projekter
  • Eksperter forudser, at tidlige investorer kan lave op til 100x gevinster

Metacade har for nylig ramt overskrifterne i kryptopressen med nyheden om, at beta-presale-fasen af ​​det native MCADE-token blev udsolgt på tre uger, hvilket har givet mere end $1,3 millioner til metaversets spændende nye spilprojekt. Hypen viser ingen tegn på at blive langsommere i de efterfølgende presale-faser, hvilket viser sig at være en god mulighed for alle, der ønsker at finde ud af, hvordan man investerer i Metaverse.

Diskussionen har nu vendt sig mod at forudsige, hvor højt Metacade kunne stige i 2023.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

MCADE kan blive årets køb

GameFi-fand og kryptoinvestorer der er villige til at trodse de nuværende bear marked betingelser i jagten på at finde det næste store hit, støtter Metacade gennem deres presalefase. For at fange fantasien lover platformen at levere det bredeste udvalg af play-to-earn (P2E) titler inden for blockchain-spil.

Efter at have startet ved $0,008 i beta-presale-fasen, er MCADE sat til at stige til $0,02 efter den niende og sidste presale-runde. Dette afgiver pæne afkast for den ivrige tidlige investor, før MCADE rammer kryptobørserne og bliver tilgængelig for offentligheden. Den hastighed, hvormed tusindvis af investorer er hoppet ombord på Metacade-vognen så tidligt, er et positivt tegn på, at MCADE vil vise sig at være en fremragende investering.

Faktisk har støjen omkring Metacade og dens attraktive langsigtede flerlags-køreplan, der fører mod hele samfundets DAO-styring inden 4. kvartal 2024, ført til, at eksperter forudsiger, at MCADE kunne opnå en 100x stigning i 2023. Med projektet tilbydes en robust spilplatform, der ser ud til at være gearet til at lede GameFi-industrien, Metacade er et glimrende eksempel på, hvordan man investerer i metaverset.

Hvor højt kan MCADE gå i 2023?

Værdien af ​​MCADE vil stige med hver presale runde, til et maksimum på $0,02, før tokenet bliver noteret på decentraliserede børser (DEX), hvilket giver offentlige investorer fra hele verden mulighed for at drage fordel af Metacades positive start.

Mange eksperter forudsiger, at dette vil føre til en bullish performance af MCADE-tokenet på grund af den udvidede rækkevidde. Med en fast forsyning på 2 milliarder tokens er forudsigelserne, at den øgede efterspørgsel efter at købe MCADE-tokens på DEX’er vil få prisen på MCADE til at stige, især med presale investorer, der beholder deres tokens, mens de ser, hvad der sker.

I betragtning af dette ville det ikke være nogen overraskelse at se dem, der investerede i MCADE i de tidlige stadier af presale runderne, vil opleve, at værdien af ​​deres beholdninger stiger betydeligt. Faktisk ser det ud til at det at overskride $1-mærket at være et realistisk mål, der tilbyder mange tidlige bullish-investorer 100x gevinster. Dette gør MCADE til et glimrende startpunkt for potentielle investorer, der ser på, hvordan man investerer i metaverset.

Hvad er Metacade?

Metacade er en metaverse-baseret virtuel videoarkade, der bruger Ethereum blockchain og Web3-teknologi til at tilbyde en bred vifte af P2E-titler. Ud over at tjene, mens de spiller, uanset om de spiller tilfældigt mod venner eller i turneringer, der afholdes på platformen, kan fællesskabs medlemmer drage fordel af adskillige andre muligheder for at indtjene passiv indkomst.

Det ultimative mål er, at Metacade bliver en fuldgyldig decentraliseret autonom organisation (DAO) med fuldstændig styring og stemmerettigheder, som fællesskabs medlemmer har. Denne overgang vil begynde i Q2 af 2023 og slutte i Q4 af 2024. På dette stadium vil community-medlemmer have overtaget alle kritiske roller i virksomheden og kortlægge den fremtidige kurs de ønsker at se for platformen.

Hvordan fungerer Metacade?

Metacades primære funktion som P2E-platform er, at den fungerer på samme måde som mange andre P2E blockchain-spil. Spillere samler belønninger i krypto-tokens for succes i spil og turneringer. Men i modsætning til mange P2E blockchain-spil er der yderligere muligheder for at tjene og bidrage til platformens fremtid.

Brugere kan f.eks. drage fordel af Create2Earn-, Work2Earn- og Compete2Earn-funktionerne ved at interagere socialt med hub’en, finde jobs på jobtavlen, der skal ventes i Q1 af 2024, og konkurrere i turneringer for at optjene belønninger.

Disse funktioner er finansieret af Metacades selvforsynende fællesskabskasse, som modtager indtægter fra flere interne og eksterne kilder. Dette omfatter salg af annonceplads og plads til udgivelse af spil fra eksterne virksomheder. Samtidig giver fællesskabs medlemmer indtægter gennem pay-to-play-titler, satsning af MCADE-tokens for at deltage i turneringer og regelmæssige præmielodtrækninger.

Metacade: Førende GameFi-udvikling

Metacades innovative Metagrants-program giver udviklere mulighed for at indsende forslag til nye spil til fællesskabet, som de kan stemme om. Hvis det lykkes, får de kryptofinansiering til at omdanne forslag til eksklusive titler til platformen. De første bevillinger er øremærket til distribution i 3. kvartal 2023, hvor titlerne rammer platformen i 1. kvartal 2024.

Udviklere, der skærer tænderne i metaverse spildesign, kan derefter drage fordel af at søge efter en karriere i GameFi-verdenen ved at opsøge det mest spændende Web3-jobmuligheder fra 1. kvartal 2024 og frem på hub’ens jobtavle.

Er Metacade en god investering?

Metacade repræsenterer en fremragende investeringsmulighed for alle, der spekulerer på, hvordan man investerer i de metaverse og erfarne krypto-fans. MCADE token-presalet giver chancen for at komme ombord til en lav pris, i øjeblikket 0,01$ i den første fase af presalet. Jo tidligere investorer køber MCADE, desto bedre er chancen for potentielt at opnå 100x gevinster i 2023.

Med meget positive udsigter for 2023 og frem, er Metacade værd at overveje for folk, der leder efter betydelige gevinster fra dets nuværende presale-niveauer.

Du kan deltage i MCADE-presalet her.