Krypto vs. inflation: Top 3 Prisforudsigelser Solana (SOL), Polkadot (DOT) og Metacade (MCADE)

Af:
op Jan 13, 2023
Listen to this article
  • Krypto investeringer kan være uberørt af inflation
  • På trods af Solanas løfte, har dets forbindelse til FTX haft en negativ påvirkning i prisen
  • Metacade’s fællesskabsbaserede gaming hub ligner en lovende investering

Selvom kryptovaluta ikke er så udsat for inflation på samme måde som statsstøttede penge er, påvirker nogle faktorer det samlede kryptomarked. Værdien af ​​krypto dykkede over hele linjen efter sammenbruddet af FTX, hvor store projekter som Solana og Polkadot mistede værdi. Prisforudsigelser for Solana og Polkadot er usikre, men mange eksperter mener, at disse tokens kan komme sig over tid.

Et nyt spil projekt kaldet Metacade (MCADE) har dog stort set undgået at blive påvirket af FTX-skandalen og kan give store gevinster i løbet af de kommende år.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Hvad er Solana (SOL)?

Solana (SOL) er en open source blockchain, der udnytter avanceret teknologi til at tilbyde en ultrahurtig og meget sikker platform til opbygning af decentrale applikationer (dApps). Derudover tilbyder Solana en ny proof-of-history konsensus algoritme designet til at behandle 50.000 transaktioner i sekundet med afslutningstidertider tæt på nul.

Netværket giver udviklere og virksomheder en sikker og omkostningseffektiv metode til at integrere blockchain-teknologi til forskellige formål. Solana understøtter DeFi, NFT’er og spilapplikationer, hvilket giver problemfri integration i tredjeparts datakilder og en smidig brugeroplevelse.

Solana har også udviklet en mobiltelefon specielt designet til brug med blockchain-tjenester. Men mens Solana viser sig lovende som en Layer 1 blockchain, har den vist sig at være mindre pålidelig end andre netværk og er gået ned ved syv forskellige lejligheder mellem 2021 og 2022.

Prisforudsigelse Solana (SOL)

Prisforudsigelsen for Solana er i øjeblikket under lup, da der er usikkerhed omkring fremtiden for netværket efter FTX’s kollaps – en af ​​økosystemets primære støtter. Solana forventes dog i vid udstrækning at afkoble sig selv fra begivenheden over tid, da økosystemet er selvbærende og en separat forretningsenhed.

Med det i tankerne kan prisforudsigelsen for Solana vise sig at være lavere end andre kryptovalutaer i løbet af de næste 12 måneder, da investorer er tilbageholdende og søger klarhed over situationen. Men prisen er i øjeblikket $12, og prisforudsigelsen for Solana i 2024 er $75 – en seksdobling af prisen.

Hvad er Polkadot (DOT)?

Polakdot (DOT) er en ambitiøs blockchain-protokol, der forsøger at muliggøre et fuldstændigt sammenkoblet og interoperabelt blockchain-økosystem. Polkadot blev udviklet til at være en næste generations kæde, der kombinerer funktionerne i traditionelle blockchains med andre netværk, såsom sharded chains, distribuerede ledgers og cloud computing.

Polkadot tillader flere blockchains at interagere med hinanden, alle forbundet under et enkelt netværk. DOT-tokenet bygger bro mellem to eller flere Polkadot-aktiverede blockchains og opnår et højere niveau af interoperabilitet. Det er en Layer 0-løsning, der kan forbinde brugere og applikationer på tværs af Web3-økosystemet.

Polkadot lover et mere effektivt og sikkert system for udviklere. Projektet kan løse visse ineffektiviteter, der understøtter blockchain-brug, herunder sikkerhedsrisici forbundet med at bygge bro mellem aktiver på tværs af forskellige blockchain-netværk. Det er en top 10 kryptovaluta efter markedsværdi og har potentialet til at revolutionere, hvordan vi tænker om blockchain-teknologi over tid.

Prisforudsigelse Polkadot (DOT)

DOT er faldet med over 90 % siden dets højdepunkt under bull markedet i 2021. Som et resultat er DOT-tokenet tæt på bunden, og selvom der kan være flere ulemper på vej, ligner den nuværende pris på $4,54 en god købspris for DOT.

DOT’s 2024 prisforudsigelse er $32, en 7x gevinst fra det nuværende niveau. Hvis DOT bryder dette modstandsniveau, vil det næste mål være $45, med et nyt all-time high i sigte på $54-niveauet.

Hvad er Metacade (MCADE)?

Metacade (MCADE) bliver den største GameFi-platform af sin art. Projektet udvikler en fællesskabsdrevet arkade, der udnytter blockchain-teknologi til at levere en forbedret spiloplevelse. I Metacade kan spillere spille en lang række forskellige spil og tjene MCADE-tokens på flere måder.

Web3-brugere og GameFi-spillere vil få et central sted til at mødes, spille forskellige klassiske spil og opdage den hotteste alfa inden for blockchain-baseret spil. Metacade vil være en sand community-hub, der belønner spillere med MCADE-tokens for at sende spilanmeldelser og dele indsigter. Metacade vil også hjælpe med at forbinde Web3-brugere med betalte jobmuligheder.

Metacade-fællesskabet vil være i stand til at få adgang til eksklusive beta-testroller, hvor de kan give feedback til spiludviklere og spille en central rolle i produktionen af ​​nye spil. Metacade vil også lancere sit Metagrants-program, der giver finansiering til efterspurgte blockchain-spil, da projektets formål er at skabe fremskridt i GameFi-sektoren. 

Prisforudsigelse Metacade (MCADE)

MCADE-tokenet har netop startet sit presale event, som har været en stor succes indtil videre. Betafasen solgte 140.000.000 MCADE-tokens på bare tre uger, da projektet fik finansiering for over $1 million. Når presalet er afsluttet, forventes prisen på MCADE at stige i vejret, da mange investorer mener, at tokenet er prissat under niveau.

I løbet af 2023 kan MCADE stige til $1 i værdi – en stigning på 50 gange fra slutningen af presalet. Da projektet er helt nyt og tilbyder enorm værdi i sit økosystem, forventer analytikere en enorm stigning i de kommende år.

Metacade er uden tvivl den bedste investering

Metacade-presalet er en sjælden mulighed for at komme ind fra begyndelsen af ​​et større kryptoprojekt. MCADE ser ud til at blive udsolgt i hver fase af sit presale, hvilket giver deltagerne en begrænset tid til at blive involveret til den nuværende pris på 0,01$.

Metacade er efterspurgt og ser klart ud til at kunne eksplodere. Af denne grund kan det være en af ​​de bedste investeringer at forberede sig til bull markedet i 2024-25.

Du kan købe Solana- og Polkadot-tokens hos eToro her.
Du kan deltage i MCADE-presalet her.