Krypto Fællesskabes Medlemmer Diskuterer Bank Run på Binance Efter FTX Krak – Her Er Hvorfor Du Bør Gå Efter Metacade (MCADE)

Af:
op Jan 20, 2023
Listen to this article
  • Binance går fra helt til skurk
  • Efterskælvene fra FTX-krakket mærkes stadig
  • Ud af dysterheden dukker Metacade (MCADE) op som en lysende stjerne

Hvor vendte lykken hurtigt. På et tidspunkt så det ud til, at Binance skulle være helten, den skinnende hvide ridder, der ankom for egenhændigt at redde FTX og kryptomarkedet generelt. Men så begyndte tingene at blive sure. Inden for 24 timer meddelte Binance, at det trækker sig ud af aftalen, FTX krakket skete, og … ja, du kender resten. Værre var følgende: en måned senere måtte Binance skride til handling for at berolige markedet, efter at for store hævninger førte til frygt for et bankrun.

Et frygtsomt marked, en tilbageholdenhed med at investere, forestående regulering, lave transaktionsvolumener og flere bank runs kan give problemer for Binance i kølvandet på FTX-krakket. Der er dog noget lys midt i mørket, især i nye sektorer som Play-to-earn og GameFi. Et sådant eksempel er Metacade (MCADE), en spændende ny virksomhed, der fusionerer metaverse, arkadespil, finans og krypto. Læs videre for mere om dette lyspunkt.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Hvad er Metacade?

Metacade (MCADE) handler om fremtiden, men også fortiden. Fra fremtiden vil Metacade byde på de mest avancerede metaverse og virtuelle arkadespil baseret på Web3-teknologi. Fra fortiden vil Metacade have alle de klassiske arkadespil, der fortryllede en generation. Metacade (MCADE) smelter fortid og fremtid sammen for at tilbyde P2E-spillere, spiludviklere og krypto-fans den ultimative GameFi-oplevelse. Nu i beta fasen af presalet, Metacade (MCADE) er klar til at sætte ild til P2E-verdenen.

Metacade-funktionalitet

Metacade (MCADE)’s mål er at blive det ultimative Web3 community-hub for alle spillere i kryptospilindustrien. Dens fængslende blanding af traditionelle og virtuelle spil forener forskellige typer brugere og giver hvert segment mulighed for at forbinde med hinanden og generere indtægter:

  • Blockchains spillere kan tjene på fire nøgleområder: Play2Earn (P2E-spil), Compete2Earn (konkurrencer og turneringer), Create2Earn (opret indhold) og Work2Earn (spiltest og andre jobmuligheder)
  • Spildesignere og -udviklere kan teste nye udviklinger, lancere og markedsføre nye spil, afholde konkurrencer, engagere sig med spillere og ansætte nyt personale
  • Krypto-entusiaster kan satse MCADE-tokens og bruge dem som en investeringsmulighed.

Det er værd at præcisere, hvordan Metacade (MCADE) tjener indtægter, fordi virksomheden med tiden planlægger at omfavne en community-baseret model, hvor alle dem, der har været med til at skabe virksomheden, belønnes med en del af overskuddet. Indtægtsstrømme inkluderer spil, der skal betales for at spille, annoncering, hosting af produktlanceringer, adgangsgebyrer fra konkurrencer og turneringer, plus betalinger for rekrutteringsannoncer.

Virksomheden har også Metagrants, en innovativ ordning, der giver finansiering til håbefulde designere til at udvikle den næste generation af spil til Metacade-platformen (MCADE). Alt i alt er Metacade (MCADE) en meget velkommen positiv nyhed i et medie i øjeblikket domineret af negative historier om FTX-krakket.

Er Metacade en bedre investering end Binance?

Nogle investorer følger en meget fokuseret tilgang, der udelukkende koncentrerer sig om økonomiske afkast. Og det er selvfølgelig ikke for at slå denne metode ud: Mange mennesker har tjent formuer med denne målbevidste tilgang. Der er dog andre faktorer, der i sidste ende kan være lige så vigtige og lærerige: Fordelen ved at komme ind hurtigt, potentialet for virksomhedens målmarkeder, sikkerhedsniveau, styringsrettigheder for investorer og langsigtede planer, for eksempel.

Når du medregner disse yderligere overvejelser, begynder Metacade (MCADE) virkelig at blive en bedre investeringsudsigt sammenlignet med et post-FTX krak. Den yderst konkurrencedygtige presale pris betyder, at investorer kan sikre sig en early mover-fordel. Metacade (MCADE)’s målmarkeder for P2E og GameFi er indstillet til at nå rekordhøjder i 2023. Og dets visionære langsigtede planer inkluderer at blive verdens #1 kryptospilfællesskab.

Hvis vi fortsætter ud af denne tangent, er en af anklagerne efter FTX-krakket, at virksomheden havde for meget magt på for få hænder. Metacade (MCADE) løser dette problem med sin forpligtelse til at blive en fuld DAO. Alle medlemmer af Metacade-fællesskabet vil nyde godt af ledelsesrettigheder, plus have indflydelse på, hvordan virksomheden drives. Yderligere sikkerhed ydes gennem en fuldstændig Certik-revision for at hjælpe med at sikre investorsikkerhed.

Sammenlagt er disse overvejelser endnu en grund til, at Metacade (MCADE) repræsenterer en så fin investering. Men bare for de investorer, der udelukkende fokuserer på tal, ved dette: mange crypto-eksperter forudser allerede potentielle 100x gevinster i 2023.

Skal du investere iMCADE?

I betragtning af GameFi-markedets store potentiale, Metacades fantastiske forretningsforslag, det faktum, at presale salget allerede har rejst over 1,5 mio. USD, analytikeres forudsigelser om et potentielt 100x afkast i 2023, plus muligheden for at benytte sig af en fremragende presale pris, kan der kun være ét svar på spørgsmålet, ”skal du investere iMCADE?” Et højt og endegyldigt JA, især set i forhold til de problemer og potentielle bankruns, som man står over for hos Binance i kølvandet på FTX-styrtet.

Hastighed er dog af afgørende betydning. Metacade-presale (MCADE) bliver hurtigt udsolgt, så handle nu for at sikre dig sikre den mest konkurrencedygtige pris.
Du kan deltage i Metacade presalet her.