Tron (TRX) Prisforudsigelse 2025: Vil Metacade (MCADE) Overgå TRX?

Af:
op Jan 20, 2023
Listen to this article
  • Metacade prisforudsigelse antyder, at MCADE vil stige til $5 i 2025
  • Mere moderate gevinster forventes i TRON’s prisforusigelse for 2025
  • MCADE kan blive den ultimative investerings mulighed i 2023

Det er ingen hemmelighed, at 2022 har været et af de mest udfordrende år, som kryptomarkederne har stået overfor i mange år. Med frygt for, at denne kryptovinter kan vare i lang tid, tyder historien dog på, at der er bedre tider forude.

Tidligere er hvert bull market blevet efterfulgt af et længerevarende bear market, som ser priserne falde over hele linjen. Markedsgendannelse sker traditionelt, når Bitcoin (BTC) halveringen finder sted. Med den næste halvering planlagt til begyndelsen af ​​2024, er prisforudsigelser for Tron (TRX) og det nye barn i blokken, Metacade (MCADE) bullish, i takt med at vi bevæger os ind i 2023.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

MCADE prisforudsigelse 2025: Er $5 muligt?

Med nyheden om, at Metacades beta-presale fase blev udsolgt på tre uger og rejste mere end 1,3 millioner dollars, tyder prognoser på, at MCADEs værdi sandsynligvis vil stige, når presale eventet er afsluttet.

Forudsigelsen er, at MCADE kan bryde $1-barrieren i 2023 og tilbyde presale investorer gevinster på mindst 50x før BTC-halveringsbegivenheden. Når det først finder sted, og bevæger sig ind i 2025, kan MCADE nå $5 og så meget som $7 under det næste bull market.

Hvad er Metacade?

Metacade er metaversets største one-stop GameFi-butik, hvor fans af virtuelle spil kan hænge ud og være en del af et fællesskab med ligesindede. Platformen tilbyder det mest omfattende blockchain-baserede udvalg af play-to-earn (P2E) spil med mulighed for at slappe af og game mod venner og familie eller, mere seriøst, i online turneringer mod spillere over hele verden.

Ud over P2E-kapaciteten kan fællesskabsmedlemmer optjene gennem platformens Create2Earn-ordning, hvorved der gives kryptobelønninger for at interagere socialt med hubben. Spilanmeldelser, vidensdeling og værdifulde tips om platformen giver alle brugerne en passiv indkomst.

Planerne omfatter at blive en fuldt udbygget decentraliseret autonom organisation i 4. kvartal af 2024, hvor fællesskabet vil lede platformens styring og fremtidige retning. Derudover har Work2Earn-initiativet til formål at hjælpe den bredere GameFi-industri ved at tilbyde jobmuligheder til community-brugere, der ønsker at opbygge en karriere i Web3-området.

Hvordan fungerer Metacade?

Metacade er bygget op omkring et selvforsynende økosystem, der genererer sin indkomst gennem en af ​​flere indtægtsstrømme, herunder annoncering, udgivelse af eksterne spiltitler på platformen og hosting af jobannoncer. Disse midler driver hub’ens P2E-kapacitet og geninvesteres i udvikling af Metacade og GameFi-markedet.

Denne geninvestering er takket være den banebrydende Metagrants-ordning, hvor udviklere indsender ansøgninger om finansiering for at støtte oprettelsen af ​​nye eksklusive titler til fællesskabet. Hver MCADE-token indehaver stemmer om projektets levedygtighed og tiltrækning, hvor de mest populære modtager et tilskud til at støtte designet og udviklingen. De første Metagrants vil blive distribueret i Q3 af 2023, hvor de første nye titler rammer platformen i Q1 af 2024.

TRX-prisforudsigelse 2025: Kan det opnå 5x gevinster?

Trons native TRX-token er en relativt stabil valuta med hensyn til prisudsving, primært på grund af dens langsigtede etablering som en pålidelig blockchain-udbyder. TRX har vist sig i stand til at absorbere volatilitet i markedet på grund af sin høje likviditet. Selvom dette er gode nyheder for eksisterende token-indehavere under bearish markedsforhold, fører det også til lavere gevinster under bullish forhold.

De høje niveauer af likviditet gavner Trons blockchain-ydelse, hvilket muliggør hurtige transaktioner til lave omkostninger. Dette påvirker dog også TRX’s evne til at stige på samme måde, som MCADE forudsigelsen. Eksperter forudser, at på det tidspunkt, hvor bull markedet i 2025 dukker op, vil TRX være steget 5x til $0,26, hvilket giver indehavere moderate gevinster.

Hvad er TRX?

TRX er den oprindelige krypto token for Tron blockchain. Takket være dens imponerende transaktionsevne er Tron en almindeligt anvendt blockchain til at udføre finansielle transaktioner over hele verden. Trons blockchain er vært for mange DeFi-tjenester og dApps, herunder decentraliserede børser (DEX), metaverse-spil og låneprotokoller.

Den imponerende hastighed, hvormed Trons blockchain kan udføre transaktioner, op til 2000 transaktioner i sekundet (TPS), betyder, at den regelmæssigt behandler hundredvis af millioner af dollars dagligt. Sammenlignet med Ethereums 10 TPS-kapacitet er Trons værdi for kunderne selvindlysende. Derudover kan klienter forvente en blokeringstid på kun tre sekunder.

Så mens TRX-prisforudsigelsen er mindre bullish end andre valutaer, gør dens pålidelige service af høj kvalitet det til en fremragende investering for alle, der ønsker stabile afkast med lav risiko.

Metacade har de mest markante potentielle afkast i de kommende år

Metacades rige projekt køreplan, som kan ses i deres whitepaper, viser platformen føre GameFi-sektoren i innovation og vækst i de kommende år. Med dens avancerede P2E-motor og rækken af ​​spil, der fortsætter med at udvikle sig, forventes spillere at strømme til fællesskabet i massevis.

MCADE tokens nuværende presaleværdi på $0.012 ser undervurderet ud, hvilket giver investorer en enestående mulighed for at købe en token med højt potentiale til ekstremt lave priser. Mens værdien af ​​MCADE fortsætter med at stige ved hver presale fase til en eventuel værdi på $0,02 og prognoser, der forudsiger, at MCADE potentielt vil bryde $1 i 2023, kan Metacade blive den største investeringsmulighed i 2023.

Du kan købe TRX hos eToro her.

Du kan deltage i MCADE-presalet her.