Apecoin (APE) Prisanalyse – Hvorfor APE-Investorer Går Amok Over Med Metacade (MCADE)

Af:
op Jan 27, 2023
Listen
  • Manglende klarhed omkring ApeCoins Otherside-metaverse har efterladt investorer frustrerede
  • Metacade er et innovativt nyt metaverse- og play-to-earn-projekt
  • APE-investorer imponeret over Metacades fællesskabsfunktioner og præstation i presale

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Er du i tvivl om, hvad fremtiden bringer for ApeCoin, og tænker du på at investere i alternative metaverse tokens? Så er du på det rigtige sted. I denne artikel vil du finde en ekspert ApeCoin-prisanalyse, og hvorfor nogle APE-investorer allerede har lagt deres penge i et spændende nyt metaverse-projekt kendt som Metacade.

ApeCoin (APE) efterlader investorer i mørket

ApeCoin er APE-økosystemets nytte- og styringstegn. Det giver indehavere adgang til eksklusive funktioner, såsom spil, begivenheder og merch, og det giver dem stemmeret i ApeCoin DAO. APE blev skabt af Yuga Labs, holdet bag tre af de mest værdifulde NFT-projekter nogensinde – især, Bored Ape Yacht Club (BAYC).

En anden af ​​disse tre er Otherdeeds. Otherdeeds er det virtuelle land Otherside, Yugas hidtil mest ambitiøse projekt. Otherside er en interoperabel metaverse-oplevelse, der giver spillere mulighed for at forvandle deres NFT’er til spilbare karakterer og fordybe sig i et fjerntliggende land fyldt med unikke rumvæsner kendt som Koda.

En mangel på klarhed omkring projektet har dog afskrækket APE-investorer for nylig. Mens en demo “First Trip” blev gennemført i 2022, ved man ikke meget om, hvordan det færdige produkt rent faktisk vil se ud. I betragtning af manglen på konkrete planer og det vage sprogbrug, som Yuga Labs bruger, når de beskriver Otherside, har nogle endda stillet spørgsmålstegn ved, om projektet blot er et forsøg på at drage fordel af den voksende metaverse tendens.

ApeCoin (APE) Prisanalyse

Efter at være faldet over 50% fra et maksimum på $5,25 til et lavpunkt på $2,61 efter FTX-kollapset, er APE for nylig blusset op igen og nåede et højdepunkt på $5,10 den 10. januar. Dette vil sandsynligvis være et område med betydelig modstand, og forskellige ApeCoin-prisanalyser sætter det næste mål til $4,25. Derfra forventes det, at APE vil falde lavere, og ekspert ApeCoin-prisanalyse forudsiger, at APE kan synke så lavt som $2 eller $3.

Metacade (MCADE) har en klar retning

I mellemtiden har APE-investorer ledt efter andre metaverse-relaterede projekter, der giver lidt mere klarhed om deres fremtidsplaner. Et af disse projekter er Metacade, en fællesskabshub bygget til alt, hvad der er metaverse og play-to-earn (P2E) spil. Dets oprindelige token, MCADE, har tiltrukket millioner i investeringer under forsalget med en hel del, der forventes at være kommet fra APE-investorer.

Metacade har alt, hvad du kan forvente af en socialt spilhub, såsom fora, chat, anmeldelser, rum til deling af indhold og regelmæssige begivenheder. Men ved at bruge blockchain-teknologi forsøger Metacade at transformere den måde, hvorpå disse fællesskabsledede platforme ejes og drives

For eksempel tilbyder det MCADE-belønninger til alle, der deler anmeldelser og alfa, hvilket betyder, at brugerne motiveres til at hjælpe hinanden med at komme videre. Der er også pay-to-play virtuelle arkadespil, kun muliggjort af krypto mikrotransaktioner.

En anden funktion, der har været et hit hos APE-investorer, er Metagrant. Metagranter er en måde for MCADE-indehavere at rette finansiering mod udviklere, der bygger de spil, de ønsker at spille. For at vinde et Metagrant sender udviklere deres spilforslag ind til en konkurrence, og brugerne stemmer på deres favoritter. Den idé, der får flest stemmer, tildeles finansiering fra fælleskassen, og udviklere har endda mulighed for at teste deres spil ved hjælp af Metacades native testmiljø. Det første Metagrant forventes at blive uddelt senere i år.

Metacade (MCADE) Prisanalyse

Som nævnt er MCADE-tokenet stadig i presale, men sammenlignet med ApeCoin-prisanalysen har det klaret sig ekstremt godt i løbet af de sidste par uger. Lige nu er MCADE $0.012 værd i stadie 2 af dets presale, oppe med 50% fra dens beta-presale på $0,008. Når presalet afsluttes, forventes MCADE at være $0,02 værd, hvilket betyder, at de tidligste investorer vil have tjent 150 %! 

Metacade (MCADE) holder deres løfter bedre end ApeCoin (APE)

Når det kommer til at investere i metaverse og P2E gaming, er Metacade den klare vinder her. Mens ApeCoin nyder godt af dets genkendelighed og Yuga Labs’ tidligere succes med sine NFT-projekter, gør dets vage planer for Otherside det til en meget spekulativ investering. Som det ses i ApeCoin-prisanalysen, er profitpotentialet for APE begrænset, i hvert fald på kort sigt.

På den anden side har Metacade en klar vision om, hvordan den ønsker at komme videre, som vist i dens whitepaper. Fra fællesskabsbelønninger til Metagrant tilbyder Metacade en helt unik oplevelse, der sandsynligvis vil tiltrække tusindvis af brugere.

Uanset om du er en APE-investor eller blot begejstret for at udforske metaverset og P2E, er det det ideelle tidspunkt at tjekke Metacade nu. Over $3 millioner tokens er allerede blevet solgt, og dette tal forventes at stige så højt som $28 millioner  ved udgangen af presalet. Ved at komme ind nu kan du sikre dig din plads, før priserne accelererer yderligere. Besøg Metacades presale side så hurtigt som muligt for at finde ud af mere og få fat i dine MCADE-tokens, før det er for sent!

Du kan købe ApeCoin(APE) hos eToro her.

Du kan deltage i Metacade presalet her.

Ad

Invester hurtigt og nemt i de bedste kryptovalutaer via verdens største og mest betroede mægler, OKX.

8.5/10