4 Grunde Til At Metacade Ikke Føler Krypto Krakket

Af:
op Feb 1, 2023
Listen
  • Metacade er et disruptivt nyt projekt i et gaming marked på 200 milliarder dollars
  • Projektet stjæler megen opmærksomhed grundet mange positive faktorer
  • Metacade presalet bliver hurtigt udsolgt og holder sig ikke åbent længe

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Det er en fantastisk følelse at finde en krypto investering på et tidligt stadie, som du tror vil give dig vanvittige afkast, og det sker ofte, at man bruger meget tid på at identificere hvilke projekter, der vil gøre dig rig.

Metacade tiltrækker mange blikke på tværs af krypto cirkler, idet mange erfarne investorer ser dets potentiale. Hvor de fleste projekter har svært ved at navigere igennem krypto krakket, er Metacade fuldstændig upåvirket af det. Metacade har allerede rejst over 3,5 millioner dollars i løbet af dets presale, og har solgt over 360 millioner tokens på bare ni uger.

Med så meget der taler for dette disruptive nye projekt, er det svært bare at give en enkelt grund til, hvorfor Metacade er urørlig for øjeblikket, men der er fire faktorer,, der bestemt spiller ind. Først og fremmest er det vigtigt at forstå hvad projektet rent faktisk gør.

Hvad er Metacade?

Metacade spås som blivende den største Web3 drevne arkade og giver gaming fans chancen for at tjene en indtægt, imens de spiller fantastiske spil i Metacades Play-to-earn (P2E) økosystem.

Belønning er et stort tema i hele projektet. Brugere bliver belønnede for at spille spil, og gennem mange andre interaktioner, såsom konkurrenceprægede turneringer, og endda for bare at bidrage til platformen ved at skrive spilanmeldelser, eller dele alfa. Dette giver et stort økonomisk incitament for bruger adoption over tid, hvilket sandsynligvis vil føre til højt momentum idet netværkets effekter virkelig kommer til sin ret i løbet af 2023.

Med en klar strategi i projektets whitepaper, står det klart at projektet er blevet nøje planlagt ned til mindste detalje.

Hvordan virker MCADE?

Projektet bruger et utility token, MCADE som hele drivkraften i økosystemet. MCADE er ikke bare den primære udvekslingsmetode på tværs af platformen, der bruges til alt fra turneringsgebyrer til at købe merchandise – men den kan også stakes, for at gøre det muligt for token indehavere at bidrage til platformen, ved at forpligte deres tokens og tjene en passiv indtægt i stedet.

Projektet indeholder også en innovativ ny funktion, kendt som Metagrants, som tilbyder en række incitamenter for at forskellige stakeholders udvikler økosystemet. Spiludviklere vil kunne pitche deres spil-idéer til fællesskabet, hvor MCADE indehavere af og til vil stemme på hvilke projekter, der skal modtage midler. Dette sikrer at fællesskabet kan forme fremtiden for platformens retning og opbygger hype omkring nye spiludgivelser samtidigt.

Projektet har mange gode faktorer, så hvilke faktorer vejer tungest, når det kommer til det kæmpe niveau af interesse som dette projekt oplever?

1. Disrupter en allerede kæmpe industri

Videospil er et kæmpe marked, som konstant bliver større. Gaming er nu et større marked en film og sport slået sammen. Ved at gå ind i en sektor der allerede er veletableret, er Metacade i stand til at kunne drage nytte af den kæmpe interesse der allerede er i branchen, og undgå krypto krakkets bekymringer.

Det betyder at teamet kan fokusere på at nå deres mål, idet markedet er meget godt forstået. Det betyder også at, hvis metacade kan sikre bare en lille del af et 200 milliarder dollars marked, så vil token indehaverne kunne se ind i astronomiske afkast.

2. Fantastiske anvendelsesmuligheder For Tokenet

MCADE tokenet er livsnerven i platformens funktioner, hvilket gearer det til at stige voldsomt, når adoptionen af platformen virkelig går i gang. I takt med at flere og flere brugere påkræves at købe tokenet for at tilgå økosystemet, og spille med deres venner, vil FOMO værdierne være høje, og dette vil øge afkastet markant.

Projektet har også veldesignede staking funktioner, som mange investorer vil blive glade for, idet de så blot kan læne sig tilbage, og nyde godt af den indtægt, imens MCADE bare stiger i værdi samtidig.

3. Store investorer ser potentialet

Det er ingen overraskelse, at der går rygter om at flere store investorer allerede har sikret sig store portioner af Metacade, idet dem med de fleste ressourcer ofte kan identificere de bedste projekter med højt potentiale tidligt.

Med store investorer der ofte sigter efter at være en del af projektet på lang sigt, idet de ofte tjener på både staking og på at tilbyde token likviditet, giver det yderligere tryghed for mindre investorer, og tyder på at projektet er meget eftertragtet, og endnu en grund til at projektet kunne være immun overfor krypto krakket.

4. Seriøs planlægning af sikkerhed

Projektet bliver gennemgået af respekterede Certik, og på denne måde kan investorer være sikre på at Metacade teamet har taget sikkerheden seriøst og reduceret mange potentielle risici på tværs af platformen.

Herudover har Metacade ikke adgang til brugeres wallets. Interne transaktioner kræver to eller flere private key signatures for at kunne udføres på platformen. Sikkerhed er bare endnu en grund til at investorer ikke har noget imod at komme med i presalet.

Er Metacade værd at investere i?

Der er ingen tvivl i investerings kredsene om, at Metacade er en sjælden mulighed, og at projektet kontinuerligt får mere og mere opmærksomhed. Derudover er det også tydeligt at chancen for at blive involveret tidligt til spotpriser, sandsynligvis ikke vil være der ret meget længere, idet kloge investorer forstår, at krypto krakket sikkert ikke kommer til at påvirke Metacade overhovedet.


Du kan deltage i MCADE presalet her.