Ad

Kurvefinansieringspris: Er CRV en mulighed efter de seneste begivenheder?

Af:
op Aug 11, 2023
Listen
  • Curve Finance token CRV kunne drage fordel af positiv stemning midt i aktivitetsstyrken i kæden.
  • Hvis tyre ryster den seneste FUD af sig, kan de nuværende prisniveauer udgøre en mulighed.
  • CRV-prisen var i skrivende stund faldet 6,5% til $0,60.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Curve Dao (CRV), styringssymbolet for DeFi-protokollen Curve Finance, er faldet med 6,5 % i de seneste 24 timer til $0,60, da den negative stemning omkring projektet fortsætter med at hvirvle.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Dagens fald kommer, selvom Curve DAO gav en opdatering om sidste uges udnyttelse. Men hvad er udsigterne for CRV-prisen efter disse begivenheder?

Curve Finance hack opdatering

Copy link to section

Efterdønningerne af den seneste kontrovers omkring grundlæggeren Michael Egorov og sidste uges hack på flere pools har ikke hjulpet tyrenes sag på et marked, der stort set er blottet for opadgående momentum. Som Invezz fremhævede den 7. august annoncerede Curve-teamet en dusør på $1,85 millioner, da det så ud til at afsløre hackerens identitet i $61 millioner udnyttelse. Her er holdets opdatering, der siger, at 70 % af midlerne er blevet inddrevet.

Kurvefinansprisforudsigelse: Analytikere peger på positive CRV-målinger

Copy link to section

Det er bemærkelsesværdigt, at Curve Finance-token-prisen faldt kraftigt efter hacket og nåede et lavpunkt på $0,50 fra tidligere på måneden.

Men ifølge analytikere hos on-chain dataleverandøren Santiment faldt værdien af CRV ikke “helt ud af en klippe ” i kølvandet på FUD. Disse udsigter, kombineret med en række nøglemålinger, tyder på, at Curve Finance måske søger at ryste den negative stemning af sig. Santiment delte udsigterne i et opslag , der blev offentliggjort fredag.

En CRV-metrik, som Santiment-analytikere holder øje med, er hvalaktivitet, som inkluderer den massive ophobning af tegnebøger med 10.000 til 100.000.000 CRV. Per platformen har prisen på CRV vist en vis sammenhæng med dette adresseniveau. Efter de seneste dages negative begivenheder er kurvehvaler styrket fra 33 % til 41 % af udbuddet på kun to uger, og har nået niveauer set for mere end et år siden.

Mens et nyt dump kunne presse priserne ud over støtteniveauet på $0,50, der blev set i sidste uge, især efter nylige overførsler til børser, viser data, at en mulig stigning i hvaltransaktioner kan varsle et hurtigt opsving for CRV.

Curve Finance viser også tegn på frisk netværksudvikling i form af en stigning i Github-indsendelser, hvilket analytikere siger indikerer, at teamet stadig tror på projektet og er klar til at innovere og forbedre sig forbi den seneste negativitet.

For markedet er den umiddelbare hindring for CRV ved $0,65-zonen. Over det ville være $0,90 og den psykologiske $1,00. Men hvis svagheden forstærkes, er lavpunkter på $0,50 et robust efterspørgselsgenindlæsningsniveau.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluta