USD/KRW trækker sig tilbage efter Sydkoreas inflationsdata: mere opadgående?

Af:
op Oct 5, 2023
Listen
  • USD/KRW-parret har lavet et stærkt opsving i de seneste par måneder.
  • Parrets rally faldt sammen med det stærke US-dollar-indeks (DXY) comeback.
  • Sydkoreas forbrugerprisindeks (CPI) sprang til 3,7 % i september.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

USD/KRW- kursen trak sig lidt tilbage torsdag, da investorerne reagerede på de seneste data for det sydkoreanske forbrugerprisindeks (CPI). Parret trak sig tilbage fra denne uges højeste på 1.362 til et lavpunkt på 1.350.

Inflationsdata for Sydkorea

Copy link to section

USD/KRW-parret trak sig tilbage, da det amerikanske dollarindeks (DXY) mistede momentum. Efter at være steget til det højeste på $107,34 i tirsdags er indekset trukket tilbage til $106,50. Dette tilbagetog skete efter de seneste private lønningsdata fra ADP. Tal viste, at den private sektor blot tilføjede 89.000 job i september, den laveste stigning i måneder.

Yderligere data viser, at service-PMI faldt til 50,1 i september, da det nærmede sig kontraktionszonen. Disse tal var sammen med den faldende råoliepris med til at presse obligationsrenterne nedad. Derfor er der sandsynlighed for, at Fed vil overveje at sætte sine renter på pause.

Den næste nøglekatalysator for det amerikanske dollarindeks vil være de kommende amerikanske non-farm payrolls (NFP) data, der er planlagt til fredag. Økonomer forventer, at dataene viser, at arbejdsløsheden forblev på 3,7%, da økonomien skabte ~160.000 job.

USD/KRW-kursparret trak sig tilbage efter de stærke sydkoreanske inflationsdata. Ifølge statistikbureauet faldt det samlede forbrugerprisindeks (CPI) fra 1,0 % i august til 0,6 % i september. Faldet var højere end medianestimatet på 0,3 %.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest globally in stocks, options, futures, currencies, bonds and funds from a single unified platform, with our highest-rated broker.

Ad

Sydkoreas inflation sprang til 3,7 % på årsbasis, hvilket er højere end medianestimatet på 3,4 %. Denne stigning var højere end medianestimatet på 3,4 %. Landets inflation steg i takt med, at prisen på råolie steg.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Den stigende inflation betyder, at Bank of Korea vil beslutte at fastholde en høgagtig tone i de kommende måneder.

USD/KRW teknisk analyse

Copy link to section
USD/KRW

USD/KRW-diagram af TradingView

USD/KRW-kursen trak sig tilbage efter de seneste inflationstal for Sydkorea. Det gentestede den vigtige støtte på 1.345, det højeste punkt i august og maj i år. Det er forblevet over det 50-dages glidende gennemsnit, mens Relative Strength Index (RSI) er fortsat med at stige. Parret har dannet et omvendt hoved- og skuldermønster.

Derfor er udsigterne for parret bullish, med det næste vigtige modstandsniveau at se vil være på 1.375. Stop-loss af denne udsigt vil være det 50-dages glidende gennemsnit på 1.330.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Ønsker du at udnytte de stigende og faldende USD, GBP og EUR-kurser? Handel med forex på få minutter med vores bedst vurderede mægler, eToro.

10/10
eToro er en platform med flere aktiver, der tilbyder CFD og ikke CFD produkter. 68% af detailinvestorkonti mister penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du skal overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.
Trade forex
USD Forex