Ad

KangaMoon i fokus, da Bitget-chef forudser fortsat BTC-stigning

op Apr 2, 2024
Listen
  • Jyotsna Hirdyani siger, at muligheden for Bitcoin til $150.000 forbliver på bordet.
  • KangaMoon ($KANG) forsalget har allerede rejst næsten $4,0 millioner.
  • Derfor kunne $KANG være en god investering i år (2024).

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Bitcoin har udvist fremragende præstationer siden begyndelsen af året, men chefen for de sydasiatiske operationer hos Bitget er overbevist om, at stigningen langt fra er overstået endnu.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Hirdyani deler sit syn på Bitcoin

Copy link to section

Jyotsna Hirdyani forventer, at Bitcoin vil fortsætte sin march mod $100.000-niveauet. Hun er overbevist om, at en endnu højere pris på $150.000 for verdens største kryptovaluta også er på bordet.

Hirdyani tilskriver den seneste stigning hos BTC til de børshandlede fonde, som SEC godkendte tidligere i 2024. Hun fortalte Invezz, at den kommende Bitcoin-halvering sandsynligvis vil medføre yderligere prisstigninger.

Den halverer antallet af nye Bitcoin-skabelser pr. blok fra 6,25 til 3,125. Derfor vil den årlige inflationsrate for BTC falde fra 1,8% til 0,9%, hvilket øger dens knaphed og iboende værdi.

Bemærk, at en fordel for det bredere kryptomarked sandsynligvis vil blive kombineret med en fortsat stigning i BTC i betragtning af, at det er et pejlemærke. Derfor kan den nyligt lancerede KangaMoon være en investering værd i 2024.

KangaMoon tilbyder flere måder at tjene penge på

Copy link to section

KangaMoon er et ret nyt kryptoprojekt, der er drevet af $KANG – en original memecoin.

Det er dog interessant, at en investering i $KANG ikke er den eneste måde at tjene penge på denne platform. KangaMoon har oprettet et play-to-earn-økosystem, der gør det muligt for brugerne at vinde præmier i konkurrencen.

Desuden kan de satse på, at spillere, der deltager i disse konkurrencer, også vinder. Endelig giver de unikke ting i spillet også mulighed for at etablere en passiv indtægtskilde med KangaMoon.

Som det fremgår tydeligt, så er der mere end én måde at tjene på KangaMoon. Hvis du gerne vil vide mere om kryptoprojektet og den originale $KANG-mønt, så kan du klikke her for at besøge projektets hjemmeside nu.

$KANG forsalg går strygende

Copy link to section

KangaMoons originale token ligner en spændende investering for 2024, især fordi forsalget i skrivende stund går strygende.

$KANG har allerede rejst næsten $4,0 millioner, selvom det kun har været i forsalgsfasen i et par uger. Dette antyder, at platformen, og alt det den har at tilbyde, passer godt til brugerne og investeringssamfundet som helhed.

Du burde måske også overveje KangaMoon-tokenet for at blive eksponeret overfor kryptomarkedet, fordi det ikke kræver en enorm mængde kapital, hvilket jo er tilfældet med Bitcoin eller Ethereum. Med blot $0,0196 vil selv en investering på et par dollars give dig en betydelig position i $KANG.

Husk, at KangaMoon endnu ikke er børsnoteret på en kryptobørs, hvilket har en tendens til at booste efterspørgslen, og i forlængelse heraf prisen på en kryptomønt. Klik her for at finde ud af, hvordan du kan investere i $KANG via nogle få enkle trin.

Hvad kunne ellers gavne KangaMoon ($KANG)?

Copy link to section

Den amerikanske centralbank, Federal Reserve, lod på sit seneste møde den toneangivende dag til dag-rente forblive uændret, men FOMC’s dot plot signalerede tre rentenedsættelser i 2024 (læs mere).

Dette er vigtigt og kunne fungere som en potentiel medvind for KangaMoon, da lavere renter har tendens til at gøre investorerne mere risikovillige, hvilket kan betyde en væsentlig fordel for kryptovalutaerne og de andre risikoaktiver.

Og det er jo ikke sådan, at de nyligt godkendte Spot Bitcoin ETF’er vil holde op med at være en enorm positiv katalysator for kryptomarkedet lige foreløbigt.

Hvis man lægger alt dette sammen, så får man invester i $KANG nu som facit. Hvis dette overbeviser dig, så er det på tide, at du besøger platformens hjemmeside for at dykke dybere ned i alt, der har med KangaMoon at gøre.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals.

Learn more
USA Kryptovaluta Nordamerika Verden