Ad

MEME-KOLIKOIDEN AIKA ON TÄÄLLÄ

Memeinated animation

SEURAAVA 100x PRESALE ALKAA PIAN

OSTA NYT

Splinterlandsin Waka Flocka NFT myytiin loppuun 30 sekunnissa

Ohi:
päälle Feb 24, 2022
Päivitetty: Mar 6, 2022
Listen
  • Splinterlands on paras lohkoketju-korttipelialusta, ja tämä julkaisu lisää sen vetovoimaa.
  • "Waka Spiritblade" on yhteistyö puettavien NFT-laitteiden valmistajan Loakin kanssa.
  • Waka Flocka NFT:tä tulee 1000 kappaletta, joista 500 myydään Splinterlands-myymälässä.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Splinterlands, yksi suosituimmista lohkoketju-peleistä, on ilmoittanut, että sen uusin NFT-drop, jossa on mukana yhdysvaltalainen räppäri Waka Flocka Flame, myytiin loppuun vain 30 sekunnissa.

Waka Spiritblade” kutsutussa NFT:ssä on lisätehoa “legendaarisen 3-hinnan kuolemankutsujan” ansiosta. Pelaajilla on mahdollisuus hyödyntää sen myrkkykykyä vihollisen hirviöissä 50 % suuremmalla menestyksellä.

Splinterlandsin mukaan Waka Flocka NFT lanseerattiin yhteistyössä puettavan NFT-alustan Lokan kanssa.

Julkaisu ilmestyy samaan aikaan, kun Splinterlands on osoittanut valtavaa kiinnostusta ei-vaihtokelpoisia merkkikokoelmia kohtaan sen ainutlaatuisen tyylin vuoksi, mistä nähdään NFT:n ottavan lisähyötyä pelin ulkopuolella.

Tee siitä puettava NFT Snapchatissa

Copy link to section

Lokan osallistuminen pudotukseen tarkoittaa, että Waka Flocka NFT:n keräilijät voivat saada kaksinkertaista hyötyä tokeneista. Yhdessä käyttötapauksessa NFT-haltijat voivat hyödyntää esineitään pelissä “pelattavina kutsukorteina “.

Muutenkin on mahdollisuus käyttää Waka Flocka NFT:itä Snapchatissa puetettavina NFT:inä.

Dr. Jesse “Aggroed” Reich, yksi Splinterlandsin perustajista ja toimitusjohtaja, sanoi, että NFT-avaruus on erittäin lupaava toimiala, jonka käyttäjät saavat “todellisen digitaalisen omistuksen”. Mutta hän uskoo, että tila tarvitsee muutakin kuin vain sen, jotta se todella hyödyttäisi pelaajia.

Hänen mielestään pelaajille on tarjottava mahdollisuus päästä käsiksi paitsi pelin sisäisten omaisuuserien ostoihin, myös löytää arvoa myymällä omaisuutta pelin ulkopuolella.

Tämä on vain yksi ensimmäisistä esimerkeistä lupaavasta tulevaisuudesta, joka muuttaa radikaalisti pelaajien arvoesitystä“, sanoi Dr. Jesse “Aggroed” Reich, Splinterlandsin toinen perustaja ja toimitusjohtaja.

Loakin Jacob Safar sanoi, että kumppanuus on perustavanlaatuinen askel kohti sen pääsyä leikkiä ansaintapelien ekosysteemiin.

1000 NFT-kopiota, 500 myyty

Copy link to section

Myynnin aikana Splinterlands julkaisi 500 NFT:tä, joista tarjottiin kaksi versiota – tavallinen ja kultainen. Tämä ensimmäinen erä koostui 480 tavallisesta ja 20 kultaisesta foliokortista, Invezzille jaetussa lehdistötiedotteessa kerrottiin.

Toinen puoli 1000 NFT -kokoelmasta julkaistaan myöhemmin, ja se on saatavilla Splinterlandsin AtomicHub-myymälässä.

On kaksi tapaa asettaa kätesi NFT:hen – osta se pelin sisällä (mikä tapahtui myynnin ensimmäisessä vaiheessa) tai hanki se ulkoiselta tililtä.

Ostokset voidaan tehdä SPS:llä, korttipelin alkuperäisellä tunnuksella. Tätä kirjoittaessa SPS-arvo oli 0,122 dollaria, mikä on tällä hetkellä noin 5 % alaspäin laajemman kryptomarkkinoiden pyörtymisen ympärillä.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.