Ad

eBayn toimitusjohtaja: Yhtiö voisi pian laajentaa kryptomaksuja

Ohi:
päälle Feb 28, 2022
Listen
  • eBay voisi pian hajauttaa kryptovaluuttamaksuja.
  • Markkinapaikka haluaa olla sekä fyysisten että digitaalisten tuotteiden keskus.
  • eBay tukee jo NFT:n käyttöä alustalla.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

eBay, yksi suurimmista digitaalisista markkinapaikoista, voi pian hyväksyä kryptovaluuttoja. eBay on suunnattu milleniaaleille ja Z-sukupolvelle, joten on hyvä liiketoiminnan kehitys hyväksyä vaihtoehtoisia maksutapoja, kuten kryptovaluuttoja.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

eBay voi hyväksyä kryptomaksuja

Copy link to section

eBayn odotetaan antavan tämän suuren ilmoituksen sijoittajakokouksessa 10. maaliskuuta. eBayn toimitusjohtaja Jamie Iannone sanoi, että yritys aikoo nyt hajauttaa vaihtoehtoisia maksuja, koska se hallitsee nyt 85 miljardin dollarin arvosta kauppavolyymia.

Markkinapaikka on jo tehnyt suuria päätöksiä tukeakseen Z-sukupolvea ja millenniaaleja alustalla. Jotta se olisi mahdollista, se on tehnyt yhteistyötä Australiassa toimivan Afterpayn kanssa, jonka pääkohdeyleisö on sukupolvi Z. Afterpay tukee “Osta nyt maksa myöhemmin” -kehystä.

“Ja samalla jatkamme muiden maksutapojen arviointia, jotka meidän pitäisi ottaa alustalle”, Iannone sanoi. “Emme tällä hetkellä hyväksy kryptovaluuttoja alustalla.” Muita tämän sukupolven houkuttelemiseksi toteutettavia strategioita ovat keräilyesineet ja niiden markkinointimahdollisuuksien muuttaminen.

Iannone korosti, että alusta ei tällä hetkellä tue kryptovaluuttamaksuja. Hän kuitenkin sanoi, että sijoittajakokouksessa 10. maaliskuuta eBay “menee syvemmälle kaikkiin näihin asioihin, maksuihin, mainontaan ja painopisteluokkiin”.

NFT:t eBayssa

Copy link to section

Iannone sanoi myös, että ei-vaihdettavat tokenit (NFT) oli jo tuettu eBayssa, mutta yhtiö ei ollut antanut mitään virallista ilmoitusta samasta. Hän huomautti, että vuonna 2021 eBay oli muuttanut käytäntöjään NFT-kaupankäynnin sallimiseksi. Hän lisäsi, että eBay oli alusta, jossa “ihmisillä on jotain myytävää ja ihmisillä on jotain esiteltävää”.

“Joten jopa ilmoittamatta mitään tai tekemättä mitään, ihmiset alkoivat käydä kauppaa NFT:llä alustalla”, hän sanoi. ”Se muistutti minua monen vuoden takaa, kun ihmiset alkoivat myydä autoja, kun meillä ei tuolloin ollut ajoneuvoliikettä. Joten näemme samantyyppisiä asioita [NFT:n kanssa].”

Iannone lisäsi, että eBayn visiona oli tulla alustaksi, jossa ihmiset voivat käydä kauppaa fyysisistä ja digitaalisista tuotteista. NFT-markkinapaikkana eBaylla on mahdollisuus saada osa markkinoista, joiden omaksuminen on kasvanut merkittävästi.

NFT:stä tuli erittäin suosittu vuonna 2021, ja alan arvo on tällä hetkellä miljardeja dollareita. NFT-kauppaa kirjattiin vuonna 2021 yli 23 miljardin dollarin arvosta, mikä on merkittävä kasvu vuoden 2021 100 miljoonasta dollarista.

Kryptovaluutta