Binance keskeyttää korttipalvelut länsimaisten pakotteiden kohteena oleville venäläisille pankeille

Ohi:
päälle Mar 2, 2022
Listen
  • Jotkut venäläiset käyttäjät ovat valittaneet paikallisten pankkien Binancen hylkäämisestä.
  • Kortit kuuluvat Sberbankin kaltaisille pankeille, jotka ovat olleet länsimaiden pakotteiden kohteena.
  • Binance oli aiemmin ilmoittanut, ettei se jäädyttäisi yksipuolisesti venäläisiä käyttäjätilejä.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Osa venäläisistä käyttäjistä Binancessa on ilmoittanut, että pörssijätti ei enää tue paikallisia pankkikortteja. Kortteja ei voi käyttää fiat-valuutan tallettamiseen pörssissä tai digitaalisen omaisuuden ostamiseen.

Viime viikolla Ukrainan varapääministeri Mykhailo Fedorov kehotti kaikkia suuria pörssejä estämään venäläiset käyttäjät ja jäädyttämään heidän omaisuutensa pörssissä.

Binancen väitetään jäädyttävän venäläisten pankkikortteja

Uutisraporttien mukaan joidenkin venäläisten käyttäjien yrittäessä käyttää paikallisia pankkikorttejaan Binancessa he saivat varoitusviestin, jossa sanottiin:

Otathan huomioon. Emme tällä hetkellä tue maassasi myönnettyjä pankkikortteja.

Viesti lisää myös positiivisen huomautuksen, jonka mukaan Binance “työskenteli tehdäkseen tämän mahdolliseksi mahdollisimman pian”. Binance Venäjän Telegram- ja Twitter-kanavat eivät kuitenkaan ole antaneet ilmoituksia näiden paikallisten korttien poistamisesta.

Binancen Telegram-järjestelmänvalvoja on sanonut, että “tällä hetkellä Binance toimii normaalisti”. Binance Venäjän tiedottaja on lisäksi todennut, että tämä voi olla jonkinlainen virhe, ja että jos Binance tekee muutoksia, se ilmoittaa siitä käyttäjilleen.

Muut lähteet ovat kuitenkin selventäneet, että Binance hylkää osan länsimaisten pakotteiden kohteena olevien pankkien korteista. Yksi näistä korteista kuuluu Sberbankille, joka on yksi Venäjän suurimmista pankeista. Muut käyttäjät ovat myös sanoneet, että tämä häiriö ei ole vaikuttanut Tinkoffin myöntämiin kortteihin. Tinkoff ei ole kuulunut länsimaisten pakotteiden piiriin.

Pörssit hylkäävät Ukrainan pyynnön estää pörssit

Binancen tiedottaja puhui CNBC:lle sanoen, että pörssi ei yksipuolisesti estä käyttäjiä osallistumasta pörssiin. “Krypto on tarkoitettu tarjoamaan suurempaa taloudellista vapautta ihmisille ympäri maailmaa. Yksipuolinen päätös kieltää ihmisten pääsy kryptoonsa estäisi krypton olemassaolon syyn.”

Myös Krakenin toimitusjohtaja Jesse Powell vastasi Fedorovin pyyntöön ja sanoi, että venäläisten käyttäjien tilien jäädyttäminen ja estäminen edellyttäisi lakisääteistä vaatimusta. Coinbase on myös sanonut, ettei se aio antaa yleistä kieltoa venäläisille käyttäjilleen.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.