Ad

FTX:n toimitusjohtaja puhuu kasvavasta kryptotoiminnasta Ukrainassa

Ohi:
päälle Mar 8, 2022
Listen
  • FTX:n tj on sanonut, että kryptotoiminta Ukrainassa on kasvanut taloudellisen epävarmuuden vuoksi.
  • Venäjä ei voinut käyttää kryptoa välttääkseen pakotteita, koska tapahtumat olivat helposti jäljitettävissä.
  • Tämä johtuu kasvavasta huolesta Venäjän välttämisestä pakotteita digitaalisen omaisuuden avulla.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

FTX:n toimitusjohtaja Sam Bankman Fried on puhunut kryptovaluuttojen kasvavasta käytöstä sellaisissa maissa kuin Ukraina ja Kazakstan, joiden fiat-valuutat ovat heikentyneet Venäjän hyökkäyksen seurauksena.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Bankman-Fried huomautti, että näiden maiden kansalaiset ovat siirtymässä kryptokäyttöön varmistaakseen, että nouseva inflaatio ei vaikuta heidän säästöihinsä.

Kryptovaluuttojen kasvava käyttö Ukrainassa

Copy link to section

Huolimatta ukrainalaisten sijoittajien kasvavasta kiinnostuksesta kryptovaluuttoja kohtaan, markkinat eivät ole menestyneet hyvin, sillä volatiliteetti on noussut merkittävästi vuoden alusta.

Bankman-Fried huomautti, että kryptotoimintojen kasvua odotetaan taloudellisen epävarmuuden aikana. Hän totesi, että Ukrainassa ihmiset ovat siirtymässä kryptokäyttöön suojautuakseen fiat-järjestelmän epävakaudelta. Lisäksi kryptotoiminta on kasvanut maahan virtaavan humanitaarisen avun ansiosta.

Tähän mennessä yli 50 miljoonan dollarin arvosta kryptovaluuttoja on lahjoitettu maassa sijaitseville Ukrainan armeija- ja hyväntekeväisyysjärjestöille. Ukrainan hallitus ilmoitti äskettäin, että 15 miljoonaa dollaria lahjoitetusta kryptosta käytettiin sotilasvarusteiden ostamiseen Ukrainan armeijalle.

Kryptotoiminta Venäjällä

Copy link to section

Johtaja puhui myös kryptotoiminnasta Venäjällä. Tarkempaa valvontaa on vaadittu, koska Venäjä voisi käyttää digitaalista omaisuutta pakotteiden välttämiseen.

Bankman-Fried kuitenkin huomautti, että Venäjää vastaan asetetut pakotteet voivat vaikeuttaa pakotteiden kohteena olevien henkilöiden ja yhteisöjen kryptovaluuttojen käyttöönottoa, koska lohkoketju on avoin kirjanpito.

Lohkoketjuverkon kautta tehdyt liiketoimet ovat avoimia yleisölle. Tämä tarkoittaa, että jos pakotteiden alainen henkilö yrittää ostaa kryptovaluuttoja, tapahtumat voidaan jäljittää helposti, ja jos nämä tapahtumat tapahtuisivat pörssin kautta, pörssi voisi estää nämä tilit.

Sekä Yhdysvallat että Euroopan unioni ovat toistaneet huolen siitä, että Venäjä käyttää kryptotekniikkaa pakotteiden välttämiseksi. Yhdysvaltain entinen ensimmäinen nainen Hillary Clinton totesi olevansa pettynyt joidenkin pörssien epäonnistumiseen estää venäläisiä käyttäjiä. Euroopan keskuspankin pääjohtaja totesi myös, että digitaaliselle omaisuudelle tarvitaan kattava sääntelykehys.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluutta