Mokens League toivottaa tervetulleeksi pelaajat kaikilta elämänaloilta

Ohi:
päälle Mar 10, 2022
Listen
  • Mokens League -pelit sulkevat eron e-urheilun ja NFT:n välillä.
  • Kaiken tasoiset pelaajat pelaavat pelejä ja liigoja ansaitakseen Mokens Leaguen pelin sisäistä valuuttaa.
  • Kaikki Mokens Leaguen NFT:t ovat ainutlaatuisia ja satunnaisesti luotuja.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Monster League Studios, joka on pelialusta Mokens Leaguen takana, on julkaissut “pelaa voittaaksesi” -pohjaisen NFT-pohjaisen pelialustan kaikentasoisille pelaajille, Invezz sai tiedon lehdistötiedotteesta.

NFT:n ja e-urheilun välisen kuilun kurominen umpeen

Mokens League -pelit sulkevat eron e-urheilun ja NFT:n välillä ja sisältävät kaikenlaisia urheilulajeja jalkapallosta rantalentopalloon. Sen tekijöiden mukaan ne tuovat painopisteen takaisin laatuun, pelaamiseen ja hauskanpitoon, mikä on kaukana useimpien ansaintapelien aikaperusteisesta palkitsemisjärjestelmästä.

Pelin sisäisen valuutan monipuolinen käyttö

Pelaajat, joilla on kaikenlaisia kokemustasoja, pelaavat pelejä, turnauksia ja liigoja ansaitakseen Mokens League -pelin sisäistä valuuttaa, jota voidaan käyttää NFT:n ostamiseen. Sitten he voivat lainata, vaihtaa tai myydä näitä Mokens League -markkinapaikalla.

Valuuttaa voidaan käyttää myös kulutustarvikkeiden ostamiseen, NFT:iden päivittämiseen ja Mokens Leaguen metaversen mukauttamiseen tulevaisuudessa.

Kaikki Mokens Leaguen NFT:t ovat ainutlaatuisia ja satunnaisesti luotuja. Niitä voidaan päivittää, jotta pelaajat parantavat suorituskykyään, mikä lisäisi heidän markkina-arvoaan.

Tietoja Mokens Leaguen perustajista

Mokens Leaguen perustivat Martin Repetto ja Maximo Radice, joilla on vuosikymmenten kokemus miljoonien rakastamien pelistartupien luomisesta. Martin Repetto, Monsters League Studios LLC:n toimitusjohtaja, sanoi:

Se, että palkitaan ihmisiä pelkästä ajan viettämisestä pelin parissa, ei toimi. Tämä ei ole hauskaa tai haastavaa eikä todellakaan kestävää. Se, mikä pitää pelaajat, on upea pelattavuus ja e-urheilumekaniikka. Maailman pisimpään pelatut pelit ovat tällä hetkellä kilpaurheilua. Siksi tärkein prioriteettimme tällä hetkellä on tehdä peli, jota on hauska pelata, joka on helppo saada liikkeelle, mutta jota on vaikea hallita. Kuten shakki tai pokeri, on olemassa erilaisia tasoja, joilla ihmiset voivat kilpailla ilman, että ammattilaiset tai hardcore-pelaajat valtaavat heidät. Näiden pelien pitäisi myös olla yhtä hauskaa pelata kuin katsoa, koska suoratoistoyhteisö on pelien käyttöönoton ykkönen tällä hetkellä.

Mokens Leaguen lähitulevaisuudessa suunnitelmissa on järjestää $MOKA-tokeninsa yksityinen ja julkinen myynti. Se julkaisee myös pelin sisäiset NFT:t markkinapaikkansa kautta.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.