Lightning Labs varmistaa 70 miljoonan dollarin rahoituksen stablecoinien integroimiseksi Bitcoinin verkkoon

Ohi:
päälle Apr 6, 2022
Listen
  • Lightning Labs on saanut 70 miljoonaa dollaria B-sarjan rahoituskierroksella.
  • Varat käytetään Taro-protokollan kehittämiseen.
  • Taron tavoitteena on tuoda stablecoinit Bitcoinin Lightning Networkiin.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Lightning Labs, Bitcoin (BTC/USD) -verkon ohjelmistoyritys, on varmistanut 70 miljoonan dollarin rahoituksen Lightning Networkin kehittämiseen. Rahoitus nostaa Lightning-verkossa tehtyjen tapahtumien nopeuksia ja alentaa kustannuksia.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

70 miljoonan dollarin B-sarjan rahoituskierros

Copy link to section

Lightning Network on kerännyt 70 miljoonaa dollaria B-sarjan rahoituskierroksella. Rahoituskierrosta johti Valor Equity Partners. Muita tämän rahoituskierroksen sijoittajia ovat Goldcrest Capital, Baillie Gifford ja muut enkelisijoittajat.

Varoilla tehostetaan Lightning Labsin joustavuutta ja ne käytetään polttoaineena yrityksen toivotun kasvun saavuttamiseen. Lightning Labsin saavuttamista virstanpylväistä huolimatta se on edelleen pieni 24 työntekijän yritys.

Lightning Labsin toinen perustaja ja toimitusjohtaja Elizabeth Stark on myös ilmoittanut suunnitelmistaan lisätä Taron tehokkuutta. Se aikoo tuoda stablecoineja ja muuta omaisuutta Bitcoin-verkkoon edistääkseen sen käyttöönottoa.

Stablecoinien tuonti Bitcoiniin

Copy link to section

Osa rahoituksesta suunnataan Taro-protokollalle, jotta Lightning Networkin käyttäjät voivat ottaa käyttöön stablecoineja. Lightning Labs ei ole näiden stablecoinien liikkeeseenlaskija, mutta se tarjoaa vain infrastruktuurin, joka tarvitaan helpottamaan stablecointapahtumia verkossa.

Bitcoin-verkko sai valtuudet tukea stablecoineja Taproot-päivityksen kautta viime vuoden marraskuussa. Päivitys toi myös älykkäät sopimukset Bitcoin-verkkoon.

Lightning Labs uskoo, että Bitcoin-verkoston on mahdollista saada jatkossakin käyttöön Taron kanssa. Tämä johtuu siitä, että Bitcoin-verkko helpottaa asiointia jopa alueilla, joilla on pankittomia ihmisiä.

Forbesin haastattelussa Stark totesi, että Taron käyttöönotto oli “todella merkittävää, koska täällä on potentiaalia, että kaikki maailman valuutat kulkevat Bitcoinin läpi Lightning Networkin kautta”.

Hän lisäsi, että Visan pitäisi “pelätä, koska siellä on paljon ihmisiä, joilla on matkapuhelimet, mutta heidän ei nyt tarvitse käyttää perinteistä järjestelmää”.

Lightning Network on tällä hetkellä käytössä El Salvadorissa, joka otti Bitcoinin lailliseksi maksuvälineeksi viime vuonna. Sitä käytetään myös muilla alustoilla, kuten Strike ja Twitter.

Maailman