Ad

Filippiinien suurin digitaalisten maksujen yritys PayMaya esittelee uusia ominaisuuksia krypton tukemiseksi

Ohi:
päälle Apr 7, 2022
Listen
  • PayMaya on ilmoittanut tukevansa kryptomaksuja.
  • Filippiineillä toimiva fintech- ja digitaalisten maksujen yritys tarjoaa kryptokaupan palveluita.
  • PayMayan siirto lisää krypton käyttöönottoa Filippiineillä.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Filippiineillä toimiva fintech- ja digitaalisten maksujen yritys PayMaya on julkistanut uusia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat kryptokaupan ja antavat ihmisille mahdollisuuden ansaita kryptovaluuttoja sen sovelluksella.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Tämä ominaisuus lanseerataan, kun kryptovaluutoista tulee helpommin saatavilla Filippiineillä. PayMaya pyrkii tukemaan kryptovaluuttasektoria nousemalla johtavaksi digitaalisten maksujen alalla.

PayMaya ryhtyy kryptovalvontaan

Copy link to section

PayMayalla on potentiaalia lisätä krypton käyttöönottoa Filippiineillä, kun otetaan huomioon sen laaja digitaalinen käyttäjäkunta. Lisäksi yhtiö laskee liikkeeseen sähköistä rahaa ja virtuaaliomaisuuspalveluita. PayMaya on Filippiinien keskuspankin lisensoima.

PayMaya-alustan käyttäjät voivat nyt ostaa parhaita kryptovaluuttoja, kuten Bitcoinia (BTC/USD) ja Ethereumia (ETH/USD) sovelluksesta ilman rekisteröitymistä toiselle tilille tai hankkimatta päivitystä. Sen avulla käyttäjät voivat ohittaa monimutkaisen kryptovaluuttapörsseihin kirjautumisen, lompakon luomisen ja KYC-vaatimusten noudattamisen.

PayMaya-tili tulee olemaan joustava, koska sen avulla käyttäjät voivat oppia käyttämään kryptovaluuttoja, käydä kauppaa digitaalisilla varoilla, käyttää tulojaan krypton kautta ja suorittaa muita toimintoja.

PayMayan puheenjohtaja Shailesh Baidwan kommentoi tätä kehitystä sanoen:

Koska PayMaya e-lompakko on jo osa heidän jokapäiväistä elämäänsä päivittäisiin ostoihin ja asioihin, asiakkaamme haluavat nyt ostaa ja ansaita kryptomaksuja älykkäästi ja saumattomasti. Siksi teemme siitä integroidun ominaisuuden e-lompakkosovellukseemme.

Alustalle rekisteröityneet käyttäjät voivat käydä kauppaa erilaisilla kryptovaluutoilla PayMaya-lompakkonsa kautta Filippiinien pesoilla. PayMaya-sovelluksella on yli 40 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää, mikä antaa sille suuren käyttäjäkunnan.

Bitcoinin ja Ethereumin lisäksi PayMayan käyttäjät voivat käyttää myös monia muita kryptovaluuttoja, mukaan lukien Cardano, Chainlink, Uniswap, Solana, Quant, Polygon, Tether ja Polkadot.

Kasvava krypton käyttöönotto Filippiineillä

Copy link to section

Filippiinit on yksi maailman suurimmista kryptokeskuksista. Filippiinien kryptosektori on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Filippiinit on maailman suurin kansallisuus Axie Infinity -ansaintapelissä.

Statista Global Consumer Survey -kuluttajatutkimuksen tiedot osoittavat, kuinka virtuaaliomaisuuspalvelut ovat kasvattaneet suosiotaan Filippiineillä. PayMayan tullessa alalle käyttöönoton odotetaan kasvavan edelleen.

Kryptovaluutta