Ad

Ripplen sijoituskumppani Tranglo laajentaa globaaleja maksupalveluja

Ohi:
päälle Apr 12, 2022
Listen
  • Tranglo on käynnistänyt "Tranglo Businessin".
  • Divisioonan avulla yritykset voivat lähettää ja vastaanottaa maailmanlaajuisia maksuja.
  • Tranglo on jo tehnyt yhteistyötä Ripplen kanssa sen tarpeen mukaan -likviditeetti (ODL) -teknologiassa.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Tranglo, Ripplen sijoituskumppani, on ilmoittanut käynnistävänsä kaiken kattavan yritysmaksuratkaisun nimeltä “Tranglo Business”. Tämän ratkaisun avulla yritykset voivat lähettää ja vastaanottaa kansainvälisiä maksuja nopeasti ja helposti.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Tranglo tekee yhteistyötä Ripplen ODL-tekniikan kanssa

Copy link to section

Tranglo on tehnyt yhteistyötä Ripplen kanssa ottaakseen käyttöön Ripplen tarpeen vaatiessa likviditeettiteknologian (On-demand liquidity, ODL). ODL-tekniikka on käytettävissä kaikissa 25 maksuvälineessä, joiden avulla rahalähetysten tarjoajat voivat suorittaa reaaliaikaisia rajat ylittäviä maksuja ilman ennakkomaksua.

Ripplen ODL-tekniikka ottaa käyttöön XRP-tokenin sillan muodostamiseksi kahden valuutan välillä. Lisäksi tekniikka toimii RippleNetissä, Ripplen maailmanlaajuisessa rahoitusverkostossa. Tämän verkon avulla käyttäjät voivat alentaa toimintakustannuksiaan ja saada lisävaroja poistamalla tarpeen tehdä ennakkomaksua tileille, joille rahat lähetetään.

Vuonna 2021 Ripple ilmoitti ostavansa 40 prosentin osuuden Tranglosta. Tämä osto teki yrityksestä johtavan yritysten lohkoketjuratkaisujen tarjoajan rajat ylittävien maksujen helpottamiseksi. Tranglo julkisti ODL:n pilottivaiheen viime vuoden syyskuussa ja onnistui käsittelemään 250 000 tapahtumaa, joiden arvo oli 48 miljoonaa dollaria ensimmäisten sadan päivän aikana.

Tranglo on rajat ylittävä maksualusta, jolla on toimipisteitä useissa maissa. Alustan valikoim aon laaja, sillä se tarjoaa 2 500 matkapuhelinoperaattoria, 1 300 pankkia ja lompakkoa sekä 130 000 rahankeräysalustaa yli sadassa maassa.

RippleNetin kasvava käyttö

Copy link to section

Useat yritykset käyttävät RippleNetiä tapahtumien käsittelyyn. Australia, Japani ja Singapore ovat kaikki ottaneet käyttöön RippleNetin ODL-teknologian, ja lisää integraatioita odotetaan ajan myötä vauhdittavan alan kasvua.

Ripple on onnistunut laajentamaan rajat ylittävää liiketoimintaansa huolimatta meneillään olevasta oikeudenkäynnistä yhtiön johdon ja Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitean (SEC) välillä. SEC väittää, että XRP/USD on arvopaperi, kun taas Ripple antaa sen tokenina.

Ripplen rahalähetysteknologiasta on tullut yhä suositumpi vuosien varrella, koska se helpottaa alhaisia maksuja ja nopeaa tapahtumankäsittelynopeutta. Myös perinteiset rahoituslaitokset ovat ottaneet teknologian käyttöön. Tällä hetkellä Ripplen kumppani Clearing House ja Wells Fargo työskentelevät yhdessä luodakseen korvaavan SWIFT-järjestelmän.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluutta