Ad

NEXO nousee verkoston kirjatessa positiivista kehitystä

Ohi:
päälle Apr 13, 2022
Listen
  • NEXO-token on rekisteröitynyt hieman nousua viimeisen 24 tunnin aikana.
  • Hyödyt tulevat markkinoiden tuesta ja positiivisesta kehityksestä Nexo-ekosysteemissä.
  • NEXO voisi säilyttää nämä voitot, jos markkinatuki pysyy.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Kryptovaluuttamarkkinat ovat edelleen vakiintumassa viikon alun huomattavan romahduksen jälkeen, minkä seurauksena lyhytaikaiset kauppiaat likvidoivat omistuksensa. Jotkin tokenit ovat kuitenkin rekisteröineet pieniä nousuja, minkä ansiosta ne ovat toipuneet 24 tunnin laskusta.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Nexo (NEXO/USD) käy kauppaa kirjoittamishetkellä 2,36 dollarilla sen jälkeen, kun se rekisteröi CoinGeckon mukaan 3,2 %:n nousun 24 tunnissa.

NEXO luo nousevan lipun

Copy link to section

NEXO on luonut nousevan lipun viimeisen 24 tunnin aikana, mikä mahdollistaa sen nousevan kohti uusia huippuja. Nouseva lippu on aiheutunut positiivisesta kehityksestä NEXO-ekosysteemissä.

Jos markkinat ja ostopaineet vahvistuvat, NEXO voi nousta korkeammalle vastustasolle 2,51 dollarissa. Tämä vastustaso on tokenille 7 päivän korkein, ja jos se testaa uudelleen, se voi antaa sen suunnata kohti merkittäviä huippuja.

Lisääntynyt ostopaine voi työntää NEXOn kohti korkeampaa tasoa 2,75 dollaria ja myöhemmin 2,98 dollaria, minkä jälkeen tämän tokenin tavoitehinta on 3,01 dollaria.

Toisaalta NEXO saattaa epäonnistua ylläpitämään nousupainetta, mikä johtaa tokenin putoamiseen kohti 1,75 dollarin alempia tasoja. Kryptovaluuttamarkkinat ovat tällä hetkellä epävakaat lyhytaikaisten kauppiaiden lisääntyneen toiminnan vuoksi. Siksi laajempien markkinoiden tuen puute voi merkitä NEXOlle laskua.

Nexon positiivinen kehitys

Copy link to section

Nexo-ekosysteemissä on havaittu myönteistä kehitystä, joka luo nousevan lipun NEXOlle. Näitä myönteisiä kehityssuuntauksia ovat muun muassa NEXOn ja Mastercardin viimeaikainen kumppanuus.

Keskiviikkona Nexo ilmoitti kumppanuudesta Mastercardin kanssa ensimmäisen “kryptotuetun maksukortin” julkaisemiseksi. Kortti otetaan käyttöön Euroopan maissa alkuvaiheessa, ja sen haltijat voivat kuluttaa kryptovaluuttoja ilman, että heidän tarvitsee myydä niitä. Kryptovaluuttoja käytetään myös myönnetyn luoton vakuutena.

Toinen myönteinen kehitys NEXO-ekosysteemissä on äskettäinen Nexo Primen lanseeraus. Alusta ilmoitti käynnistävänsä uuden divisioonan, joka on suunnattu instituutioille, varakkaille yksityishenkilöille ja yrityksille. Tämä myönteinen kehitys on positiivinen merkki NEXO-tokenille.

Kryptovaluutta