Ad

MEME-KOLIKOIDEN AIKA ON TÄÄLLÄ

Memeinated animation

SEURAAVA 100x PRESALE?

OSTA NYT

Oraichain julkaisee VRF:n Avalanchessa

Ohi:
päälle May 3, 2022
Listen
  • Avalanche-ekosysteemien kehittäjät voivat hyödyntää julkisesti todennettavaa satunnaislukugeneraattoria
  • Olemassa olevat ratkaisut, kuten satunnaisen arvon luominen API:n kautta, ovat alttiina uudelleenarvonnalle
  • Et tarvitse syvällistä älykkäiden sopimusten tuntemusta VRF-arvojen luomiseen ja tarkistamiseen

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Oraichain, johtava tekoälyllä toimiva oraakkeli- ja lohkoketjuekosysteemitoimittaja, on tuonut markkinoille todennettavissa olevan satunnaistoiminnon (Verifiable Random Function, VRF) Avalanche-verkkoon (AVAX/USD), Invezz sai tiedon lehdistötiedotteesta.

Tämän avulla Avalanche-ekosysteemien kehittäjät voivat hyödyntää todella hajautettua, julkisesti todennettavissa olevaa satunnaistoimintogeneraattoria, joka on täysin hyökkäyksille vastustuskykyinen ja tarjoaa dAppsille kaivattua ja parannettua toimivuutta.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Todennettavan satunnaisuuden edut

Copy link to section

dApps voi hyötyä todennettavan satunnaisuuden luomisesta monin tavoin. Esimerkiksi DeFi-alustat ja uhkapeliprotokollat ovat aina houkutelleet hakkereita, jotka haluavat hyödyntää jonkinlaista haavoittuvuutta. Nykyiset ratkaisut, kuten satunnaisen arvon luominen API:n kautta, ovat alttiina uudelleenarvonnoille, uudelleenkirjoitushyökkäyksille ja muille tunnetuille väärinkäytöksille.

Täysin suojattu

Copy link to section

Kun Oraichain VRF 2.0 debytoi Avalanchella, sen dApps hyötyy julkisesti todennettavasta satunnaistoimintojen luomisesta, joka on täysin läpinäkyvä ja väärentämisen estävä. Se voidaan varmistaa ryhmäallekirjoituksen vahvistusprosessilla.

Kuinka se toimii

Copy link to section

Kaikki Avalanche dApp -sovelluksen satunnaisuutta koskevat pyynnöt Oraichain VRF:n kanssa lähetetään tapahtumana Oraichain Mainnetistä Avalanche-Oraichain -sillan kautta. Oraichain VRF sitoo sitten pariliitospohjaisen salausjärjestelmän kynnyskirjaston älykkääseen sopimukseensa vahvistaakseen vahvistajan allekirjoitukset ja luo ryhmäallekirjoituksen ketjuun.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest and trade CFD stocks, ETFs, digital assets & commodities in minutes with our highest-rated broker.

Ad

Sitten se luo julkisesti tarkistettavan satunnaisarvon, joka lähetetään takaisin ketjujen välisen sillan kautta VRF-sopimukseen ja sieltä Avalanche dAppiin.

Tervetuloa kaikentasoiset kehittäjät

Copy link to section

Et tarvitse syvällistä älykkäiden sopimusten tuntemusta VRF-arvojen luomiseen ja tarkistamiseen. Tämä voidaan tehdä yksinkertaisella kyselyllä VRF-älysopimukseen. Tämä johtuu siitä, että jokainen VRF:n toteuttajien allekirjoituspanos on tarkistettava ketjussa Oraichainilla ennen kuin se tallennetaan.

Julkisesti todennettavissa oleva satunnaisarvojen luonti on saatavilla plug-and-play-palveluna Avalanche dApp -kehittäjille, ja sitä voidaan käyttää suoraan Oraiscanin kanssa.

Tuo reilua ja läpinäkyvyyttä vapaapudotuksiin ja muuhun

Copy link to section

Avalanche-kehittäjät voivat tuoda oikeudenmukaisuutta ja läpinäkyvyyttä NFT- ja token vapaapudotuksiin sekä moniin muihin käyttötapauksiin integroimalla julkisesti todennettavan satunnaisuuden kaikenlaisiin DeFi- ja NFT-sovelluksiin. Oraichainin toimitusjohtaja Chung Dao sanoi:

Oraichain VRF 2.0:n julkaisun myötä Avalanchella toimiville Dappeille tarjotaan nyt ensimmäistä kertaa täysin ketjussa oleva VRF-palvelu, joka on julkisesti todennettavissa ja läpäisemätön tunnetuilta väärinkäytöksiltä, kuten uudelleenkirjoitushyökkäyksistä tai uudelleenarvonnasta.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.

0/10
Get signals
Kryptovaluutta