Flame animation

Kuumin uusi
Meme Coin

Flame animation
Coin spinning animation

100x potentiaali

Shiba Memu Roll-out Logo OSTA NYT

Kromatika laajentaa Chainlink-integraation Polygoniin

Ohi:
päälle May 10, 2022
Listen
  • Rajoitustoimeksiannot toteutetaan automaattisesti ennalta määrätyin ehdoin
  • Käyttäjät nauttivat Web3:n huippuominaisuuksista
  • He voivat käydä kauppaa ilman luisumista, nolla edelläkävijäbotteja ja ilman vaihtomaksuja

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Kromatika, hajautettu kaupankäyntiprotokolla, jonka avulla kryptokauppiaat voivat suorittaa rajatoimeksiantoja Uniswap DEX:n (hajautettu pörssi) lisäksi, ilmoitti laajennetusta integraatiosta Chainlink Keepersin kanssa, Invezz sai tiedon lehdistötiedotteesta. Integraatio on laajennettu Polygon Mainnet -verkkoon (MATIC/USD).

Kromatika-käyttäjät Polygon Mainnetissa voivat hyödyntää ketjun sisäisiä rajatilauksia, jotka suoritetaan automaattisesti ennalta määrätyin ehdoin ja joita tukee Chainlink (LINK/USD) oraakkelisolmujen vankka hajautettu verkko.

Ryhdymme johtavaksi DEX:ksi Ethereumissa

Copy link to section

Kromatika aikoo tulla johtavaksi DEX:ksi koko Ethereum (ETH/USD) -ekosysteemissä tarjoamalla käyttäjille Web3:n huippukokemuksen ja toiminnallisuudet. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että he voivat käydä kauppaa ilman luisumista, nollalla edelläkävijäbotteja ja ilman vaihtomaksuja.

Kromatika voi tarjota sadoille tuhansille uusille käyttäjille Polygon-verkon rajatilaustoimintoja edullisesti ja salamannopeasti nyt, kun he ovat laajentaneet Chainlink Keepers -integraatiotaan.

  • Save

Kromatika-tiimin lausunnon mukaan:

Lohkoketjuagnostikkona hajautettuna oraakkeliverkostona Chainlink auttaa meitä etenemään nopeasti kohti tavoitettamme tuoda Kromatika-kokemus koko Ethereumin ekosysteemiin. Rajoitustilaukset ovat perinteisen rahoituksen perusasia, ja olemme innoissamme voidessamme viimein tuoda ne Polygoniin.

Tomasz Wojewoda, Chainlink Labsin globaalin myynnin johtaja, lisäsi:

Chainlink antaa DeFi-protokollalle mahdollisuuden rakentaa innovatiivisia tuotteita ja laajentaa käyttäjäkuntaansa moniketjuisessa ekosysteemissä. Rajoitustoimeksiannot ovat keskeinen pörssiominaisuus, ja Kromatikan Chainlink Keepers -integraatio Polygonissa tuo tämän mahdollisuuden monille uusille käyttäjille.

  • Save
  • Save