Ad

MEME-KOLIKOIDEN AIKA ON TÄÄLLÄ

Memeinated animation

SEURAAVA 100x PRESALE ALKAA PIAN

OSTA NYT

Nansen ilmoitti siemenkierroksesta APY.visionille

Ohi:
päälle May 12, 2022
Listen
  • Nansen toteuttaa myös kolmannen osapuolen tietojen integroinnin
  • APY.vision on analytiikkaalusta, joka auttaa likviditeetin tarjoajia sijoittamaan pääomaa AMM:iin
  • Yli 70 0000 likviditeettipalveluntarjoajaa auttaa saavuttamaan yli 10 miljardin dollarin lukitun kokonaisarvon

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Alan johtava lohkoketjun data-analytiikka-alusta Nansen ilmoitti osallistuvansa käynnissä olevaan APY.visionin, joka on tärkeä DeFi-tietoalusta, siemenkierrokseen selvitti Invezz lehdistötiedotteesta.

Alusta saattaa myös päätökseen kolmannen osapuolen tietojen integroinnin, joka on sama kuin sen siemensijoitus. Tämä on yksi ensimmäisiä kertoja, kun Nansen on sisällyttänyt ulkoisia tietoja.

APY tarjoaa selkeyttä AMM-protokollien LP:ille

Copy link to section

APY.vision on analytiikka-alusta, joka auttaa likviditeetin tarjoajia, jotka sijoittavat pääomaa Automated Market Making (AMM) -protokolliin tarjoamalla heille selkeyttä. Tällä hetkellä yli 70 000 likviditeetin tarjoajaa auttaa DeFi-markkinoiden päättäjiä APY.visionissa saavuttamaan yli kymmenen miljardin dollarin lukitun kokonaisarvon kymmenessä eri lohkoketjussa.

Uuden alustan avulla DeFi-sijoittajat voivat tehdä varmoja sijoituspäätöksiä seuraamalla koko DeFi-tapahtumasalkkuaan ketjussa.

Tämä on yksi ensimmäisistä kolmannen osapuolen tietointegroinneista Nansenille, joka luotti aiemmin enimmäkseen talon sisäisiin lohkoketjutietoihin. Se tuo käyttäjille dynaamisen kokemuksen tietojen asianmukaisen huolellisen tarkastuksen lisäksi ja lisää tutkimuselementin, joka tarjoaa sijoittajille kokonaisvaltaisemman näkemyksen omistuksistaan sekä pääsyn uusiin sijoitusmahdollisuuksiin.

John Calabrese, Nansenin tuotepäällikkö kommentoi:

Meillä on pitkän aikavälin tavoitteemme tehdä Nansenista ketjun datan keskitetty palvelupiste. Olemme erittäin innoissamme APY.visionin onnistuneesta integroinnista ja sen lisäämisestä kasvavaan Web3-sijoituslistaamme, koska uskomme, että tämä antaa meille mahdollisuuden aloittaa uusi kasvuvaihe sekä alustalle että koko ekosysteemille.

APY-tietoja on helppo käyttää Nansenin aloitusnäytössä

Copy link to section

Ensimmäinen integraatio näyttää APY-tiedot aloitusnäytössä “Nansen Hot Contracts”, jolloin käyttäjät voivat arvioida likviditeetin louhintapalkkioiden tilaa sekä arvioida uusien sopimusten suosion lisäksi Smart Moneyn keskuudessa.

Aluksi tämä toiminto on käytettävissä vain Ethereum Mainnetissä. Jatkossa se siirtyy Fantomiin, Polygoniin, Avalancheen ja muihin tuettuihin ketjuihin.

Lajittelu tuoton ja Paradise -osion mukaan tulossa

Copy link to section

Nansen suunnittelee lisää integraatioita ja virstanpylväitä seuraavien kuukausien aikana, mukaan lukien omistettu “DeFi Paradise” -osio, joka auttaa käyttäjiä löytämään parhaat tuotot ja vaihtoehdot asiakkaille “lajitella tuoton mukaan” token jumalamoodissa. Uudet tiedot mahdollistavat täyden salkun seurannan ja parannetun lompakon profiloinnin. Tämän ansiosta on myös mahdollista seurata talletuksia ja tuloja.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.