Ad

MEME-KOLIKOIDEN AIKA ON TÄÄLLÄ

Memeinated animation

SEURAAVA 100x PRESALE ALKAA PIAN

OSTA NYT

Yeti Finance integroi Chainlinkin Avalanche Mainnetissä

Ohi:
päälle May 12, 2022
Listen
  • Protokolla saa käyttöönsä korkealaatuisia, väärentämissuojattuja hintatietoja johtavan oracle-verkon avulla
  • Yeti Financen avulla käyttäjät voivat lainata jopa 21-kertaisesti LP-tokenvalikoimaansa vastaan
  • Chainlink Price syöttää lähdetiedot useilta korkealaatuisilta tietokokoojilta

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Yeti Finance, innovatiivinen hajautettu lainaprotokolla, jonka lukittu kokonaisarvo on yli 850 miljoonaa dollaria, on integroinut Chainlink Price Feeds (LINK/USD) Avalanche Mainnetiin (AVAX/USD), Invezz selvitti lehdistötiedotteesta.

Protokollalla on pääsy korkealaatuisiin, väärentämiseltä suojattuihin hintasyötteisiin integroimalla alan johtava hajautettu oraakkeliverkko, mikä varmistaa protokollan vakavaraisuuden. Tämä on mahdollista, koska lainanottajien vakuusarvo voidaan nyt laskea tarkasti.

Käyttäjät voivat lainata jopa 21x LP-tokensalkkuja vastaan

Copy link to section

Yeti Financen avulla käyttäjät voivat lainata jopa 21-kertaisesti LP-tokeneita ja tuottoa tuottavia stablecoineja vastaan 0 % korolla. Yeti Finance voi automaattisesti yhdistää viljelypalkkiot maksimaalisen tuoton saavuttamiseksi käyttäjien puolesta. Lainanottajat Yeti Financessa lyövät YUSD:n, joka on täysin hajautettu, kiinteästi sidottu stablecoin, joka vaatii 110 %:n vakuussuhteen.

Tarkasteltuaan erilaisia oraakkeliratkaisuja Yeti Finance integroi Chainlink Price Feeds -syötteet, koska ne tarjoavat monia tärkeitä ominaisuuksia, kuten:

Laadukasta dataa — Chainlink Price Feed kerää tietoja useilta korkealaatuisilta tietokokoojilta, mikä johtaa hintatietoihin, jotka on koottu sadoista pörsseistä, painotettu volyymin mukaan ja puhdistettu poikkeavista arvoista ja puhtaasta kaupankäynnistä. Chainlinkin tiedonkoontimalli tuottaa tarkempia maailmanmarkkinahintoja, jotka ovat luonnostaan kestäviä yksittäisen tai pienen pörssijoukon epätarkkuuksia tai manipulointia vastaan.

Suojatut solmuoperaattorit — Ketjulinkkihintasyötteet suojataan riippumattomilla, turvatarkastetuilla ja Sybil-vastustuskykyisillä oraakkelisolmuilla, joita ylläpitävät johtavat lohkoketjuDevOps-tiimit, tiedontoimittajat ja perinteiset yritykset. Chainlink-solmuilla on vahva näyttö luotettavuudesta jopa korkeiden kaasun hintojen ja infrastruktuurin katkosten aikana.

Hajautettu verkko — Chainlink Price Feeds on hajautettu tietolähteen, oraakkelisolmun ja oracle-verkon tasolla, mikä luo vahvan suojan seisokkeja ja tietojen toimittajan tai oracle-verkon peukalointia vastaan.

Mainejärjestelmä — Chainlink tarjoaa vankan mainekehyksen ja sarjan ketjun valvontatyökaluja, joiden avulla käyttäjät voivat itsenäisesti varmistaa solmuoperaattoreiden ja oraakkeliverkkojen historiallisen ja reaaliaikaisen suorituskyvyn.

RoboYEti antoi lausunnon:

Ketjussa olevien lainausalustojen on erittäin vaikeaa toimia turvallisesti ilman Chainlink Price Feeds -syötteitä. Integroimalla johtavan hajautetun hintatietojen lähteen Yeti Finance kertoo käyttäjille, että protokolla tyytyy vain ekosysteemin parhaaseen infrastruktuuriin.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.