Ad

MEME-KOLIKOIDEN AIKA ON TÄÄLLÄ

Memeinated animation

SEURAAVA 100x PRESALE ALKAA PIAN

OSTA NYT

Tezos perustaa rahaston tukemaan afrikkalaisia ja aasialaisia taiteilijoita

Ohi:
päälle May 16, 2022
Listen
  • Valokuvaaja Misan Harriman valittiin pysyvän taidekokoelman kuratointiin
  • Hän on myös NFT-asiantuntija
  • Tezos Foundation käyttää varoja Afrikan ja Aasian pioneeritaiteilijoiden tukemiseen

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Tezos Foundation (XTZ/USD) on sijoittanut 1,23 miljoonaa dollaria rahastoon kerätäkseen afrikkalaisten ja aasialaisten taiteilijoiden luomia ei-vaihdettavia tokeneita (Non-Fungible Token, NFT), Invezz sai tietää lehdistötiedotteesta. Valokuvaaja Misan Harriman valittiin pysyvän taidekokoelman kuratointiin.

Näkyvyyttä aliedustetuille taiteilijoille

Copy link to section

Tezos Foundation, sveitsiläinen kansalaisjärjestö, käyttää varat tukeakseen uraauurtavia taiteilijoita Afrikasta ja Aasiasta. Harriman ei ole vain tunnettu valokuvaaja, vaan myös NFT-kuvien tekemisen ja keräämisen asiantuntija. Lisäksi hän johtaa Southbank Centreä, Lontoon taiteellisten paikkojen kompleksia.

Harriman aikoo keskittyä hankkimaan taiteilijoiden teoksia alueilta, jotka ovat aliedustettuina NFT-yhteisössä, kuten Aasiasta ja Afrikasta. Hän kommentoi:

Tämän kokoelman ensimmäisenä kuraattorina haluan varmistaa, että maailma näkee ne erilaiset äänet, jotka tekevät todella poikkeuksellista työtä taiteen parissa. Tezos-säätiön pysyvä kokoelma tukee ja juhlistaa uutta taiteilijoiden sukupolvea, joka on valinnut älykkään sopimuspohjaisen polun olla oma itsensä.

NFT:t ylittävät rajat taidemaailmassa

Copy link to section

Lohkoketjuteknologian kannattajat uskovat, että NFT:illä on valta murtaa esteitä taidemaailmassa, kun taas NFT:n kriitikot ilmaisevat huolensa niiden ja kryptovaluuttojen epävakaudesta yleensä.

Esteitä on jäljellä, mutta ne eivät voi pysäyttää alan tuloa Tezos Foundationin, Tezos-ekosysteemin ja lohkoketjun haaran mukaan. Tezosin perustaja ja varhainen arkkitehti Arthur Breitman puhui siitä, kuinka kokoelma kiinnitti huomion nouseviin Web3-taiteilijoihin. Hän sanoi:

Tämä projekti yhteistyössä Misan Harrimanin lahjakkuuden ja asiantuntemuksen kanssa antaa meille mahdollisuuden luoda räätälöity kohde, jonka ainoana tarkoituksena on kohottaa digitaalisia taiteilijoita, jotka kääntyvät Tezosin puoleen saadakseen kestävän tavan jakaa työnsä maailman kanssa.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.