Flame animation

Kuumin uusi
Meme Coin

Flame animation
Coin spinning animation

100x potentiaali

Shiba Memu Roll-out Logo OSTA NYT

CyberConnect julkistaa 15 miljoonan dollarin A-sarjan kierroksen

Ohi:
päälle May 17, 2022
Listen
  • Kierroksen johtivat yhdessä Animoca Brands, globaali pelillistämis- ja lohkoketjujohtaja, ja Sky9 Capital.
  • Varoilla jatketaan hajautetun sosiogrammiprotokollan kehittämistä
  • Graph koostuu kehittäjäystävällisestä ohjelmistokehityspaketista ja sosiaalisesta tietoverkosta

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

CyberConnect, Web3-yhteyksien hajautettu sosiogrammiprotokolla, ilmoitti A-sarjan 15 miljoonan dollarin rahoituskierroksesta, Invezz sai tietää lehdistötiedotteesta. Kierroksen johtivat yhdessä Animoca Brands, maailmanlaajuinen pelillistämis- ja lohkoketjujohtaja, ja Sky9 Capital, riskipääomarahasto, joka on omistautunut tukemaan häiritseviä teknologioita.

Muita sijoittajia olivat Tribe Capital, Delphi Digital, Protocol Labs, Spartan Group, GGV Capital, Amber Group, IOSG Ventures, Polygon Studios ja SevenX Ventures.

Varoilla jatketaan hajautetun sosiogrammiprotokollan kehittämistä, erilaisten Web3-hankkeiden toteuttamista ja tiimin kasvattamista.

Sosiogrammin elementit

Copy link to section

CyberConnectin sosiogrammi koostuu kehittäjäystävällisestä ohjelmistokehityspaketista (SDK) ja sosiaalisesta tietoverkosta. SDK virtaviivaistaa sosiaalisten yhteyksien tietojen kirjoittamista ja hallintaa, kun taas verkko antaa dAppsille mahdollisuuden käyttää indeksoituja tietoja ja suosituksia mielekkäiden henkilökohtaisten käyttökokemusten luomiseen.

CyberConnectin perustaja Wilson Wei sanoi:

Web2:ssa suurimman sosiaalisen verkoston omaavat yritykset omistavat käyttäjien sosiaalisia kaavioita ja rakentavat muureja niiden ympärille kilpailun hillitsemiseksi ja yritysten etujen edistämiseksi. Sen sijaan, että rakentaisivat vallihautaa käyttäjätietojen päälle, Web3-kehittäjille tulisi antaa valtuudet priorisoida parempien palvelujen ja sisällön rakentaminen. Kaikilla käyttäjillä tulee olla mahdollisuus matkustaa sovellusten välillä oman sosiogrammin avulla osana Web3-identiteettiään. Tätä visiota varten CyberConnect rakentaa sosiogrammin infrastruktuuria Web3:lle.

Tietojen omistajuudesta on tullut ratkaisevaa

Copy link to section

Tekijöiden markkinat ovat arvoltaan 104 miljardia dollaria, ja käyttäjille on tullut ratkaisevan tärkeää saada datan omistusoikeus. On lähes mahdotonta käynnistää sosiaalinen verkosto ja suojautua teknisiltä jättiläisiltä, jotka hallitsevat sosiaalisia kaavioita ja voivat kopioida sosiaalisia ominaisuuksia uusista projekteista.

CyberConnect ratkaisee ongelman

Copy link to section

IPFS:llä ja Ceramicilla rakennetun sosiaalisen kaavion avulla kehittäjät voivat ratkaista kylmäkäynnistysongelman, palauttaa tietojen omistajuuden ja tarjota monipuolisempia sosiaalisia ominaisuuksia. CyberConnectin sosiogrammiprotokolla edustaa 9 miljoonaa yhteyttä yli 620 000 osoitteeseen, mikä auttaa dApppeja rakentamaan henkilökohtaisia sosiaalisia kokemuksia ja bootstrap-verkkotehosteita.

Protokolla on jo integroitu useisiin Web3-projekteihin, mukaan lukien Project Galaxy, Mask Network, Light.so, Grape.art, Metaforo ja forum.theopendao.

Yat Siu, Animoca Brandsin toimitusjohtaja ja toinen perustaja, kommentoi:

Sosiaalinen liitettävyys avoimessa metaversumissa on yhtä tärkeää kuin omistajuus, yhteentoimivuus ja koostettavuus. CyberConnect luo tavan, jolla jokainen Web3-käyttäjä voi säilyttää yhteytensä alustojen välillä, jolloin niistä tulee yhteentoimivia, jolloin käyttäjien on helpompi kehittää kokonaisvaltainen identiteetti kaikissa sovelluksissa ja kehittäjien on helpompi rakentaa tätä ekosysteemiä tarjotakseen mielekkäämpiä sosiaalisia kokemuksia.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.