Ad

MEME-KOLIKOIDEN AIKA ON TÄÄLLÄ

Memeinated animation

SEURAAVA 100x PRESALE ALKAA PIAN

OSTA NYT

Binance-sijoitus LUNAan putosi 1,6 miljardista dollarista alle 3 000 dollariin

Ohi:
päälle May 18, 2022
Päivitetty: Jun 8, 2022
Listen
  • Ennen LUNAn romahdusta Do Kwon twiittasi, että hänen kriitikot pysyivät köyhinä, koska eivät tukeneet häntä.
  • Ilmausta "hauskaa pysyä köyhänä" voidaan käyttää vastauksena henkilölle, joka on myynyt Bitcoin-osuutensa.
  • Binancen markkina-arvon arvioidaan olevan kuusi kertaa Coinbasen markkina-arvo.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Binancen sijoitus LUNAan laski 1,6 miljardista dollarista alle 3 000 dollariin. Tiistai-iltana Changpeng “CZ” Zhao linkitti Fortune-artikkelin, jossa kerrottiin johtavan pörssin LUNA-tappioista, kommentilla “taas köyhä”, kryptoyhteisössä usein toistuva lause.

Ihmisille, jotka ovat tehneet valtavia voittoja kryptosijoituksista, ilmausta käytetään usein ilmaisemaan sitoutumista tiettyyn omaisuuteen. Muissa tapauksissa sitä käytetään vitsinä osoittamaan loppuunmyytyjä.

Ennen kuin LUNA romahti, sen luoja Do Kwon twiittasi, että hänen kriitikot olivat köyhiä tai pysyivät köyhinä, koska he eivät tukeneet häntä ja hänen luomiaan omaisuuksia.

Hän jättäisi kommentit, kuten “melko varmasti hän on köyhä” ja “en kiistele köyhyydestä Twitterissä” vastauksena LUNAa ja kryptoa koskevaan kritiikkiin sosiaalisessa verkostossa, mukaan lukien brittiläisen taloustieteilijän Frances Coppolan kaltaisille ihmisille.

Pidä hauskaa “pysyessäsi köyhänä”

Copy link to section

Zhaon sanan “taas köyhä” omaksuminen on toista lausetta “hauskaa pysyä köyhinä”, jota ihmiset käyttävät yhteisössä joko erottaakseen tai rohkaistakseen niitä, jotka harkitsevat osuuksiensa myyntiä.

Ilmausta “hauskaa pysyä köyhänä” voidaan käyttää vastauksena henkilölle, joka on äskettäin myynyt Bitcoin (BTC/USD) osuutensa.

Binance sijoitti kolme miljoonaa dollaria Terraform Labsiin

Copy link to section

Vuonna 2018 Binance sijoitti 3 miljoonaa dollaria Terraform Labsiin ja osti 15 miljoonaa LUNA-tokenia. Krypton viime kuun huippuhinnalla sijoituksen arvo oli 1,6 miljardia dollaria. LUNA menetti lähes kaiken arvonsa sen jälkeen, kun TerraUSD (UST), stablecoin, johon se oli sidottu, menetti sidoksensa dollariin. Tällä hetkellä Binancen alkuperäinen kolmen miljoonan dollarin arvo on alle 3 000 dollaria.

Ratsastaa yhä korkealla

Copy link to section

Binance ja sen toimitusjohtaja voivat edelleen hyvin huolimatta Binancen tappiosta Luna-sijoituksestaan. Viime vuonna maailman suurimman pörssin arvo oli 34,1 biljoonaa dollaria. Aiemmin vuonna 2022 sen markkina-arvon arvioitiin olevan kuusi kertaa lähimmän kilpailijan Coinbasen markkina-arvo. Bloombergin mukaan Zhaon nettovarallisuus on noin 15 miljardia dollaria. Lue Binance arvostelu ja aloita sijoittaminen kryptoprojekteihin itse.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.