Coinbasesta tulee Cloud Native Computingin kultajäsen

By: Daniela Kirova
Daniela Kirova
Daniela on kirjoittanut kryptovaluutoista ja sijoitussisällöistä yli 15 vuoden ajan. Hänen kokemuksensa sisältää haamukirjoittamisen osia virallisesta verkkosivustosta yhdelle viiden… lue lisää.
on touko 18, 2022
  • Coinbase pyrkii hyödyntämään kryptotaloutta lisätäkseen taloudellista vapautta maailmanlaajuisesti
  • 13 000 laitosta yli 100 maassa käyttää pörssiä helppojen ja turvallisten kryptosijoitusten tekemiseen
  • Kubernetesillä tarjotaan alusta, jolla Coinbase voi ottaa käyttöön ja ylläpitää lohkoketjuinfrastruktuuria

Cloud Native Computing Foundation (CNCF®), kestävien pilvipohjaisten ohjelmistoekosysteemien kehittämiseen omistettu alusta, ilmoitti, että Coinbasesta on tullut kultajäsen, Invezz sai tiedon lehdistötiedotteesta.

Taloudellisen vapauden lisääminen maailmanlaajuisesti

Coinbase pyrkii hyödyntämään kryptotaloutta lisätäkseen taloudellista vapautta maailmanlaajuisesti. Alustalla on yli 98 miljoonaa vahvistettua käyttäjää ja 230 000 ekosysteemikumppania. 13 000 laitosta yli 100 maassa käyttää pörssiä tehdäkseen helppoja ja turvallisia kryptosijoituksia sekä myös kuluttamaan, säästämään ja ansaitsemaan kryptomaksuja.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Tehtävänsä täyttämiseksi on äärimmäisen tärkeää kehittää yhteinen infrastruktuuri, joka on turvallinen, läpinäkyvä ja turvallinen ja hyödyttää kaikkia osallistujia. Jordan Harband, Coinbasen kehittäjäsuhdeinsinööri, kommentoi:

Coinbasen infrastruktuuri kukoistaa pilvipohjaisen teknologian avulla, ja Kubernetes on jatkossakin kasvava merkitys teknologiapinossamme yrityksen kehittyessä. Investoimme voimakkaasti pilvipohjaiseen teknologiaan varmistaaksemme pilvipalvelujen jatkuvan menestyksen ja kestävyyden kehittäjäekosysteemille. Odotamme innolla yhteistyötä CNCF:n kanssa edistääksemme lisää aloitteita ja tarjotaksemme ja parantaaksemme lisää työkaluja yhteisön hyödyksi.

Priyanka Sharma, Cloud Native Computing Foundationin toiminnanjohtaja, lisäsi:

Coinbase on ollut kryptovaluuttatalouden edelläkävijä. Olemme erittäin iloisia siitä, että Coinbase on päättänyt yhdistää voimansa CNCF-ekosysteemin kanssa ja odottaa innolla heidän tuomiaan ainutlaatuisia oivalluksia.

Coinbase Cloud käyttää Kubernetesiä tarjotakseen alustan, jonka avulla ne voivat ottaa käyttöön ja ylläpitää lohkoketjuinfrastruktuuria useiden pilvipalveluntarjoajien kesken. Tästä syystä Coinbase työllistää Kubernetesin ydinavustajia. Coinbase Cloud on osallistunut Kong-, Flux-, Kyverno-, kOps- ja useisiin muihin CNCF-projekteihin.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.