Ad

MEME-KOLIKOIDEN AIKA ON TÄÄLLÄ

Memeinated animation

SEURAAVA 100x PRESALE ALKAA PIAN

OSTA NYT

Huobi Walletista tulee iToken, isännöi Teslan arvontaa

Ohi:
päälle May 18, 2022
Listen
  • Käyttäjät voivat nyt käyttää erilaisia dApps- ja DeFi-palveluita
  • Käyttäjät voivat voittaa julkaisukampanjassa Teslan kaikkien aikojen myydyimmän sähköauton, Model 3:n
  • Käytössä on useita tietoturvatoimenpiteitä, kuten salaus ja suojauseristys

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Huobi Wallet (HT/USD), turvallinen ja ammattimainen DeFi-lompakko, muuttaa nimensä iTokeniksi ja siitä tulee hajautettu sijoitusalusta saatuaan 200 miljoonan dollarin sijoituksen Huobi Groupilta, Invezz sai tietää lehdistötiedotteesta. Käyttäjät voivat nyt käyttää erilaisia dApps- ja DeFi-palveluita.

iToken kohdistaa puolet sijoituksista päivittäiseen toimintaan ja toisen puolet riskirahastoihin äskettäin lanseeratuille varallisuudenhallintaominaisuuksille.

Huippulaadukkaat digitaalisen omaisuuden hallintaominaisuudet

Copy link to section

iToken tarjoaa talous- ja sijoitushallinta- ja markkinatietoja sekä lisäominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat hyötyä korkealaatuisesta digitaalisen omaisuuden valvonnasta.

Käyttäjät voivat voittaa Teslan kaikkien aikojen myydyimmän sähköauton, Model 3:n, erityisessä julkaisukampanjassa. Se järjestetään 25.5.-21.6.2022.

Käyttäjillä on täysi määräysvalta digitaaliseen omaisuuteen

Copy link to section

iToken antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita digitaalista omaisuuttaan ammattimaisena yhden luukun sijoitusportaalina. He hallitsevat omia yksityisiä avaimiaan. Käytössä on useita tietoturvatoimenpiteitä, kuten salaus ja suojauseristys.

Isännöi hyödyllisiä DeFi-työkaluja

Copy link to section

Käyttäjät voivat paitsi lisätä ja hallita saumattomasti digitaalisia omaisuuksia, myös käyttää lukitun kokonaisarvon sijoituksia, sisäänrakennettuja dApp-tietoturvaraportteja, ketjujen välisiä välittömiä vaihtoja ja muita hyödyllisiä DeFi-työkaluja.

iTokenissa on integroitu NFT-ranking, jonka avulla käyttäjät voivat saada ajankohtaisia tietoja, tarkastella NFT-tietoja eri julkisissa ketjuissa ja tehdä parhaita päätöksiä kaupoistaan.

Tulevaisuuden virstanpylväät

Copy link to section

iToken työskentelee pilvilompakkotuotteen parissa, joka integroidaan pörssiin ja jonka avulla käyttäjät voivat nähdä NFT:nsä, DeFi-sijoituksensa ja paljon muuta. He tarvitsevat vain luotettavan Internet-yhteyden ketjussa olevan omaisuuden hallintaan.

Liser Lee, iTokenin johtaja, kommentoi:

Markkinoilla on runsaasti digitaalisia omaisuuslompakoita, mutta iToken menee useita askeleita pidemmälle kuin pelkkä digitaalisen omaisuuden varastointi sisältäen dAppit ja ketjujen väliset vaihdot. Antamalla käyttäjille mahdollisuuden ottaa täysin vastuu sijoituksistaan, toivomme tasoittavammea tietä kohti todellista hajautettua taloudellista vapautta.

Ad

Pääse helposti alkuun kryptossa seuraamalla pro-treidaaja Lisa N. Edwardsin kryptosignaaleja & -kaavioita. Rekisteröidy tänään ja saat helposti seurattavia treidejä tuhansille altcoineille osoitteessa GSIC.