Yksi ongelma estää Solanaa nousemasta

Ohi:
päälle kesä 23, 2022
  • Solanan helppokäyttöisyys, markkinoiden johtava tapahtumanopeus ja alhaiset maksut ovat mahtavia ominaisuuksia
  • Toisaalta viimeisin sammutus merkitsi kahdeksatta katkosta tänä vuonna
  • Solanan osuus kryptomarkkinoista on lähes puolittunut 1,3 prosenttiin tänä vuonna

Solanan sammutukset

Jos saisin dollarin jokaisesta Solanan sulkemisesta tänä vuonna, minulla olisi varaa 500 grammaan cashewpähkinöitä paikallisessa supermarketissa (se on 8 dollaria. Tiedoksi niille, jotka eivät tiedä kuinka omituisen kalliita pähkinät ovat).

Hämmentävän tutuksi tullessa tarinassa Solana sammui jälleen kaksi viikkoa sitten. Syynä ei ollut myöskään Queen’s Platinum Jubilee -juhlien tarkkaileminen, vaan pikemminkin siksi, että mainnet menetti konsensusprotokollan seitsemäksi tunniksi. Ironian julmassa käänteessä se tulee pian sen jälkeen, kun Solanan toinen perustaja antoi haastattelun CNBC:lle väittäen, että Bitcoinin oli vaihdettava panostodistukseen (Proof-of-Stake, PoS) pysyäkseen merkityksellisenä. Hups.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Solanan hintatoiminta

Solana muistuttaa minua viimeisistä kuulokkeista, jotka minulla oli. Ne olivat täydellisiä – niissä oli pehmeä ääni, mikrofoni oli kristallinkirkas ja ne istuivat tukevasti korvissani harjoituksen aikana. Mutta kuukausien ajan ääni häipyi oikeasta kuulokkeesta, enkä ymmärtänyt miksi. Joskus se kesti viisi minuuttia, toisinaan yli tunnin.

Kun ne toimivat, Bruce Springsteen huusi ääneen ja selkeästi, ja se oli loistavaa. Mutta mitä hyötyä on kuulokkeista, jotka eivät anna sinun soittaa musiikkia milloin haluat?

Markkinat ovat ymmärtäneet, että tämä on suuri ongelma (Solana-katkot, eivät minun musiikilliset kamppailuni), koska Solanan hinta on ollut vapaassa pudotuksessa tänä vuonna ja pudonnut kolme neljäsosaa arvostaan uudenvuoden päivästä. Vaikka on totta, että omaisuus eri puolilla maailmaa on heikentynyt, Solanan Bitcoinin hintatoimien piirtäminen osoittaa, että liukuminen on täällä ollut rumempaa kuin edes kauhistuttava hinnanlasku muualla kryptomarkkinoilla.

Tulevaisuus

Minulla ei ole tietojenkäsittelytieteen taustaa. Olen leikkinyt R:n, Matlabin ja Pythonin kanssa, mutta en yksinkertaisesti ole pätevä ottamaan kantaa Solanan kehittäjien tällä hetkellä kohtaamien haasteiden monimutkaisuuteen. Kaikkialla Internetissä näet keskimääräisen Joeden ja Janejen esittävän emotionaalisia mielipiteitään siitä, miksi tai miten nämä ongelmat ovat pieniä hankaluuksia tai ylitsepääsemättömiä haasteita – minulla ei ole kiinnostusta tarjota spekulatiivista mielipidettä tästä aiheesta, koska se ei olisi sen arvoista. musteella se on kirjoitettu (tai ehkä se ei olisi kannettavan tietokoneeni näppäinten kulumisen arvoista, jos käytän nykyaikaisempaa analogiaa?).

Mutta otan analyyttisen näkökulman ja käytän peruslogiikkaa tilanteen arvioimiseen. Tämä on lohkoketju, jolla on valtava potentiaali – joka pystyy suorittamaan enemmän tapahtumia sekunnissa (TPS) kuin mikään muu suuri kryptovaluutta. Mutta mitä hyötyä on lohkoketjusta, jos siinä on off-painike? Ja ollakseni rehellinen, olen alkanut hieman kyllästyä käyttämään sanoja ”potentiaalinen”, ”saa” ja ”ehkä” keskustellessani Solanasta.

Solanan osuus kryptomarkkinoista on lähes puolittunut pelkästään tänä vuonna, 1,3 prosenttiin. Tiedot messari.io:n kautta

Viimeisin pysähdys oli itse asiassa melko hyvänlaatuinen hikka rauhallisena kryptopäivänä, mikä on hyvä uutinen jossain mielessä, mutta myös varsin pelottava, kun sitä ajattelee. Mitä tapahtuu, jos Solanan seuraava sähkökatko tapahtuu räjähdyspanoksen aikana kryptomarkkinoilla ylöspäin tai väkivaltaisen romahduksen aikana? Sijoittajat eivät voi tehdä kauppaa, ostaa tai myydä mitään Solana-tuotteita, ja se ei ole hyvä paremman ilmaisun puutteessa.

Johtopäätös

Kuten sanoin, olen hieman kyllästynyt kirjoittamaan Solanan katkoksista. Vaikka sillä on kaikki maailman mahdollisuudet, se ei tarkoita juuri mitään, jos se ei pysty ratkaisemaan näitä kroonisia puutteita. Tuntuu siltä, että olemme nyt kriittisessä jaksossa – kehityksen hidastuminen (tai jopa tasanko) makroympäristön ollessa niin kauhea, puhumattakaan suuresta kilpailijasta, joka on Ethereum, joka on siirtymässä yhä lähemmäksi mahdollisesti toimialaa muuttavaa Mergeaan, voi olla tuhoisa isku Solanalle.

Solana on uskomaton lohkoketju, kun se on ”päällä” – halpa käyttää, sileä, nopea ja kitkaton. Sitten taas päädyin ostamaan uudet kuulokkeet sen jälkeen, kun olin kuukausia luvannut itselleni, että ne korjaavat häiriöongelman.

Jos nämä ongelmat jatkuvat Solanalle, uskonsa säilyttävät sijoittajat jatkavat ohenemista ja tulevaisuus näyttää yhä synkemmältä.

Mutta toivotaan, että kääntöpuoli on totta – että jonakin päivänä katsomme näitä esteitä pieninä haasteina, jotka voitettiin beta-vaiheen aikana, kun mahtava Solana-lohkoketju raivasi tiensä laajaan käyttöön.

Sanotaan, että kissalla on yhdeksän elämää – ehkäpä se on sama lohkoketjujen kanssa. Siinä tapauksessa, kahdeksan tämän vuoden käyttökatkon jälkeen, Solana on viimeisen mahdollisuuden äärellä.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.