Olisin varovainen Ethereumin suhteen, kun Merge lähestyy

Ohi:
päälle heinä 11, 2022
  • 13 miljoonaa ETH:ia on nyt panostettu, vaikka hinta on laskenut 77 % marraskuusta lähtien
  • 32 ETH:ia validoivat panostajat tuntevat ripauksen viimeaikaisesta kryptotartunnasta
  • Stakerit laskivat 36 % enemmän kuin Ethereum-markkinat. Koko tarjonta julkaistaan, kun Merge tulee voimaan

Kirjoitin artikkelin Invezzissä maaliskuussa, kun tutkin mitä Ethereum Merge oli, miksi sitä tarvitaan ja milloin se tapahtuisi. Jälkimmäinen osa oli vaikea paikantaa, mutta vakuutin uskoni, että näemme sen tänä kesänä. ETH-panostajien on parempi toivoa, että se on edelleen totta.

Sillä tarkasteltaessa ketjun tietoja, sijainti on ruma. ETH:lla on nyt panostettu 13 miljoonaan, mutta haltijat ovat istuneet joutilaina, kun heidän lukitun asemansa arvo on pudonnut 77 % viime marraskuusta, kun ETH on ollut vapaassa pudotuksessa 4 800 dollarista 1 100 dollariin.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Myönnettäköön, että on olemassa nestemäisiä vaihtoehtoja, kuten Binancen tarjoamat BETH-rahakkeet tai Lidon stETH, mutta kun otetaan huomioon jälkimmäisen paljon julkisuutta saanut hintaero ETH:sta Celsiuksen romahduksen aikana (josta kirjoitin syvällisesti täällä), tämä on ei täydellinen ratkaisu. Tosiasia on, että monet panostajat ovat joutuneet katsomaan, kuinka heidän omistuksensa on romahtanut linjassa muiden kryptomarkkinoiden kanssa.

Ethereum ketjussa

Yllä olevan kaavioni mukaan 8 miljoonaa ETH:ia talletettiin ennen kaikkien aikojen ennätystä marraskuussa, jolloin ETH:sta puhuttiin ”5 000 dollarissa”. Tämän osuuden 77 %:n nostolla on pisteitä haltijoille, erityisesti niille, jotka tallettivat 32ETH-summan, joka vaaditaan vahvistajaksi tulemiseen – tämän 32 ETH:n arvo oli marraskuussa yli 150 000 dollaria, mutta nyt sen arvo on 35 000 dollaria.

Tämä sijoittajaluokka on epäilemättä altistunut kryptolle myös muualla. Lunan korkean profiilin romahduksen (analyysi täällä), Fedin haukkamaisen linjan, heikon geopoliittisen ilmaston ja yleisen negatiivisen ilmapiirin myötä kryptomarkkinat ovat tuhoutuneet. Sana, jota olen käyttänyt paljon viimeaikaisissa artikkeleissani, on tartunta, mutta se on avaintekijä tässä toisiinsa kietoutuneessa krypton maailmassa.

Missä muualla nämä sijoittajat ovat menettäneet rahojaan? Mitä muuta omaisuutta heillä on? Mitkä altcoinit ovat menettäneet 99 % arvostaan? Oliko heillä säästöjä UST:ssa? Vaikuttaa järkevältä olettaa, että ainakin jokainen, joka sijoittaa 32ETH:n toimimaan validoijana, tuntee pudotuksen nahoissaan.

Alla oleva Glassnoden kaavio osoittaa, että panossopimukseen talletettu ETH:n keskihinta on 2 390 dollaria, kun taas markkinoiden keskihinta on 1 670 dollaria. Tämä tarkoittaa, että ETH-panostajat kärsivät itse asiassa 36 % suurempia tappioita kuin laajemmat Ethereum-markkinat.

Ja kaikki tästä ETH:sta julkaistaan, kun Merge julkaistaan.

Mitä tapahtuu ETH-fuusion jälkeen?

Joten kun kaikki tämä 13 miljoonan ETH:n on määrä tulvii markkinoille, älä alenna hinnanlaskua muihin markkinoihin verrattuna. On kiehtovaa seurata sen arvoa erityisesti Bitcoiniin verrattuna. Usein vallitsee ajatus, että ETH yksinkertaisesti kuuntelee, kun Merge alkaa livenä, mutta uskon, että tämä on naiivia ajattelua, kun tarkastellaan sitä yllä olevien lukujen yhteydessä. Sitä paitsi, mitä muuta perustetta on kuin yksinkertaisesti ”Merge on hyvä, ETH nousee”?

On todennäköistä, että tässä vaiheessa Merge on todennäköisesti hinnoiteltu, ja todennäköisesti laskisi Ethereumin hintaa, jos matkan varrella tapahtuu lisää viivästyksiä tai ongelmia.

Toistaiseksi voit olla kiitollinen siitä, ettet ole ollut ETH:n validoija viimeisten kuuden kuukauden aikana. Ja jos olet, sinnittele – krypto tulee olemaan kryptoa, eikö niin?

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money