VIDEO: Voiko Dogecoin olla enemmän kuin meemi?

Ohi:
päälle syys 22, 2022
Päivitetty: syys 26, 2022
  • Dogechain pyrkii tuomaan hyödyllisyyttä Dogecoinille, maailman ensimmäiselle memecoinille
  • Onko meemillä tulevaisuutta näillä karhumarkkinoilla vai onko vitsi ohi?
  • Voiko Dogecoinin kiihkeä yhteisö kokoontua tekemään Dogesta enemmän kuin vain meemin?

Meemit. Yksi kryptovaluutan polarisoivimmista puolista rehellisesti sanottuna.

Tällä viikolla Invezz-podcastissa haastattelin Roc Zachariusta, Dogechainin ydinavustajaa, puhuakseni kaikesta meemejä koskevasta.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Dogechain on äskettäin lanseerattu blockchain-alusta, jonka avulla käyttäjät voivat muodostaa sillan Dogecoinin yli ja tuoda kryptosovelluksia, kuten NFT:itä, pelejä ja DeFiä DOGE-yhteisöön. Lyhyesti sanottuna se yrittää työntää apuohjelman Dogecoinille ja tehdä Elon Muskin suosikki kryptovaluutasta enemmän kuin vain meemikolikon.

Ensimmäiset tulokset ovat olleet vaikuttavia. Viiden päivän aikana ennen tallennusta luotiin yli 580 000 lompakkoa ja suoritettiin 480 000 tapahtumaa, ja Dogechainissa oli jo 4,6 miljoonaa dollaria. Mutta olen utelias, varsinkin meneillään olevilla karhumarkkinoilla, mikä on meemikolikoiden tulevaisuus?

Roc ja minä juttelimme tästä (Rocin ylellinen näkymä yhdelle Venetsian kanavista takanaan) monien muiden aiheiden ohella. Minulle meemit ovat hauskoja, mutta niissä on myös pimeä puoli, ja päätin koskettaa tätäkin. Jokaista Dogecoinia kohden on 10 000 epäonnistunutta kolikkoa, jotka kaatuvat.

Jopa itse Dogecoin, kuten alla olevasta kaaviosta näkyy, on laskenut 90 % kaikkien aikojen ennätyksistään. Roc ja minä kävimme läpi kuinka meemikolikoita koskevat neuvot voivat olla vaarallisia tässä yhteydessä ja kuinka niitä pitäisi nähdä vain pienimuotoisina uhkapeleinä sijoitusten sijaan. Se tuntuu itsestäänselvyydeltä, mutta monet ihmiset eivät ymmärrä tätä käsitettä ja todella pitävät näitä rahan ansaintamahdollisuuksina eikä vain pelkkänä keinona hankkia nopeasti rahaa.

Dogechain on ehdottomasti ainutlaatuinen ja hieman surrealistinen, kun sitä tarkemmin ajattelee. Roc puhuu siitä, kuinka meemikolikot rakennetaan sen päälle – kyllä, se tarkoittaa meemikolikoita meemikolikoiden päälle. Hän mainitsee kuuluisan Doge-yhteisön ja kuinka he ovat keskeisiä tässä koko jutussa.

Mitä ikinä ajatteletkin meemeistä, niistä on aina paljon keskusteltavaa. Ajatus meemisijoituksesta on edelleen hämmentävä monille ihmisille. Mutta voiko Dogecoin olla enemmän kuin meemikolikko? Pysyvätkö meemit edes hengissä krypton lyhyen historian ensimmäisessä makrokarhuympäristössä? Nämä olivat kysymyksiä, joita minulla oli, ja keskustelu oli Rocin hauska.

Kuten aina, ota rohkeasti yhteyttä kommentoimalla.

Jatka keskustelua Twitterissä @InvezzPortal, @DanniiAshmore ja @Dogechainfamily -käyttäjien kanss. Tai käy osoitteessa https://dogechain.dog/ saadaksesi lisätietoja.

Kiitos kuuntelusta, seuraa ja tilaa meidät tästä:
Invezz.com

Invezz YouTube

Invezz podcast

Invezz Podcast: Spotify

invezz Podcast: Apple

Invezz Podcast: Google

Invezz Twitter

Invezz Facebook

Invezz LinkedIn

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla. eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money