Laskutus kryptolla – Request Finance

Ohi:
päälle loka 26, 2022
Listen to this article
  • Request Finance on Ethereumiin rakennettu hajautettu maksujärjestelmä
  • Se on kokenut äärimmäistä volatiliteettia ja laskenut yli 90 % huipuistaan, kuten useimmat altcoinit
  • Haastattelimme heitä ja kysyimme kryptomaksuista, volatiliteetista ja karhumarkkinoista

Vuosi on ollut ankara kryptovaluuttamarkkinoilla.

Bitcoin ja Ethereum ovat pudonneet yli 70 prosenttia. Altcoinien maailmassa tilanne on kuitenkin ollut paljon huonompi, sillä monet kolikot ovat pudonneet reilusti yli 90 %, kun härkämarkkinoiden luoma hysteria pysähtyi äkillisesti.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Request Finance on yksi niistä, hajautettu maksujärjestelmä, jonka alkuperäinen token on laskenut yli 90 % huipustaan. Se tarjoaa laskutuspalveluita ja muita palkanlaskentaratkaisuja, ja on viime aikoina osoittanut tavallista enemmän volatiliteettia. Haastattelin Ivan Hongia, Request Financen sisältöpäällikköä saadakseni käsityksen siitä, kuinka altcoinien elämä on ollut alan myyntiaaltoa vastaan ja minkälainen suunnitelma Requestilla on jatkoon.

Invezz (IZ): Request-token nousi yli 80 % ennen kuin putosi 40 % aiemmin tällä viikolla, ja on nyt palannut suunnilleen siihen mistä se alkoi. Aiempiin huippuihin verrattuna se on edelleen yli 90 % laskussa. Onko kolikon äärimmäinen volatiliteetti ja suhteellisen alhainen likviditeetti mielestänne huono asia?

Ivan Hong (IH): Volatiliteetti on vain huono asia, kun puhutaan vakaasta kolikosta, jonka tarkoituksena on helpottaa arvon virtausta taloudessa.

Päinvastoin, kaikenlaisille sijoittajille volatiliteetti voi olla vain hyvä asia. Pitkän aikavälin näkemystä omaksuville sijoittajille volatiliteetti antaa sijoittajille mahdollisuuden kerätä haluttua tokenia tavoitehinnoillaan. Lyhyen aikavälin sijoittajille volatiliteetti on todellakin voiton lähde.

$REQ:n volatiliteetti on itse asiassa hyvä tietoisuuden ja kasvun kannalta. Se viittaa myös siihen, että vakaumukselliset sijoittajat ovat alkaneet huomata mitä teemme.

On tärkeää muistaa, että Request Finance on Request Network -protokollan päälle rakennettu sovellus. Jos Request Finance onnistuu, myös $REQ menestyy.

Tokenin taloustiede on suunniteltu siten, että Request Networkin lisääntynyt käyttö vähentää tokenien tarjontaa. Jos kaikki asiat pysyvät samoina, tämän pitäisi lisätä $REQ-tokenin arvoa pitkällä aikavälillä.

Request Finance auttaa vähentämään $REQ-tarjontaa nopeuttamalla maksupyyntöjä verkossa. Sen maksujen kokonaismäärä oli saavuttanut lähes 250 miljoonaa dollaria julkaisunsa jälkeen tammikuussa 2021.

Toivomme, että Request Financen johdonmukainen, usein kaksinumeroinen kuukausikasvu osoittaa muille rakentajille muiden sovellusten rakentamisen arvon Request Networkin päälle.

Tiimi kehittää sovellusta jatkuvasti ja tekee siitä käyttäjäystävällisemmän. Äskettäin Request Finance julkaisi escrow-ominaisuuden, joka käyttää älykkäitä sopimuksia kryptomaksuihin parantaakseen käyttäjien varojen turvallisuutta.

IZ: Koska laskutan työstäni joka kuukausi, olen hyvin perehtynyt laskutusprosessiin. Miten Request tarkalleen ottaen helpottaisi sitä, ja mitä etuja sillä olisi verrattuna vastaaviin lohkoketjun ulkopuolella oleviin prosesseihin? Mihin asiaan lohkoketju tarkalleen ottaen auttaa?

IH: Ero on kuin yöllä ja päivällä – varsinkin jos harjoitat liiketoimintaa maailmanlaajuisesti. Ymmärrän, että Invezz.com on maailmanlaajuinen yritys, ja sillä on myös monia freelancereita, jotka laskuttavat yritystä kryptomuodossa.

Miten näitä kryptolaskuja hallitaan nykyään? Yleensä ne ovat PDF-tiedostoja, jotka lähetetään sähköpostitse. Tämä aiheuttaa kaikenlaista hallinnollista lisätyötä.

Ensinnäkin on kysymys maksuista. Useimmilla yrityksillä on laskentataulukko, joka sisältää luettelot lompakon osoitteista toisessa sarakkeessa ja nimet toisessa. Heidän on kopioitava manuaalisesti maksutiedot joko PDF-laskuista tai tästä laskentataulukosta laskuja maksaessaan. Tämä vie aikaa ja on uskomattoman altis inhimillisille virheille.

Request Financessa kaikki lompakko-osoitteet ovat linkitetty nimiin ja sähköposteihin. Ei ole mahdollisuutta maksaa väärää summaa tai väärälle henkilölle. Erämaksuominaisuuden avulla voit myös tarkastella, hyväksyä ja maksaa sadoille eri lompakoille eri tokeneissa vain kolmella napsautuksella.

Toiseksi on myös kysymys rahoitustoiminnasta. Request Financen avulla voit säästää itsesi loputtomalta edestakaiselta turhalta yhteydenpidolta freelancereiden ja yrityksesi talousosaston välillä.

Voit ajoittaa toistuvat laskut kuukausittaiseen laskutukseen. Tai automatisoida sähköpostimuistutukset tulevien tai myöhästyneiden maksujen perään. Voit myös ottaa käyttöön sähköposti-ilmoitukset, jotta kaikki tietävät, kun heidän laskunsa on lähetetty, hylätty, hyväksytty tai maksettu ketjussa.

Mutta on vielä enemmänkin. Yleinen haitta, joita yritykset kokevat laskujen suhteen on virheet väärien laskutustietojen, kuten yrityksen nimen, verotunnuksen tai osoitteen, suhteen. Tämä voi aiheuttaa tarpeettomia viivästyksiä maksujen käsittelyssä.

”InvoiceMe”-ominaisuuden avulla voit lähettää freelancereillesi tai urakoitsijoillesi QR-koodin tai linkin. Tämä luo automaattisesti laskun, joka on jo esitäytetty yritystiedoillasi. Heidän on vain täytettävä loput laskusta. Nyt kuka tahansa voi laskuttaa sinua oikein muutamalla napsautuksella.

Kolmanneksi on kysymys kirjanpidosta. Kaikki PDF-tiedostot ovat eri asetteluissa, jotka on ladattava manuaalisesti, nimettävä oikein ja tallennettava tiedostoihin. Heidän tiedot on poimittava, koottava ja ladattava tiettyyn kirjanpitoon tai ohjelmistoon, kuten Xeroon. Mutta miten otat huomioon haihtuvien kryptovaluuttojen tai jopa fiat-valuuttakurssien historialliset vaihtokurssit? Entä kaasumaksut?

Kaikki tämä on automatisoitu Request Financessa. Sinulla on yksi puhdas hallintapaneeli, jossa voit nähdä kaikki laskusi aikajärjestyksessä, suodattaa nimien, osoitteiden tai maksutilan mukaan. Kaikki nämä tiedot, mukaan lukien historialliset valuuttakurssit ja kaasumaksut, voidaan helposti viedä vero- tai kirjanpito-ohjelmistoon muutamalla napsautuksella.

IZ: Minulle on maksettu kryptomaksuja aiemmin, mikä oli saumaton kokemus lähettämällä lompakko-osoitteeni työnantajalleni. Miten Request sopisi tähän prosessiin?

IH: Request Finance on suunniteltu vastaamaan yritysten toiminta- ja vaatimustenmukaisuustarpeisiin. Mitä helpompaa heidän on hallita satoja kaltaisiasi freelancereita, sitä vähemmän todennäköisesti he tekevät virheitä tai viivästyvät maksaessaan sinulle.

Mutta on myös etuja freelancerina tai urakoitsijana, joka saa palkan kryptomaksuna.

Request auttaa sinua yksinkertaistamaan laskutusprosessia. Voit automatisoida toistuvat laskut asiakkaidesi kuukausi-, viikko- tai jopa suoratoistoperusteisesti. Tai ajoita sähköpostimuistutuksia tulevien laskujen tai jopa myöhästyneiden maksujen perässä.

Se ilmoittaa myös milloin sinulle on maksettu. Voit myös ottaa käyttöön sähköposti-ilmoitukset, jotka kertovat sinulle ja asiakkaillesi, kun laskusi on lähetetty, hylätty, hyväksytty tai maksettu ketjussa.

Lopuksi se toimii deterministisenä todisteena tuloista. Oletetaan, että saat puhelun lainvalvontaviranomaisilta, jotka epäilevät sinua rahanpesusta kansainvälisen huijausrenkaan vuoksi. Tai veroviranomaiset syyttävät sinua laittomasta veronkierrosta. Etherscan-lompakkosi historian lähettäminen heille ei hyödytä asiassa lainkaan.

Tämä on jo tapahtunut useille krypto-alalla työskenteleville kollegoilleni. Valitettavasti heidän oli kestettävä tuntikausien kuulustelujen ja omaisuutensa jäädyttämisen aiheuttama vaiva ja pelko, ennen kuin heidät lopulta julistettiin syyttömiksi useiden viikkojen jälkeen.

Kryptolompakko-osoitteiden pseudonyymi luonne ja tapahtumahajautusten pitkät aakkosnumeeriset merkkijonot eivät sovellu talousraportointiin tai verovelkojen laskemiseen.

Mutta Request Financen avulla kaikki tämä dokumentoidaan helposti ja luettavassa muodossa. Kaikki lompakko-osoitteet ovat myös linkitetty todellisiin henkilöllisyyksiin deterministisellä tavalla. Ei ole läheskään mahdollista, että lompakko tai maksu on merkitty väärin vahingossa.

IZ: Mikä on Requestin natiivin tokenin taustalla oleva ajatus? Voisiko palvelu olla olemassa ilman sitä?

IH: $REQ-token on suunniteltu helpottamaan tapahtumia Request Network -ekosysteemissä useissa toiminnoissa:

  • Roskapostin esto: Jokaisesta pyynnöstä veloitettava tapahtumamaksu estää haitallista verkon käyttöä ja vähentää roskapostia. Ilman roskapostitapahtumia verkon suorituskyky on parempi, mikä parantaa käyttökokemusta (UX).
  • Hallinto: Request Network on hajautettu protokolla, joka hyödyntää ketjun ulkopuolista hallintorakennetta. Osallistujat voivat äänestää kriittisistä päätöksistä, jotka vaikuttavat verkoston pitkän aikavälin menestykseen tämän mekanismin avulla. Projektiryhmä suunnittelee ottavansa käyttöön on-chain-hallintarakenteen rinnakkain hajautetun autonomisen organisaation (DAO) kehittämisen kanssa. Uudistetussa hallintorakenteessa $REQ-aputokenia tarvitaan äänestyksessä.
  • Deflaatio: Käyttäjiltä perittävät transaktiomaksut kerääntyvät Ethereumin älykkääseen sopimukseen, joka muodostaa perustan $REQ-kryptotarjonnan deflaatiomekanismille. Tämä mekanismi auttaa vakauttamaan $REQ-tokenin arvon vähentämällä kiertävää tarjontaa.
  • Panostaminen: Käyttäjät voivat panostaa $REQ-tokeneita Bancorissa yhden tokenin likviditeettipooliin, joka tarjoaa pysyvän tappiosuojan. Lisäksi Request aikoo ottaa käyttöön sisäisen panostuskonseptin solmun käyttöönottoa varten. Toisin sanoen panostamalla $REQ:n käyttäjät voivat käyttää solmua, joka tarjoaa loppukäyttäjilleen virtaviivaisemman kokemuksen.
  • Alennukset: $REQ krypton haltijat voivat saada alennuksia tuotteista, kun ne tulevat saataville.
  • Riippumattomuus: $REQ-tokenin avulla Request Network voi toimia samanaikaisesti useissa lohkoketjuissa – tai omassa lohkoketjussaan. $REQ on rakennettu yhteentoimivaksi hyödyllisyystokeniksi, joka siirtyy ilman, että se vaikuttaa negatiivisesti verkon suorituskykyyn. Tämän seurauksena verkon suorituskyky on riippumaton sekä tokenista että sen palveluntarjoajien teknisestä infrastruktuurista.

IZ: On monia krypto-aloitusyrityksiä, jotka toimivat samanlaisilla alueilla. Kuinka kilpailukykyinen tämä alue on, ja kuinka monen luulet lopulta selviytyvän näiltä karhumarkkinoilta?

Kilpailu on hyvä merkki. Se osoittaa, että monet ihmiset ajattelevat, että mahdollisuus on tavoittelemisen arvoinen. Uudet osallistujat pääsevät aina ilmaiseksi tilaan, ja myös vanhat pelaajat voivat päättää kilpailla tällä areenalla hankkimalla kaltaisiamme krypto-startuppeja.

Mutta mielestäni käyttäjien luottamuksen ansaitseminen on ehkä yksi vaikeimmista asioista SaaS-yrityksille. Suuremman, miljoonia dollareita kuukaudessa käsittelevän kryptoyrityksen talousjohtaja tuskin on vakuuttunut kokeilemaan sivuprojektia ilman varmuutta asiakastuesta, kun asiat menevät pieleen, tai kykyä tukea uusia ominaisuuspyyntöjä, integraatioita tai jatkuvia parannuksia.

Request Finance on hyvin kapitalisoitu, ja sillä on suuria, tunnettuja käyttäjiä, kuten The Sandbox, Decentraland, Aave ja muut – joista monet ovat myös tukijoitamme.

Vapaiden markkinoiden todellisuus on, että useimmat eivät selviä karhumarkkinoista. Katsokaapa kaikkia epäonnistuneita dotcom-toiveita 1990-luvulta. Mutta uskon myös, että meidän kaltaiset, jotka jatkavat rakentamista karhumarkkinoiden aikaan ja voivat osoittaa jatkuvaa kasvua epäsuotuisista makrotaloudellisista olosuhteista huolimatta, ovat hyvässä asemassa.

IZ: Karhumarkkinat ovat ilmeisesti olleet raa’at ja hinnat ovat romahtaneet kautta linjan. Luuletko, että Requestin kaltaiset kolikot voivat nousta, kun makroympäristö pahenee edelleen? Vai onko tämä vain pitkäaikainen jälleenrakennus, joka riippuu laajemmasta taloudesta (ja kryptosta), joka toipuu, sekä Requestin jatkuvasta kehityksestä?

IH: Jos voisin kertoa teille varmuudella, minne minkä tahansa tokenin hinta on matkalla, olisin joko nero, huijari tai tyhmä! En väitä ensimmäistä, enkä todellakaan jälkimmäistä.

Tokenin hinnan määrääviä tekijöitä on monia, ja niiden vuorovaikutus on niin monimutkaista, että hintaliikkeitä voidaan yhtä hyvin luonnehtia suurelta osin stokastisiksi.

Niiden, jotka haluavat hyötyä lyhytaikaisista positioista, on tehtävä se äärimmäisen varovaisesti ja varmistettava, että he eivät koskaan käytä enemmän pääomaa kuin mitä heillä on varaa menettää. Ei todellakaan ole mahdotonta käydä kannattavasti kauppaa altcoineilla tällä tavalla. Mutta suurin osa satunnaisista sijoittajista menettää rahaa siinä harhassa, että he voivat.

Yleisesti ottaen useimpien ihmisten tulisi katsoa projekteja pitkällä aikavälillä ja arvioida niiden ansiot perusteiden perusteella mahdollisimman tarkasti. Arvostusmalleja on monia perinteisistä esoteerisiin. Uskomme, että tämän vuoksi meillä on tällä hetkellä suuri määrä Tier 1 -luokan maailmanlaajuisia riskipääomarahastoja, jotka tekevät meille tarjouksia.