Ethereumin perustajan mukaan kulta ei ole enää yhtä arvokasta kuin krypto

Ohi:
päälle marras 4, 2022
Listen to this article
  • Krypto on parempi veto kuin kulta Vitalik Buterinin mukaan
  • Ethereumin perustaja uskoo myös, että kulta ei ole enää yhtä arvokasta kuin krypto
  • Siitä huolimatta, että kullalla menee paremmin kuin suurimmilla kryptoilla, mukaan lukien Bitcoin ja Ethereum

Kryptovaluuttaan liittyvissä uutisotsikoissa vuonna 2022 on ollut yksi yhteinen teema: alamäkiä on ollut paljon enemmän kuin huippuja. Erityisesti muutaman kryptoalan tunnetun yrityksen hinnat ovat laskeneet dramaattisesti viime kuukausina. Näihin kuuluvat myös Bitcoin (BTC/USD) ja Ethereum (ETH/USD).

Digitaalisten varojen tavoitteena on aina ollut vetää asiakkaat pois perinteisistä pankkilaitoksista. Hajautettu rahoitus (DeFi) on yksi tunnusomaisista piirteistä, jotka tekevät kryptovaluutoista houkuttelevia. Se luotiin, jotta käyttäjät voivat asioida keskenään suoraan ilman välikäsiä tai keskitettyä viranomaista.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

DeFin ansiosta ihmiset voivat nauttia rahoituspalveluista ilman, että he maksavat kohtuuttomia maksuja pankeille ja muille rahoituslaitoksille. Ihmiset pitävät rahansa turvassa digitaalisessa lompakossa, joka mahdollistaa nopean rahansiirron. Jotta tämä toimisi ongelmitta, tarvitaan vain luotettava internetyhteys.

Ennen kryptovaluuttojen julkaisua vain osakkeet, pankkitilit, kulta, kiinteistöt ja muut epälikvidit varat olivat hyväksyttäviä sijoituksia 2000-luvun alkuvuosiin saakka. Viime vuosina tämän uuden sijoitusluokan, eli kryptovaluuttojen, suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Kaikenmuotoiset ja -kokoiset sijoittajat ryntäsivät ostamaan kryptovaluuttoja, jotka uhkaavat horjuttaa monopolisoituja pankkijärjestelmiä.

Krypto on parempi veto kuin kulta, sanoo Ethereumin perustaja

Hajautetut sovellukset (dApps) ja rahoituspalvelut ovat mahdollisia avoimen lähdekoodin, Ethereum-lohkoketjun, käyttämän älykkään sopimustekniikan ansiosta. Tavoitteena oli rakentaa hajautettu laskenta-alusta älykkäille sopimuksille, ohjelmoitaville valuutoille ja hajautetuille sovelluksille, jotka ylittäisivät Bitcoinin kyvyt. Tarkemmin sanottuna; Ethereum kehitettiin ratkaisemaan joitain Bitcoinin ongelmia.

Vitalik Buterin, Ethereumin perustaja, twiittasi äskettäin, että kryptovaluutat ovat arvokkaampia kuin kulta, huolimatta kultaan liittyvistä viimeaikaisista uutisista, jotka korostavat sen houkuttelevuutta turvasatamana. Tämä twiitti vastasi Zach Weinersmithin kysymykseen kryptovaluutan eduista kultaan verrattuna. Weinersmith on New York Timesin bestseller-kirjailija. Buterinin kommentti kokonaisuudessaan oli seuraava:

”Kullan käyttäminen on todella vaikeaa. Sen käyttö on haastavaa, varsinkin kun ollaan tekemisissä epäilyttävien henkilöiden kanssa. Turvallisia säilytysvaihtoehtoja, kuten multisigiä, ei tueta. Tällä hetkellä kryptovaluutta on parempi sijoitus kuin kulta, koska sillä on enemmän hyväksyntää.”

Big Eyes Coin (BIG) matkalla 10 miljoonaan ennakkomyynnin suhteen

Big Eyes Coin on uusin meemikolikko, josta sinun olisi hyvä tietää. Big Eyes Coin on nyt ennakkomyynnissä ja on toiseksi paras saatavilla oleva meemikolikko. Kyseisen meemikolikon suosio kasvaa, kun se saavuttaa edelleen tärkeitä virstanpylväitä.

Big Eyes Coin aikoo lahjoittaa 5 % kaikesta myynnistään tukeakseen merielämän suojelua edistäviä järjestöjä. Se sitoutuu ryhtymään kaikkiin tarvittaviin toimiin ympäristön suojelemiseksi. Tämä konflikti, jota tapahtuu nykyään säännöllisemmin kuin koskaan, on saanut johdonmukaisesti BIG-yhteisön tuen.

Big Eyes Coinin ennakkomyynnin kuudes vaihe on nyt alkanut. Big Eyes Coin, upouusi memecoin-kryptovaluutta, on kerännyt lähes 10 miljoonaa dollaria. Meemikolikot tuovat kryptovaluuttojen maailmaan charmia ja huumoria.

Saat lisätietoja Big Eyes Coinista (BIG) napsauttamalla alla olevia linkkejä

Ennakkomyynti: https://buy.bigeyes.space/  

Verkkosivusto: https://bigeyes.space/  

Telegram: https://t.me/BIGEYESOFFICIAL  

Sijoita kryptoihin, osakkeisiin, ETF-rahastoihin ja vastaaviin muutamassa minuutissa suosikkivälittäjämme, eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money