Pitäisikö The Mars Metaverse Projectiin (MRST) sijoittaa OKX:n julkaisun jälkeen?

Ohi:
päälle marras 10, 2022
Listen to this article
  • Mars Token (MRST) on The Mars Metaverse Projectin alkuperäinen token
  • Käyttäjät voivat ansaita palkintoja MRST-tokenilla Play-and-Earn (PAE) -järjestelmän kautta
  • Ostaako Mars Tokenia OKX:n listautumisen jälkeen?

Mars Token (MRST) on The Mars Metaverse Projectin alkuperäinen token. Kuten Invezz raportoi aikaisemmin, kolikon on määrä listautua OKX-pörssiin. Uuden listautumisen ajoitus on kuitenkin huono, sillä FTX:n romahdus aiheutti shokin kautta kryptoteollisuuden, kun samaan aikaan Yhdysvaltain osakkeet ovat voimakkaasti vihreällä.

Sijoittajia tulee kuitenkin muistaa, että vaikka viimeisimmät kryptovaluuttauutiset ovat olleet hyvin negatiivisia, löytyy myös edelleen monia mahdollisuuksia. Katsotaanpa viimeisintä hanketta, joka on herättänyt sijoittajien huomion ja voi auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen kannattaako MRST:hen sijoittaa vai ei.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Mikä on Mars Metaverse -projekti?

Mars on Mars Labin kehittämä metaversumialusta. Kehitystiimin mukaan se oli varannut pienen alueen nimeltä ”siirtomaa”.

Mars Metaverse -käyttäjät voivat omistaa siirtokunnan metaversessa, mikä antaa heille mahdollisuuden rakentaa taloja tai liikekiinteistöjä avaruuteen. Käyttäjät voivat myös saada vuokrasopimuksen käyttämällä lohkoketjupohjaista Smart Contractia.

Mars Token on Mars Metaversen alkuperäinen token. Käyttäjät voivat ansaita palkintoja MRST:llä. MRST-tokenit voidaan ansaita Play-and-Earn (PAE) -järjestelmän kautta.

Lisäksi suurin osa siirtokunnan taloista ja liikerakennuksista voidaan ostaa MRST:llä ja ne ovat vaihdettavissa käyttäjien kesken. Toinen MRST:n hyödyllisyys on se, että käyttäjät voivat järjestää tapahtumia kiinteistöissään ja ansaita lisätuloja, jotka maksetaan MRST:llä.

Tulevaisuudessa Mars Metaverse aikoo antaa kolmannen osapuolen tai indie-pelien kehittäjien kehittää ja julkaista pelejä ”The Mars Game Creator” -ohjelmistolla. Nämä pelit käyttävät myös MRST-tokenia pelin pelaajien palkintona.

Kaiken kaikkiaan Mars Metaverse tarjoaa jännittäviä sekä rohkaisevia kasvunäkymiä.

Pitäisikö sinun sijoittaa MRST-merkkiin?

Metaverse-projektit ovat olleet yksi suurimmista menestyjistä kryptovaluuttamarkkinoilla viime vuosina.

Englannissa sijaitsevan tutkimusyrityksen Macron (Bloomberg) mukaan metaversumikolikoiden voitto ylitti Bitcoinin – huikealla 37 000 %:lla – vuonna 2021.

Markkinoilla on tullut yhä enemmän metaversumiprojekteja, koska asiantuntijat uskovat, että metaversumi tulee olemaan ratkaisevassa roolissa web3-ekosysteemissä.

Tosin Mars Metaverse on vielä alkutekijöissään, mutta se on uusi, raikas ja jännittävä.

Yksi huomiotta jätetty tekijä, joka kannattaa huomioon päätettäessä sijoittaako Mars-tokeniin vai ei, on sen likviditeetti. Listaamalla MRST-tokenin OKX kryptovaluuttapörssiin, joka on erittäin hyvämaineinen alusta, likviditeetti ei ehkä ole ongelma. OKX on 10. suurin kryptopörssi ja käsittelee lähes 3 miljardin dollarin päivittäistä kaupankäyntiä.

Tämä varmasti antaa Mars Metaverselle jalansijan joihinkin kilpailijoihin verrattuna, jotka eivät pysty tarjoamaan vastaavaa likviditeettiä. Kyky siirtyä helposti asemaan ja poistua siitä on tekijä, joka jää usein huomiotta.

Johtopäätös: vahva toimiala

LogisticsIQ:n toukokuussa 2022 julkaiseman raportin mukaan metaverse-alan arvo on 224 miljardia dollaria vuoteen 2030 mennessä, kun se vuonna 2021 oli 32 miljardia dollaria. Pelaaminen on keskeinen osa alan kasvua.

Myönnettäköön, että näitä lukuja on ehkä päivitettävä, mutta vaikka vuoden 2030 luvut leikattaisiin puoleen, metaversumi kasvaa silti yli kolminkertaiseksi vuosikymmenen loppuun mennessä. On vaikeaa löytää muita vastaavia toimialoja, jotka voisivat tarjota samanlaista kasvua.

Mars Metaverse Projectille altistuminen, osana samankaltaisten metaversumi-projektien monipuolista portfoliota, ei ole huonoin idea pitkän aikavälin sijoittajille tässä ympäristössä.

Sijoita kryptoihin, osakkeisiin, ETF-rahastoihin ja vastaaviin muutamassa minuutissa suosikkivälittäjämme, eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money