Metacade julkistaa presalen kuumeisesti odotetulle MCADE-natiivitokenilleen

Ohi:
päälle marras 23, 2022
Listen to this article
  • Metacade on tänään ilmoittanut, että MCADE-tokenin presale on avattu varhaisille sijoittajille
  • Metacade on yksi innovatiivisimmista metaverse-kryptohankkeista, jotka käynnistyvät vuonna 2023
  • Alustalle suunnitellaan yhteisökeskusta, joka tuottaa suoraan joitakin Play2Earn-pelejä markkinoille.

Metacade on tänään julkaissut kauan odotetun MCADE-tokeninsa presalen käynnistyvän. Nyt on aika liittyä tähän projektiin!

MCADE on nyt valmis myyntiin. Vaikka kiinteä tarjonta koostuu kahdesta miljardista $MTC-tokenista, tästä 70 % (1,4 miljardia MCADE-tokenia) tulee saataville presale-tapahtumassa, joka avautuu  yhdeksässä vaiheessa tästä päivästä alkaen.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

MCADE-tokenilla on ratkaiseva rooli alustan toiminnallisuudessa, sillä käyttäjät käyttävät MCADE-tokeneita muun muassa palkintojen arvontaan ja yksinoikeudella järjestettäviin Metacade-peliturnauksiin osallistumiseen. Lisäksi alustan käyttäjät ansaitsevat MCADE-tokeneita erilaisista toimista, kuten arvostelujen lisäämisestä ja pelien testaamisesta.

Kerromme tässä artikkelissa, miksi sinun kannattaa harkita MCADE:n presaleen osallistumista ennen kuin on liian myöhäistä.

Mikä on Metacade?

Metacade on yhteisö, joka haluaa olla metaversumin lohkoketjupelaamisen  ytimessä. Metacaden visiona on luoda foorumi samanhenkisille pelaajille, metaversumin harrastajille, kehittäjille ja yrittäjille, jotka voivat luoda yhteyksiä oppimalla ja ansaitsemalla enemmän pelaamisesta. Sen lisäksi Metacadella on kunnianhimoisena suunnitelmana ravistella perinteistä pelimallia palauttamalla vallan takaisin pelaajien käsiin.

Tällä hetkellä pelialaa hallitsevat mikrotransaktiot, Pay2Win, ja pelistudiot, jotka ovat niiden käyttäjäkunnan ulottumattomissa. Kymmenen vuotta sitten julkaistujen helmien sijaan pelialaa hallitsee joukko ala-arvoisia ja toimimattomia pelejä, jotka julkaistaan kiireellä juuri sesonkien alla. Voidaankin sanoa, että voittojen tavoittelu on vallannut alan täysin. 

Metacade kääntää tämän mallin päälaelleen ja tekee jotain täysin uutta. Metacade palkitsee pelaajia arvosta, jonka he tuottavat yhteisölle MCADE-tokeneillaan. Pelaajien on myös mahdollista vaikuttaa suoraan heitä kiinnostaviin peleihin antamalla rakentavaa palautetta testauksen aikana ja äänestämällä peleistä, joita he haluavat rahoitettavan. Näistä syistä Metacade on noussut nopeasti yhdeksi parhaista uusista metaversumiprojekteista – ja sen myötä MCADE on kehittymässä yhdeksi houkuttelevimmista kolikoista. 

Miksi sijoittaa metaversumiin?

Jotta voimme ymmärtää, miksi Metacade on sijoittamisen arvoinen, on syytä avata hiukan sitä, miksi metaversumiin kannattaa ylipäätään sijoittaa. Monet arvostetut analyytikot ovat laatineet laajoja ennusteita metaversumin mahdollisesta arvosta. Bloombergin mukaan se voi olla jopa $800 miljardia. JP Morgan on ennustanut sen olevan biljoona Yhdysvaltain dollaria. Goldman Sachs puolestaan ennustaa arvoksi $8 biljoonaa seuraavan kahden vuosikymmenen aikana.  

Ymmärtääksemme paremmin metaversumin houkuttelevuutta sijoituskohteena, on syytä tarkastella sen nykyistä arvoa. Fortune Business Insightsin mukaan metaversumin arvoksi on arvioitu $100 biljoonaa vuonna 2022. Pelaaminen on yksi niistä toimialoista, joita metaversumi mullistaa eniten. Vuonna 2021 EY totesi pelialan johtajista 97 %:n uskovan, että peliala tulee nousemaan metaversumin keskiöön. 49% puolestaan kertoi asettavansa etusijalle investoinnit virtuaaliseen, lisättyyn ja yhdistettyyn todellisuuteen.

Kun metaversumilla ja erityisesti metaversumipelaamisella on niin paljon vaikutusvaltaa, on aika ryhtyä kiinnittämään huomiota niihin uusiin metaversumiprojekteihin, jotka toimivat suunnannäyttäjinä. Metacade lukeutuu näiden hankkeiden joukkoon, ja monet metaversumisijoittajat pitävätkin sen tokeneiden pre-salea tarkasti silmällä.

Minkä takia Metacade on paras metaversumi projekti? 

Yksi Metacaden päätavoitteista on antaa jokaiselle mahdollisuus ansaita enemmän Play2Earn- ja metaversumipelien pelaamiseen käyttämästään ajasta. Sen lähestymistapa on monitahoinen. Aluksi Metacade järjestää eksklusiivisia turnauksia, joissa pelaajat voivat kilpailla ja voittaa ja kasvattaa näin Play2Earn-suosikkipeleistään saamiaan tuloja. Metacaden tarkoituksena on myös toimia foorumina, jossa käyttäjät voivat lukea kuumimpia alfoja ja oppia parhaita käytäntöjä Play2Earn-tulojensa maksimoimiseksi.

Lisäksi pelaajat voivat suorittaa satunnaisia testaustehtäviä, kokeilla Metacaden kehittäjäyhteisölle suunnattuja pelejä ja antaa maksullista palautetta alustan alkuperäisen testausympäristön avulla. 

Mikä jännittävintä, Metacade palkitsee jäsenensä MCADE-tokenilla aina, kun he jakavat arvosteluja, huippuvinkkejä ja muuta sisältöä, joka auttaa muita ymmärtämään, miten lohkoketju- ja metaversumipelaamisesta saa parhaan hyödyn irti. Näin saadaan aikaan itseään ylläpitävä ekosysteemi, jossa käyttäjät palkitaan sisällön tarjoamisesta, ja sisältö itsessään houkuttelee lisää käyttäjiä alustalle.

Suunnannäyttäjä tulevaisuuden pelaamiselle

Yksi seikka, joka todennäköisesti kiinnittää yleisön huomion Metacade-tokenien pre-saleen, on Metagrantsin lanseeraus vuonna 2023. Metagrantsin avulla pelaajat voivat tasapuolisesti  rahoittaa pelejä, joiden kehittämisestä he ovat eniten kiinnostuneita. Megagrantin voittaakseen pelinkehittäjät syöttävät ideansa kymmenien tai mahdollisesti jopa satojen muiden ideoiden joukkoon. Yhteisön suosikki-idea saa Metacaden kassasta rahoitusta, jonka turvin se voi kehittää viimeistellyn pelin yhdessä innokkaimpien kannattajiensa kanssa. 

Metacaden lopullisena tavoitteena on, että sen virtuaalinen pelihalli täyttyy vain yhteisön valitsemista parhaista Play2Earn- ja metaversumipeleistä.

Pelaajien omistama hajautettu yhteisö

Metacaden taustalla oleva tiimi uskoo todelliseen yhteisön omistajuuteen. Kun Metacadesta tulee täysin omavarainen, ydintiimi vetäytyy ja luovuttaa huipputason tehtävät yhteisön jäsenille, antaen kirjaimellisesti (digitaaliset) avaimet heille ja muodostaen älysopimuksen  (Decentralised autonomous organisation, DAO). 

Tämän jälkeen Metacadea hallitsevat pelaajat, joilla on lopullinen sananvalta koskien uusia ominaisuuksia, kumppanuuksia, merkkien toimitusrajoituksia, uusia johtotehtäviä ja muuta. Tämä tekee Metacadesta maailman ensimmäisen pelaajien omistaman pelihallin – kunnianhimoinen visio, jolle on löytynyt jo kannattajia MCADE-tokeneiden presalen  aikana. 

Metacaden tokenin presale on alkamassa

Tässä vaiheessa lienee kiistatonta, että metaversumi tulee muuttamaan pelialaa. Pelaamisen kannalta metaversumi voi olla alaa eniten mullistava voima, ja Metacade aikoo hyödyntää metaversumi- ja lohkoketjupohjaisen pelaamisen massiivista kasvua lähivuosina. GameFi yksistään on jo kymmenkertaisessa kasvuvauhdissa verrattuna perinteiseen pelaamiseen vuoteen 2025 mennessä, Crypto.comin tuoreimman raportin mukaan. Tämän vuoksi laadukkaan kolikon omistaminen GameFi-sfäärissä onkin hyvä ratkaisu, ja Metacaden presalea kannattaa tutkia. Kiinnostus on suurta nyt, kun se on saatavilla.

Metacaden 9-vaiheinen presale on nyt käynnissä, ja sen potentiaalisilla haltijoilla on mahdollisuus saada jopa 125 MCADE-tokenia edullisesti hintaan 1 USDT. Jokaisen vaiheen myötä hinta nousee, ja viimeinen (myynti)vaihe, jossa raportoidaan 50 MCADEa yhtä USDT:tä kohden tarkoittaa, että juuri nyt on täydellinen tilaisuus napata tokeneita, ennen kuin hanke saavuttaa todellisen arvonsa.

Mahdollisuus päästä mukaan ensimmäisessä vaiheessa alkaa nyt, mutta se ei kestä ikuisesti, mikä tekee tästä unelmatilanteen fiksulle sijoittajalle.

Metacadella on poikkeuksellisia suunnitelmia tulevaisuutta varten. Siitä on tullut nopeasti yksi kuumimmista uusista metaversumihankkeista, eikä sen tokeneiden presalea kannata ohittaa.
Voit osallistua Metacaden pre-saleen täällä.

Sijoita kryptoihin, osakkeisiin, ETF-rahastoihin ja vastaaviin muutamassa minuutissa suosikkivälittäjämme, eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money