Ethereum Classicin arvonmenetys jatkuu samalla kun Metacadesta (MCADE) povataan vuoden 2023 huikeinta sijoitusmahdollisuutta

Ohi:
päälle marras 24, 2022
Listen to this article
  • Ethereum vs Ethereum Classic, joka on paras?
  • Metacade kryptomaailman uusi tähti, voiko se voittaa kryptovaluuttojen huiput?
  • MCADE voisi olla seuraava suuri sijoitusmahdollisuus 2023?

Jos olet toiminut kryptovaluuttamarkkinoilla jonkin aikaa, olet varmastikin huomannut, että tilanne elää päivästä toiseen. Kaikista alkuperäisistä ideoista seuraa satoja kopioita, eikä kullan suodattaminen hiekasta ole aina mikään helppo tehtävä.

Tällä kertaa otamme lähempään tarkasteluun Ethereum Classicin ja selvitämme, ovatko sen parhaat päivät kenties jo takanapäin. Lisäksi tarkastelemme uutta sijoitusmahdollisuutta nimeltä Metacade, josta voi hyvinkin kehkeytyä seuraava suuri sijoitusmahdollisuus vuonna 2023.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Ethereum vs Ethereum Classic

Monikaan sijoittaja ei viitsi syventyä sen tarkemmin markkinoihin ymmärtääkseen,  mihin sijoituskohteita etsiessä on syytä kiinnittää huomiota. Tämä pätee sijoitusmaailmassa yleisesti, mutta aivan erityisesti silloin kun on kyse kryptovaluutoista. On tärkeää laskea sijoitusmahdollisuuteen liittyvä riski tarkkaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Ethereum (ETH) on yksi tunnetuimmista kryptovaluutoista, ja markkinakapasiteetiltaan toiseksi suurin. Vaikka niillä on samankaltaiset nimet, Ethereum (ETH) on Ethereum Classicista (ETC) erillinen kokonaisuus. Sellaisenaan Ethereum ja Ethereum Classic ovat kaksi erillistä omaisuuserää ja sijoitusmahdollisuutta – mutta mikä erottaa ne toisistaan?

Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic on identtinen alkuperäisen, vuonna 2015 luodun Ethereum-verkon kanssa. Ethereumin (ETH) nykyinen versio ei eroa Ethereum Classicista itse asiassa juuri lainkaan. Lohkoketjussa tapahtuneen hakkeroinnin ja sitä seuranneen varkauden vuoksi kolikko kuitenkin jakautui kahtia  – ja nämä kaksi ovat nyt itsenäisiä.

Tavaramerkki patentoitiin tälle päivitetylle versiolle, joka tunnetaan nyt nimellä Ethereum. Vanhempi verkko puolestaan jatkoi toimintaansa, mutta uudella nimellä Ethereum Classic. Nykyään Ethereumilla (ETH) on valtava kaupankäyntivolyymi, ja se on kryptovaluuttojen kärkitaulukoissa markkinavolyymin osalta toisella sijalla. Sijoitusmahdollisuutena se osoittautui yhdeksi viime vuosikymmenen parhaista omaisuuseristä.

Huhtikuussa 2020 Ethereum maksoi noin 150 dollaria. Kahdeksantoista kuukautta myöhemmin, marraskuussa 2021, hinta ylitti noususuhdanteen aikana suorastaan ilmiömäisen 4 000 dollarin rajapyykin. Sittemmin se on kuitenkin pudonnut tämän alapuolelle, ja nykyään sillä käydään kauppaa paljon pienemmällä hinnalla. Sama pätee Ethereum Classiciin. Nousukauden aikana se kävi huipussaan yli 120 dollarissa. Nykyään Ethereum Classic vaihtaa omistajaa noin 23 dollarilla, eikä se aivan täytä vahvan sijoitusmahdollisuuden kriteerejä.


Tämä johtuu siitä, että useammat ihmiset tuntevat ja suosivat Ethereumin pääverkkoa, jonka kauppavolyymi on paljon suurempi Ethereum Classiciin verrattuna. 

Mikä on Metacade (MCADE)?

Jos haluat päästä ajoissa mukaan potentiaaliseen sijoitukseen, on Metacade harkitsemisen arvoinen. Meistä monilla on vanhan koulukunnan arcade-peleille aivan erityinen paikka sydämessämme. Pelit kuitenkin seuraavat perässä maailman muuttuessa yhä digitaalisemmaksi, ja osa alkuperäisestä taianomaisuudesta on sen myötä kadonnut. Metacade aikoo kuitenkin herättää nostalgian uudelleen henkiin ja tuoda pelikokemuksen takaisin verkkoympäristöön. Vaikka jotkut kryptovaluuttatokenit painottavat tiettyjä pelejä ja niillä on yksi pelin sisäinen token, jota voi louhia, kerätä tai käyttää, poikkeaa Metacaden toimintaperiaate muista

.

Metacaden pyrkimyksenä on palauttaa valta takaisin peliyhteisön käsiin. Se haluaa olla yhteisökeskus, joka keskittyy kryptopelaamiseen. Sen myötä pelaajat, kryptosijoittajat ja Web3-harrastajat voivat olla yhteydessä toisiinsa ja tehdä yhteistyötä projekteissa. Lisäksi Metacade tulee tarjoamaan tilan, jossa pelaajat voivat löytää P2E-pelejä ja ansaita pelaamisestaan.

Metacade-alustalla voit selata pelihallia ja tarkastella tarjolla olevia pelejä. Voit myös vain hengailla ja pelata erilaisia arcade-pelejä saman istunnon aikana.

Käytännössä otat arcade-kokemuksen ja upotat itsesi digitaaliseen kopioon, mikä luo täysin erilaisen kokemuksen kuin online-pelikokemukset, joihin ihmiset ovat niin tottuneet. Uskomme, että tässä hankkeessa on valtavasti potentiaalia.

Miksi Metacade on hyvä sijoitus

Jos etsit toisenlaista sijoitusmahdollisuutta, voi niitä yhä löytää kryptovaluuttojen parista. Myönnettäköön, että ne ovat harvinaisempia kuin seitsemän tai kahdeksan vuotta sitten, mutta tämä tarkoittaa vain sitä, että sinun on tehtävä enemmän tutkimusta ja oltava tarkkasilmäinen määrittääksesi, mitkä digitaaliset valuutat ovat parempia sijoituskohteita kuin toiset. 

Alkulohkossa mukaan pääseminen on yksi parhaista tavoista varmistaa sijoitusten tuottavuus. Et halua aloittaa sijoittamista johonkin vasta sen jälkeen, kun Elon Musk on twiitannut siitä tai Bloomberg on tehnyt siitä erikoisjutun. Jos jahkailet siihen saakka, on tilaisuus todennäköisesti jo mennyt ohi. Kun siis kehotamme lähtemään mukaan heti alkuun, tarkoitamme, että sijoittaminen kannattaa aloittaa ennen kuin kaikki muut ovat jo ryhtyneet toimiin ja ennen kuin näet jotain päivittäin sosiaalisessa mediassa.
Voit osallistua Metacaden pre-saleen täällä.