Metacade (MCADE) Presale valtaa jalansijaa ja saattaa päihittää sellaiset metaversumiprojektit kuten Axie Infinityn

Ohi:
päälle marras 25, 2022
Listen to this article
  • Hajautetut alustat pyrkivät ohittamaan metaversumit, mutta monimuotoisuus on yhä avain voittoon
  • Suosittu metaversumipeli Axie Infinity osoittaa tappion merkkejä käyttäjien siirtyessä muualle
  • Metacade etenee moninimikkeisellä, yhteisölähtöisellä virtuaalisella pelihallikonseptilla

Presalensa seurauksena huippuluokan Play to Earn -metaversumipelihalli Metacade (MCADE) on vahvistamassa jalansijaansa verrattuna merkittäviin metaversiopeleihin, kuten Axie Infinityyn. Axie Infinityn (AXS) suosion hidastuessa Metacade näyttää kirivän sen ja muiden GameFi-kohteiden ohi.

Mikä on Metacade?

Metacade on virtuaalinen yhteisökeskus, jossa Web3-harrastajat voivat uppoutua GameFi-maailmaan ja jonka tiloissa voi tutustua suosituimpiin metaversumipeleihin, keskustella reaaliaikaisesti sekä selvittää, missä ja miten Play to Earn -pelejä voi pelata ansaitsemismielessä. Se on hajautettu GameFi-alusta, jossa käyttäjät voivat täysin hallita Metacaden suuntaa, huipulle nousevia pelinimikkeitä sekä sitä, ketkä kehittäjät saavat apurahoja, eli niin sanottuja Metagrantteja, kehittääkseen ideoitaan edelleen.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Metacade pyrkii olemaan Play to Earn -pelien keskitetty palvelupiste. Se on paikka, jossa voi oppia kaiken GameFistä, siitä, mistä peleistä voi ansaita eniten, ja siitä, miten pelaamista voidaan parantaa olemalla suoraan vuorovaikutuksessa pelinkehittäjien kanssa. Hajautettu näkökulma tarkoittaa, että toisin kuin Axie Infinity ja muut vastaavat metaversumipelit,Metacade ei ole minkään yrityksen omistuksessa, vaan kaikki valta on yhteisön käsissä.

Kuinka Metacade toimii?

Metacade tarjoaa käyttäjille omaa tokeniaan, MCADEa, palkinnoksi erilaisten tehtävien suorittamisesta, kuten arvostelujen kirjoittamisesta, parhaiden lohkoketjupohjaisten pelien julkaisemisesta ja kehitteillä olevien pelien testaamisesta. Mitä suurempi Metacadesta tulee, sitä enemmän MCADE-tokenilla on potentiaalista arvoa ja sitä enemmän MCADE-omistajat saavat päätösvaltaa. 

Tämän päätösvallan myötä MCADE-tokenin haltijat voivat päättää, mitkä pelinkehittäjät saavat avustuksia sen perusteella, mistä peli-ideoista he pitävät eniten. Kehittäjät voivat myös luoda ideoistaan beta-versioita Metacade-yhteisön testattavaksi.. Pelaajat voivat kertoa tarkalleen, mitä he haluavat, mitä he eivät halua ja mitä heidän mielestään pitäisi muuttaa tai parantaa. Tämä täysin hajautettu alusta lupaa houkutella kehittäjiä, jotka eivät ehkä muuten saisi ideoitaan kuulluksi, ja antaa Metacaden pelaajille ennennäkemättömän paljon valtaa siihen, mitä pelejä luodaan ja miten niitä kehitetään.

Mikä ero on Metacaden ja  Axie Infinityn välillä?

Axie Infinity (AXS) on Sky Davis -studion kehittämä metaversumipeli, jossa pelin sisäisen talouden avulla voi ostaa ja kerätä digitaalisia lemmikkejä, joita voi sitten kasvattaa ja asettaa taistelemaan toisiaan vastaan. Vuonna 2017 kehitetty Axie Infinity nousi nopeasti suosioon erityisesti Filippiinien kaltaisissa maissa. Aloitusmaksun maksamisen jälkeen pelaajat voivat ryhtyä ansaitsemaan Smooth Love Potioneiksi nimettyjä AXS-tokeneita. Vuoteen 2020 mennessä aloitusmaksut nousivat jopa 400 Yhdysvaltain dollariin, mutta helmikuuhun 2022 mennessä AXS-tokenit olivat menettäneet 99 prosenttia arvostaan laajemman kryptokriisin myötä, eivätkä ne ole sittemmin onnistuneet palauttamaan arvoaan ja suosiotaan. Tämän myötä Axie Infinityn pelaajat ovat lähteneet joukoittain.

Toisin kuin Axie Infinity ja vastaavat metaversumipelit, Metacade (MCADE) ei ole minkään yritysstudion omistuksessa, vaan se on hajautettu alusta, jossa käyttäjät voivat hallita Metacaden tulevaisuuden suuntaa. Se ei myöskään rajoitu vain yhteen peliin, ja monimuotoisuus on yksi riskejä vähentävistä tekijöistä. Sen sijaan se pyrkii olemaan virtuaalinen pelihalli – paikka, jossa pelaajilla on valittavanaan monia eri pelejä, aivan kuten fyysisessä pelihallissa. Näin Metacaden menestys ei ole sidottu yhteen peliin, kuten Axie Infinityn tapauksessa. Vaikka Metacadella on oma tokeninsa, MCADE, sitä ansaitaan, käytetään ja mainostetaan koko sivuston laajuisesti erilaisissa aktiviteeteissa ja käyttökohteissa.

Nämä erot tekevät Metacadesta ja MCADE-tokenista vakaamman kuin vain yhteen peliin liittyvät tokenit, kuten Axie Infinityn AXS. Kun Metacade-yhteisö vastaa siitä, mitä pelejä kehitetään ja mitkä niistä tulevat suosituiksi, tulostaulukon ennustetaan kehittyvän jatkuvasti, joka puolestaan pitää Metacaden raikkaana, viihdyttävänä ja avoimena uusille ja jännittäville Play to Earn -mahdollisuuksille. Vaikka tietyt pelit, kuten Axie Infinity, menettävät suosiotaan ja arvoaan, metaversumipelihalli Metacade pysynee vahvana ja kukoistavana yhtä kauan kuin pelaaminenkin, jonka suosio vain kasvaa Web3- ja GameFi-sektoreiden vahvistuessa.

Voit osallistua Metacaden pre-saleen täällä.