Näin Metacade voi muuttaa metaversumipelaamisen vuonna 2023

Ohi:
päälle Nov 29, 2022
Listen
  • Metacade tulee muuttamaan metaversumin sosiaalista puolta
  • Metacadesta tulee perinteinen ja kutsuva paikallinen hengailupaikka – mutta metaversumissa
  • MCADE-token herättää valtaisaa kiinnostusta

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Nykymaailmassa jalkapallofaneille on jalkapalloteemaisia pubeja, joissa he voivat käydä keskustelemassa suosikkijoukkueistaan. Baseball-fanit voivat vastaavasti lähteä baseball-teemaisiin baareihin istumaan iltaa. Mutta mihin ihmeeseen metaversumipelaajat voivat suunnata?

Tänä päivänä metaversumipelaajilla ei ole juurikaan paikkaa, missä he voisivat kokoontua ja jakaa tietoa pitämistään peleistä. Tässä kohtaa kuvioihin astuu Metacade, joka tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan metaversumissa. 

Kuvittele, että olet löytänyt uuden hienon pelin metaversumissa ja haluat kertoa siitä kaikille ystävillesi. Eikä siinä välttämättä kaikki – kenties haluat näyttää heille tarkalleen, mistä pelin löytää ja miten sitä voi pelata. Kuulostaako mielenkiintoiselta? Lue lisää. 

Mikä on Metacade?

Metacade on metaversumiin sijoittuva pelihallimainen alusta, jolla on monia käyttötarkoituksia kryptopelaamisen saralla. Sen lisäksi, että se tarjoaa pelaajille digitaalisen hengailupaikan, on sen tarkoituksena myös isännöidä peliturnauksia ja jopa tarjota pelaajille mahdollisuuksia ansaita pelien avulla. 

Metacaden on tarkoitus mullistaa metaversumipelaamisen maailma täysin tuomalla markkinoille ennennäkemätön pelikehityksen keskus nopeasti kehittyvälle väestöryhmälle. Metacade aikoo isännöidä parhaita metaversumipelejä ja tarjota samalla kaivattuja mahdollisuuksia sosiaaliseen verkostoitumiseen.

Kuinka Metacade voi muuttaa Metaversumipelaamista vuonna 2023?

Metaversumipelaaminen näyttää valtaavan yhä suuremman osan maailmanlaajuisista pelimarkkinoista. Kuten pelaamisen luonteeseen kuitenkin kuuluu, suurin osa pelaamisesta tapahtuu kotona internetin välityksellä.

Tämän vuoksi nuorempi sukupolvi kaipaa sosiaalista kanssakäymistä erityisesti suosikkipeliensä pelaamisen yhteydessä. Puutetta on kuitenkin vaikea korjata, koska nuoret ovat usein tottuneet pelaamaan mieluummin kotonaan. 

Metacade pyrkii tarjoamaan vaihtoehtoja tähän tilanteeseen luomalla perinteisen ja kutsuvaa tunnelmaa huokuvan paikallisen hengailupaikan, joka sijaitsee fyysisen paikan sijaan metaversumissa. Sieltä löytyvät kaikki ne pelit, joista pelaajat haluavat puhua. 

Tämä virtaviivaistaa pelaamista ja turnauksia, sillä sen myötä käytettävissä on paikka, jossa voi kokoontua muodostamaan joukkueita ennen pelin aloittamista tai digitaaliseen kilpailutapahtumaan osallistumista. 

Ennen kuin metaversumista tulee tunnetumpi laajan yleisön keskuudessa, se saattaa aluksi tuntua joillekin ihmisille hieman haastavalta navigoida. Metacaden avulla käyttäjien on helppo jakaa parhaat metaversumipelit ystäviensä kanssa yhdessä keskitetyssä paikassa.

Kuinka Metacade muuttaa metaversumin sosiaalista aspektia?

Vaikka metaversumi on luotu suurelta osin metaversumipelaamista varten, sillä on myös valtava sosiaalinen vaikutus. 

Tällä hetkellä teini-ikäiset puhuvat ystäviensä kanssa enemmän verkossa kuin kasvokkain. Tätä vaikutusta ovat entisestään voimistaneet COVID-19-pandemia sekä polttoaineen hinnannousu, joka on johtanut siihen, että vanhemmat eivät välttämättä halua ajaa teini-ikäisiä kavereidensa luokse viettämään aikaa.

Monet teinit käyttävät nykyään Instagramia ja muita viestisovelluksia kommunikoidakseen toistensa kanssa, mutta mikään niistä ei sijaitse metaversumissa. Edes Facebook ei ole hajautettu, vaikka nimenmuutos Metaksi kielii selvästi sen aikomuksesta laajentua metaversumiin.

Metacade aikoo täyttää tämän sosiaalisen tyhjiön tarjoamalla teini-ikäisille (ja aikuisille) paikan, jossa voi hengailla ja keskustella – erityisesti niille, jotka ovat kiinnostuneita pelaamisesta ja kryptosta. Toisin kuin Facebook, joka on aina käyttänyt alustojaan pelkästään voittojen tavoitteluun, Metacade tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden todella hyötyä itse metaversumissa käytettävästä sosiaalisesta alueesta.

Metacadea voi ajatella ikään kuin urheilubaarina, jossa olet osakkeenomistaja. Jokaisesta urheilubaarissa järjestettävästä urheilutapahtumasta saat pienen osuuden. Eikö tämä kuulosta paljon paremmalta kuin se, että kasvoton yhtiö hyötyy sosiaalisista ja metaversaalisista pelisessioistasi?

Metacade voi muuttaa työnhaun metaversumissa

Sen lisäksi, että Metacade aikoo muuttaa metaversumin sosiaalisia ja metaversumipelaamiseen liittyviä näkökohtia, on sen suunnitelmana myös lisätä alustaansa työpaikkoihin ja työhön liittyvä osio. Metaversumissa työllistymisestä kiinnostuneet voivat tulevaisuudessa helposti löytää työpaikan. 

Olipa pelaaja sitten etsimässä mahdollisuuksia pelata, työskennellä tai kilpailla ansaitakseen, metaversumi aikoo tarjota niitä kaikkia ja olla siten kokonaisvaltainen keskus kaikilla pelaamisen osa-alueilla.

Onko Metacade hyvä sijoitusmahdollisuus?

Metacadella on potentiaalia tulla erinomaiseksi sijoitusmahdollisuudeksi. Olitpa kiinnostunut metaversumipelaamisesta, tilan sosiaalisesta näkökulmasta tai jopa taloudellisesta näkökulmasta, on Metacade osana tätä kaikkea. 

Metacade suunnittelee marraskuussa käynnistyvää tokenin presalea, jonka aikana tarjotaan myyntiin 50 prosenttia tokenin tarjonnasta. Tämä antaa sijoittajille mahdollisuuden liittyä mukaan alusta alkaen ja päästä osallistumaan hankkeeseen, joka näyttää todella positiiviselta. Tällaiseen tilaisuuteen kannattaa ehdottomasti tarttua!

Voit osallistua Metacaden pre-saleen täällä.