Tron (TRX), Polygon (MATIC) ja Metacade (MCADE) -hintaennuste: Näin monipuolistat portfoliotasi vuonna 2023

Ohi:
päälle Nov 30, 2022
Listen
  • Tron (TRX) on pärjännyt paremmin viimeaikaisilla karhumarkkinoilla, mikä antaa sille hyvät mahdollisuudet!
  • Polygon (MATIC) on säilyttänyt nousuvauhtinsa, kun muut markkinat ovat horjuneet
  • Metacade (MCADE) voi tarjota huikeita voittoja, jos se pystyy vastaamaan The Sandboxin suorituskykyyn

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Tässä artikkelissa tarkastelemme, missä Tron, Polygon ja Metacade voivat olla muutaman vuoden kuluttua. Lisäksi selvitämme, mikä niistä tuottaa sinulle todennäköisesti suurimmat voitot.

Tulevilla bull-markkinoilla testatut projektit, kuten Tron ja Polygon, tarjoavat todennäköisesti edelleen upeita mahdollisuuksia merkittäviin voittoihin. Mutta kuten minkä tahansa sijoituksen kohdalla, varhainen aloittaminen on avain voittojen maksimoimiseen. Eräs projekti, joka tunnetaan nimellä Metacade, tarjoaa tämän mahdollisuuden.

Tron (TRX) -hintaennuste

Tron oli alun perin hajautettu sisällön hosting-alusta, joka rakennettiin vaihtoehdoksi YouTuben ja Facebookin kaltaisille alustoille, jotta käyttäjät voisivat suoraan ansaita rahaa sisällöllään. Nykyään Tron kuitenkin tukee älykkäitä sopimuksia, mikä mahdollistaa dApps-, NFT- ja DeFi-projektien rakentamisen sen ketjun päälle. Tämä on johtanut siihen, että DeFi Llaman mukaan Tronille rakennetuissa DeFi-projekteissa oli lokakuussa 2022 kiinni 5,28 miljardia dollaria, jolla se kilpailee 5,32 miljardin dollarin Binance Smart -ketjun kanssa. Sen päihittää ainoastaan Ethereum, jossa on kiinni huimat 29,53 miljardia dollaria.

Toisin kuin monet muut tokenit kryptojen laskusuhdanteen aikana, Tron on laskenut vain noin 66 % huipputasostaan 0,1844 dollaria vuonna 2021 ja on tänä päivänä 0,0612 dollarin arvoinen. Vertailukohtina voidaan mainita Bitcoin ja Ethereum, jotka molemmat ovat laskeneet noin 75 % huippuarvostaan. 

Tätä silmällä pitäen on todennäköistä, että Tron on yksi niistä tokeneista, jotka menestyvät erityisen hyvin tulevilla bull-markkinoilla. Kun TRX saavuttaa huippunsa 0,0927 dollarissa, asettuu seuraava merkittävä vastustusalue todennäköisesti 0,1175 – 0,1317 dollarin välille. Kun seuraava suuri vastustusalue on murrettu 0,1522–0,17 dollarin paikkeilla, on todennäköistä, että näemme ainakin 0,30 dollarin hintoja, ja on hyvin mahdollista, että hinnat nousevat jopa 0,50 dollariin – 716 %:n nousu nykyiseen hintaan nähden.

Polygon (MATIC) -hintaennuste

Polygon on kerroksen 2 verkko, joka on rakennettu ratkaisemaan tiettyjä ongelmia, mukaan lukien alhainen nopeus, korkeat kustannukset ja monimutkaiset tapahtumat, jotka haittaavat Ethereum-verkkoa. Se rakentuu tehokkaasti Ethereumin infrastruktuurin varaan käyttääkseen sivuketjuja, mikä auttaa poistamaan verkon tukoksia ja pitämään toiminnan sujuvana. Siitä tuli nopeasti uskomattoman suosittu ratkaisu vuonna 2021 Ethereumin käytön vauhdikkaan kasvun myötä, mikä johti poikkeuksellisen korkeisiin maksuihin.

Polygon on seurannut samanlaista kehityskulkua kuin Ethereum, sillä se on pudonnut noin 72 % joulukuun 2021 lopulla saavutetusta 2,92 dollarin huippulukemasta. Sen arvo tänä päivänä on noin 0,82 dollaria.

Monet tokeneiden hinnat ovat vaihdelleet kesäkuusta lähtien, mutta MATIC on ollut yksi niistä, jotka ovat osoittaneet edes jossain määrin noususuuntaisuutta. Se saavutti elokuussa uusia huippulukemia ja on onnistunut pysymään tällä alueella bull-kanavana. Jos se lyö läpi, seuraava merkittävä vastustusalue olisi 1,30 ja 1,74 dollarin välillä. Tämän jälkeen noin 2,28–2,61 dollarin alue muodostaa todennäköisesti esteen korkeammille hinnoille, mutta tämän odotetaan olevan väliaikaista.

Sen jälkeen huipun odotetaan nousevan viiteen dollariin. MATIC tulee todennäköisesti lopulta saavuttamaan huippunsa jossain 12 – 16 dollarin tietämillä seuraavan nousukauden aikana – uskomaton 1850 %:n nousu, jos se saavuttaa 16 dollaria.

Mikä on Metacade (MCADE)?

Metacade on Web3- ja Play2Earn-pelaamisen tulevaisuutta varten rakennettu yhteisökeskus. Se on paikka, jonne kuka tahansa voi kirjautua sisään ja olla yhteydessä muihin samanhenkisiin henkilöihin, tutustua uusimpiin Play2Earn-peleihin ja vaikuttaa suoraan orastavaan GameFi-teollisuuteen.

 Metacaden lähestymistapa on yksinkertainen: pelaajien on saatava päätösvalta takaisin omiin käsiinsä sen sijaan, että päätöksiä tekisivät pääomasijoittajien tukemat pelistudiot, joilla on rahaa kuin roskaa. Metacaden tavoitteena on olla GameFi:n ykkösalusta, josta löytyy yhden tai kahden pelin sijasta koko pelikatalogi. Se palkitsee pelaajat MCADE-tokeneilla joka kerta, kun he osallistuvat arvosteluihin, alfaan tai muuhun sisältöön, josta on hyötyä alustalle ja sen käyttäjille.

Siellä on myös erilaisia tiloja turnauksia ja työnhakua varten sekä Metacaden virtuaalinen pelihalli. Metagrants-nimisen rahoitusmekanismin avulla Metacade pyrkii rahoittamaan Play2Earn-pelien seuraavan aallon ja täyttämään virtuaalisen pelihallin yhteisön tukemilla peleillä.

Kun alustasta tulee sykkivä, omavarainen yhteisö, Metacade muodostaa hajautetun autonomisen organisaation (DAO), jonka avulla MCADE:n haltijat voivat äänestää suosikkialustansa tulevasta suunnasta. Kaiken kaikkiaan Metacade tulee mullistamaan peliteollisuuden ja nousemaan Play2Earn-pelaamisen edelläkävijäksi.

Metacade (MCADE) -hintaennuste

Crypto.comin mukaan GameFin odotetaan kasvavan 1,5 miljardin dollarin arvosta vuonna 2021 aina 50 miljardiin dollariin vuonna 2025. Jos Metacade pystyy ratsastamaan tällä aallolla, sen hinta voi nousta stratosfääriin tulevina vuosina.

Metacaden Presale päättyy hintaan 0,02 0 dollaria tokenia kohden, ja sen levikki on 1,4 miljardia tokenia, mikä antaa sille vähimmäisarvoksi 28 miljoonaa dollaria lanseeraushetkellä. On todennäköistä, että arvo on tätäkin korkeampi, kun otetaan huomioon, että useimmat kolikot listautuvat korkeampaan hintaan kuin niiden todellinen presale-arvo. On syytä huomioida, että yksi menestyneimmistä Play2Earn-peleistä, The Sandbox, oli arvoltaan 6,5 miljardia dollaria huipussaan. Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, Metacade voi helposti saavuttaa tämän luvun Play2Earn-pelaamisen edelläkävijänä. Siinä vaiheessa MCADE olisi arvoltaan 4,62 dollaria tokenia kohden – huima 16 400 %:n nousu!

Metacadella (MCADE) edessään valoisin tulevaisuus

Kuten nähdään, sekä Tron että Polygon voivat ehdottomasti saavuttaa kunnon voittoja tulevina vuosina. Esimerkiksi 1 000 dollarin sijoitus Polygoniin voi tuottaa 17 500 dollaria voittoa! Tämä ei kuitenkaan ole mitään verrattuna niihin etuihin, joita Metacade voisi tarjota noustessaan vauhdilla tunnetuksi nimeksi GameFin ja Web3:n saralla.

Vaikka sijoittaisit saman 1 000 dollarin summan Pre-salen viimeisessä vaiheessa, se voi jonakin päivänä olla arvoltaan 164 000 dollaria, jos se saavuttaa saman markkina-arvon kuin The Sandboxilla oli huipussaan – kyseessä ovat elämää mullistavat tuotot muutamassa vuodessa. Metacadella on runsaasti ominaisuuksia, jotka houkuttelevat varmasti jättimäistä yhteisöä, ja se on valmis hallitsemaan nopeasti kasvavaa Play2Earn-alaa.

Voit osallistua Metacaden Pre-saleen täällä.