Metacade (MCADE) voi olla vuoden 2023 suurin kryptonousija

Ohi:
päälle Dec 2, 2022
Listen to this article
  • Seuraavat nousumarkkinat ovat tulossa! Ja uudesta projektista saattaa tulla kryptoalan uusi tähti
  • Metacade keskittyy pelaajiin ja kehittäjiin suositulla play-to-earn-sektorilla
  • Ja kryptomarkkinat kukoistavat edelleen pelisektorilla - MCADE tulee olemaan markkinoiden uusin kolikko

Kryptomarkkinat ovat kokeneet viime vuoden aikana tuskallisen laskusuhdanteen, jossa makrotaloudelliset näkymät ovat aiheuttaneet tappioita. Vahvistuva Yhdysvaltain dollari ja treasury-markkinat hillitsivät riskivarojen nostetta. Kryptomarkkinat elpyvät, mutta kaikkien kolikoiden kohdalla ei tulla näkemään voimakasta nousua. Sijoittajien on ymmärrettävä yhteisön ja hyödyllisyyden dynamiikkaa voidakseen hyötyä seuraavista bull-markkinoista. Uusi projekti, josta nämä tärkeät ajurit löytyvät, on Metacade (MCADE).

Mikä on Metacade?

Metacade on uusi projekti, jonka tavoitteena on nousta play-to-earn-sektorilla kehittäjien ja pelaajien ykköskohteeksi. Projektin visiona on luoda metaversumiin hauska ja dynaaminen ajanviettopaikka samanhenkisille ihmisille, jotka pääsevät nauttimaan GameFi-, kokemus- ja Web3-kulttuureista. Metacade aikoo rakentaa maailman ensimmäisen yhteisön kehittämän Play-2-Earn (P2E) kryptopelihallin. Sijoittajien näkökulmasta alustassa yhdistyvät kaksi lähivuosien tärkeintä krypton osa-aluetta: Play-2-Earn -pelaaminen ja metaversumi.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Sijoittajien on nyt mahdollista osallistua kolikon Pre-saleen, ja MCADE-tokeneita voidaan käyttää yhteisön tukemiseen sekä tuottojen ansaitsemiseen projektituloista. Kolikon myötä voidaan tarjota myös pelin sisäisiä palkintoja, kuten pääsy erilaisten tuotteiden äärelle ja eksklusiivisiin P2E-turnauksiin.

Metacade voi tuoda yhteen sijoittajat, yrittäjät, kehittäjät ja kryptoharrastajat, joilla on halu jakaa kiinnostuksen kohteensa, taitonsa ja kykynsä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Miksi P2E-pelaamiseen pitäisi sijoittaa?

Statistaa siteeraten pelaaminen ei ole enää markkinarako, vaan miljardin dollarin arvoinen rekka, jonka vuositulot ovat 197 miljardia dollaria. Kryptoteollisuus sai esimakua pelisektorin tuottopotentiaalista Axie Infinityn rajun nousun myötä. P2E-pelin kolikon hinta nousi vain muutamasta sentistä 160 dollariin, ja sillä oli huipussaan 2,7 miljoonaa päivittäistä käyttäjää. Aasialaisen designtalon luoma peli aiheutti jopa ongelmia Filippiinien työmarkkinoilla, kun pelaajat lopettivat päivätyönsä haaliakseen NFT:tä ja kolikkopalkintoja Axieissa.

BGA:n tuoreessa raportissa arvioitiin 1,4 miljoonan lompakon olevan vuorovaikutuksessa pelien kanssa päivittäin, mikä muodostaa lähes 50 % koko lohkoketjun käytöstä. NFT-pelien osuus lisäksi kaikesta NFT-myynnistä vuonna 2021 oli 4,5 miljardia dollaria eli noin 20 prosenttia. Nämä luvut voidaan superladata toisen bull-markkinan aikana, mutta ne tapahtuivat myös ennen metaversumia ja kryptomarkkinoiden houkuttelemia lisäkäyttäjiä. Koska tulopotentiaali on valtava, sijoittajien tulee pyrkiä olemaan perillä pelien ja metaversumin trendeistä, ja Metacade on täydellinen kolikko tähän tarkoitukseen. 

Miksi sinun pitäisi sijoittaa Metacadeen?

Kryptomarkkinoiden kahta kuuminta alaa, metaversumia ja lohkoketjupelaamista, hyödyntävä Metacade tuo markkinoille uudenlaisen idean metaversumipelihallin muodossa. Tuohon uuteen ideaan lisätään yhteisön omistama ja kehittämä hanke, jonka ansiosta sijoittajille palautuu enemmän tuloja, sekä pelialusta, jota pyörittävät parhaat pelaajat ja kehittäjät. 

P2E-sektori on osoittanut potentiaalinsa sijoittajille Axie Infinityn räjähdysmäisen kasvun myötä. Pelaajat raportoivat tuolloin, että pelattavuus ei ollut edes kovin hyvää, mutta se tarjosi suuria ansaintamahdollisuuksia. Metacade tuo mukanaan useita pelinimikkeitä, jotka ovat pelaajien luomia ja testaamia, jolloin varmistetaan laadukas pelattavuus.

Monipelialusta on myös paljon houkuttelevampi kuin yhden pelin Axie Infinity -formaatti. Kryptomarkkinat ovat olleet viime aikoina brutaaleja, mutta jos sijoittajat haluavat pysytellä apajilla sijoittamalla Bitcoiniin ja jäädä sitten odottelemaan 100 000 tai 500 000 dollarin hintaa, saattaa lopputulos olla pettymys. P2E:n ja metaversumin ennustetaan johtavan voittoihin, jotka ovat huomattavasti arvokkaampia kuin digitaalinen kulta tai maksukolikot.

Yhteenveto

Metacaden presale on tutustuminen arvoinen niille sijoittajille, jotka polttivat näppinsä sijoittamalla kyseisiin tokeneihin. Markkinoilla ollaan odottavaisin mielin ja MCADE:n mahdolliseen meemikolikon kaltaiseen nousuun on valmistauduttu. Kaiken lisäksi Metacaden pelihalli voisi sekoittaa pakkaa P2E-sektorilla, ja oikeanlaisilla pelinimikkeillä projektin markkina-arvo saattaa ampaista vielä korkeammalle.

Voit osallistua Metacaden Pre-Saleen täällä.