8 parasta kryptoa, joihin sijoittaa tammikuun 2023 karhumarkkinoiden aikana

Ohi:
päälle Dec 28, 2022
Listen to this article
  • Krypton karhumarkkinat ovat erinomainen tilaisuus rakentaa pitkäaikainen salkku
  • Metacadella on erinomaiset edellytykset ilmiömäiseen nousuun seuraavilla härkämarkkinoilla
  • Muilla tokeneilla, kuten Ethereumilla ja Chainlinkillä, on hyvät edellytykset kasvuun pitkällä aikavälillä

Tämänhetkiset kryptomarkkinat saattavat tuntua pelottavalta ajankohdalta sijoittamisen kannalta. Se kuitenkin tarjoaa pitkäaikaisille sijoittajille uskomattoman tilaisuuden hankkia tokeneita alennettuun hintaan. Tietyt hankkeet vaikuttavat juuri nyt aliarvostetuilta, ja tässä artikkelissa luetellaan kahdeksan parasta kryptovaluuttaa, jotka voisivat olla harkitsemisen arvoisia tämän markkinoilla vallinneen laskusuhdanteen aikana.

1. Metacade (MCADE) – Play-to-earn token, jolla on paljon potentiaalia 

Metacade on yhteisöllinen keskus, jonka tavoitteena on tarjota pelaajille, kehittäjille, yrittäjille ja kryptosijoittajille kaikki, mitä he tarvitsevat menestyäkseen P2E-pelaamisessa (play-to-earn). Metacade tarjoaa pelaajille saman katon alla kaikki työkalut, joita he tarvitsevat päästäkseen alkuun, aina omista foorumeista ja tulostauluista peliarvosteluihin ja johtaviin GameFi-alfoihin. 

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Näiden resurssien lisäksi tarjolla on alusta, joka on täynnä ansaintamahdollisuuksia. Esimerkkinä Metacade palkitsee käyttäjiään MCADE-tokenilla siitä, että he tuottavat arvokasta sisältöä yhteisölle. Olitpa sitten kokenut P2E-pelaaja tai vasta aloittelija, voit ansaita palkintoja julkaisemalla hyödyllisiä arvosteluja, vinkkejä tai muuta hyödyllistä sisältöä. Jos tunnet itsesi onnekkaaksi, voit myös osallistua usein järjestettäviin arvontoihin ja turnauksiin, joissa on mahdollisuus voittaa suuriakin summia. 

Ansaintamahdollisuudet eivät lopu tähän. Osana Work2Earn-aloitettaan Metacade avaa työpaikka- ja keikkaportaalinsa vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä. Tältä alustalta löydät työrooleja joiltakin pelialan ja Web3:n suurimmilta nimiltä aina harjoittelupaikoista johtaviin tai uraauurtaviin työtehtäviin asti. Tämä ei ainoastaan tuota yhteisölle tuloja maksullisten ilmoitusten kautta, vaan tarjoaa Metacaden käyttäjille myös mahdollisuuden korvata perinteiset tulonsa heidän intohimollaan kryptoa, Web3:a ja pelaamista kohtaan. 

Metacaden kenties innovatiivisin ominaisuus on sen Metagrant-ohjelma. Metagranttien avulla käyttäjät voivat suoraan vaikuttaa P2E-ekosysteemiin ja tukea sitä antamalla pelaajien rahoittaa pelejä, joita he haluavat kehittää. Metagrantin saamiseksi kehittäjien on ensin ilmoitettava ideansa kilpailevien projektien joukkoon. MCADE:n haltijat voivat sitten äänestää niistä projekteista, jotka heidän mielestään ansaitsevat rahoituksen, ja voittaja saa Metacadelta avustuksen, jonka turvin peli voidaan toteuttaa. Metacaden tavoitteena on esitellä virtuaalisessa pelihallissaan kymmeniä tällaisia yhteisön tukemia pelejä.

Mutta mikä tekee Metacadesta tämän listan parhaan krypton? Yhteisöalustat ovat usein pelaajien suosiossa, koska ne tarjoavat samoja kiinnostuksen kohteita jakaville ihmisille paikan, jossa he voivat olla yhteydessä toisiinsa suosikkipeliensä parissa – ajattele vaikkapa Twitchiä tai Discordia. Metacade ei ole tässä suhteessa poikkeus, sillä se tarjoaa foorumeita, keskusteluhuoneita ja muita sosiaalisia ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. 

Lisäksi P2E on yksi maailman nopeimmin kasvavista toimialoista, ja Crypto.comin mukaan sen odotetaan nousevan 50 miljardiin dollariin vuoteen 2025 mennessä. Joten vaikka P2E-pelejä tulee ja menee, Metacade pysyy todennäköisesti mukana kuvioissa. Twitchin ja Discordin tavoin Metacaden menestys perustuu sen arvoon sosiaalisena välineenä, ei niinkään yksittäisenä pelinä. Tämä kasvupotentiaali tekee Metacadesta paremman P2E-sijoituksen kuin mikään yksittäinen peli. 

MCADE on kaiken lisäksi vieläpä presalessa, mikä tarkoittaa, että varhaiset sijoittajat voivat saavuttaa merkittävää tuottoa sijoituksilleen, kun alustan suosio kasvaa. Varhaiset sijoittajat saivat MCADE:a haltuunsa 0,008 dollarin hintaan betavaiheessa, ennen kuin se nousi 25 % aina 0,01 dollariin presalen ensimmäisessä vaiheessa. Saavuttaessaan presalen kahdeksannen vaiheen, MCADE-tokenin hinta on 0,02 dollaria! 

Hypetys jatkuu, ja MCADE-tokenia on myyty jo yli 1,25 miljoonan dollarin edestä. Metacade voi olla P2E-pelaamisen seuraava suuri ilmiö, ja siksi se onkin paras krypto, johon kannattaa sijoittaa kryptojen karhumarkkinoiden aikana

>>> Voit osallistua Metacaden ennakkomyyntiin täällä <<<

2. Ethereum (ETH) – Valoisa tulevaisuus kryptojen kuningattarelle 

Ethereum on maailman johtava älysopimusalusta ja hajautettujen sovellusten (dApp) kehittäjien ensisijainen verkko. Tällä hetkellä on tuhansia dApp-sovelluksia, DeFi-projekteja, NFT-kokoelmia ja tokeneita, jotka tukeutuvat vahvasti Ethereumiin toimiakseen ja joilla kaikilla on yksi yhteinen piirre – ne kaikki käyttävät Ethereumia transaktiomaksujen suorittamiseen

Ethereumin ekosysteemin kasvaessa ETH:n kysyntä kasvaa, eikä kasvu näytä pysähtyvän lähiaikoina. Itse asiassa tammikuussa 2022 Electric Capital löysi noin 4 000 kuukausittain aktiivista kehittäjää, jotka työskentelevät Ethereumin parissa, mikä muodostaa noin 22 % osuuden noin 18 000 kehittäjästä, jotka työskentelevät krypto- ja Web3-projektien parissa. 

Ethereumin siirtyminen proof-of-stake (PoS) -järjestelmään todennäköisesti nostaa tätä lukua vuonna 2023. Shanghain haarautumista odotetaan maaliskuussa 2023, jolloin stakerit pääsevät käsiksi staking-palkkioihinsa ja Ethereum siirtyy entistä selkeämmin pois proof-of-workista (PoW). Sirpaloittaminen (sharding), joka on suunniteltu syksyksi 2023, parantaa merkittävästi verkon skaalautuvuutta ja avaa ovia uusille Ethereumin käyttökohteille. Ottaen huomioon sen laajan hyväksynnän ja tulevat parannukset Ethereum on toiseksi paras token, johon voi sijoittaa nykyisen kryptomarkkinoiden karhumarkkinoiden aikana. 

3. Bitcoin (BTC) – Varma valinta mihin tahansa kryptosalkkuun 

Bitcoin saattaa vaikuttaa itsestään selvältä valinnalta, mutta sen pitäisikin olla korkealla kryptosijoittajan prioriteettilistalla. Se on markkinoiden tunnetuin ja vanhin kryptovaluutta. Se on luultavasti myös kaikkein hajautetuin. Viimeaikaisesta laskusta huolimatta Bitcoin on ollut yksi kaikkien aikojen parhaiten tuottaneista omaisuuseristä, ja se on perustamisestaan lähtien ylittänyt reilusti vertailuindeksi S&P 500:n tuoton

Etkö ole aivan vakuuttunut? Bitcoin on pysynyt ylivoimaisesti arvokkaimpana kryptovaluuttana, vaikka kryptoteollisuus on kärsinyt useista korkean profiilin romahduksista, useista laskusuhdanteista ja instituutioiden (suhteellisen) hitaasta hyväksymisvauhdista huolimatta. Sen hinta on ollut jatkuvasti nousujohteinen, ja vaikka se on laskenut voimakkaasti muiden kryptomarkkinoiden ohella, BTC:n nykyinen arvo on edelleen korkeampi kuin mitä monet sijoittajat olisivat uskaltaneet edes toivoa vain muutama vuosi sitten. Kaiken kaikkiaan nämä tekijät tekevät Bitcoinista vahvan valinnan kaikille, jotka haluavat kasvattaa salkkuaan kryptojen karhumarkkinoiden aikana.  

4. Cardano (ADA) – Tekeekö Hydra Cardanosta johtavan älysopimusalustan?

Cardano on älysopimusalusta, joka erottuu joukosta menetelmällisellä lähestymistavallaan ketjun sisäiseen kehitykseen. Jokaisen päivityksen taustalla on tutkimustietoa, ja useat akateemikot ovat hyväksyneet sen ennen käyttöönottoa. Sen konsensusmekanismi, Ouroboros, on maailman ensimmäinen todistettavasti turvallinen PoS-protokolla, mikä tekee Cardanosta yhden lohkoketjun turvallisuuden markkinajohtajista.

Cardano on myös yksi ainoista lohkoketjuista, jotka on kehitetty sääntelyä silmällä pitäen. Äskettäisessä Youtube-haastattelussa Cardanon toinen perustaja Charles Hoskinson kertoi verkon suunnitelmista Midnight-nimistä yksityisyysprotokollan suhteen. Hän myönsi yksityisyyden suojaa koskevan sääntelyn ongelman läpinäkyvien lohkoketjujen yhteydessä. Samalla hän kertoi,, että Midnightin tavoitteena on tarjota “älykkäitä yksityisiä sopimuksia”, jotka todennäköisesti lisäävät verkon arvoa. 

Hartaasti odotetun Hydra-päivityksen pitäisi käynnistyä vuoden 2023 aikana, mikä voisi johtaa siihen, että Cardano saavuttaisi miljoonan transaktion nopeuden sekunnissa! Vaikka Ethereum saattaa joskus jäädä Cardanon varjoon, sen verkkainen ja tasainen lähestymistapa voi johtaa pitkän aikavälin menestykseen, mikä tekee siitä kolmanneksi parhaan krypton, johon kannattaa sijoittaa nykyisen kryptomarkkinoiden karhumarkkinoiden aikana. 

5. Binance Coin (BNB) – Monikäyttöinen hyödyllisyystoken 

Binance Coin on Binance-pörssin natiivi token, ja tällä hetkellä kolmanneksi arvokkain kryptovaluutta USDT:tä ja USDC:tä lukuun ottamatta. BNB aloitti toimintansa Ethereum-verkkoon rakennettuna kaupankäynnin alennusmaksutokenina vuonna 2017, mutta vuonna 2019 se siirtyi Binance-ketjuun. Vuotta myöhemmin Binance lanseerasi Binance Smart Chainin, joka lisäsi verkkoon älykkäitä sopimuksia. Nyt Binance Smart Chain (tai nykyään BNB Chain) on Ethereumin lähin kilpailija, joka pyörittää tuhansia dAppeja ja tokeneita. 

Toisin kuin Ethereum, BNB:tä ei kuitenkaan käytetä pääasiassa vain kaasumaksujen maksamiseen. Binance-pörssin kauppiaille tarjoamiensa alennusten lisäksi käyttäjät voivat ostaa tuotteita Binance Marketplace -markkinapaikan kautta ja osallistua token-tarjouksiin Binance Launchpadissa. Tämä monikäyttöisyys tekee BNB:stä poikkeuksellisen valinnan tuleville härkämarkkinoille, koska se voi hyötyä Binance-pörssin lisääntyneestä aktiivisuudesta ja Binance-ekosysteemin muiden osa-alueiden kasvusta. Sen monipuolisuus tekee siitä lisäksi erinomaisen tilaisuuden niille, jotka haluavat sijoittaa kryptojen karhumarkkinoiden aikana. 

6. ApeCoin (APE) – Hypetetyimpiin lukeutuvan metaversumiprojektin natiivitoken 

ApeCoin on token, joka on saavuttanut paljon suosiota huhtikuussa 2022 tapahtuneen lanseerauksensa jälkeen. Kyseessä on Ape-ekosysteemin kotimainen hyödyke- ja hallintatoken. ApeCoinin on luonut Yuga Labs -tiimi, joka yhdistetään myös Bored Ape Yacht Clubiin (BAYC) – kaikkien aikojen toiseksi arvokkaimpaan NFT-projektiin.

Vaikka APE tarjoaa haltijoilleen yksinoikeuden Ape-ekosysteemin ominaisuuksiin ja äänioikeuden Ape DAO:ssa, sen mielenkiintoisin käyttömuoto on sen käyttö vaihtovälineenä Othersidessa. Otherside on Yuga Labsin metaversumihanke, joka on jo ennättänyt herättää huomiota kryptosijoittajien keskuudessa. Othersiden rakentamiseksi BAYC toimii yhteistyössä Animoca Brands -nimisen yrityksen kanssa, joka on monen mielestä tähänastisista metaversumikryptoprojekteista menestyksekkäimmän takana. 

Othersiden odotetaan ilmestyvän vuonna 2023, ja sen julkaisu voi aiheuttaa valtavan kiinnostuksen ApeCoiniin sijoittamista kohtaan, kun innokkaat pelaajat valmistautuvat kokemaan digitaalisen vuorovaikutuksen uuden rajapinnan. BNB:n tavoin APE on monikäyttöinen token, ja sen yhteys nopeasti kasvaviin NFT- ja metaversumimarkkinoihin tekee siitä hyvän sijoitusvaihtoehdon nykyisten kryptokarhumarkkinoiden aikana.

7. Chainlink (LINK) – Erittäin tärkeä rooli krypton laajamittaisessa käyttöönotossa

Chainlink on hajautettu oraakkeliverkko, jonka avulla lohkoketjussa olevat älykkäät sopimukset voivat turvallisesti käyttää ketjun ulkopuolisia tietosyöttöjä, API-rajapintoja ja muita ulkoisia tietoja. Sen sijaan, että Chainlink rajoittuisi pelkästään ketjussa oleviin tietoihin, se tarjoaa lohkoketjuille mahdollisuuksia sisällyttää niihin tietoja, jotka eivät muuten olisi niiden saatavilla, mikä parantaa huomattavasti lohkoketjuteknologian käyttötapausten määrää. Chainlinkiä käyttävät monet DeFi-alan hankkeet, kuten Aave, Synthetix ja Compound, mutta sillä on myös kumppanuuksia Googlen, Oraclen ja SWIFTin kanssa, mikä on varsin vaikuttavaa.  

Kun yhä useammat laitokset ja toimialat ottavat lohkoketjuteknologian käyttöön, turvallisen ja luotettavan tietojen integroinnin tarve sen kun kasvaa. Chainlink on tällä hetkellä markkinoiden johtava hajautettu oraakkeli, ja loistavassa asemassa vastaamaan tähän lisääntyneeseen kysyntään. Chainlink ei välttämättä ole markkinoiden hohdokkain hanke, mutta se tarjoaa kriittisen infrastruktuurin, jota tarvitaan krypton laajamittaiseen käyttöönottoon. Sillä tulee todennäköisesti olemaan merkittävä rooli Web3:ssa. Näin ollen sitä voidaan pitää kuudenneksi parhaana kryptona, jota kannattaa ostaa näiden karhumarkkinoiden aikana. 

8. NEAR Protocol (NEAR) – Käyttäjäystävällinen Ethereumin haastaja

NEAR Protocol on yhä suositumpi älykkäitä sopimuksia hyödyntävä projekti, jonka tavoitteena on tuoda skaalautuvuus massojen ulottuville käytettävyydestä tinkimättä. Vaikka Ethereum ei ole vielä toteuttanut jakamista, hyödyntää NEAR jo jakamista saavuttaakseen salamannopeat transaktionopeudet alhaisin kustannuksin. Kun NEAR on täysin toteutettu, sen pitäisi saavuttaa noin 100 000 transaktiota sekunnissa. 

Yksi NEAR:n tärkeimmistä erottavista tekijöistä muihin älysopimusalustoihin verrattuna on sen keskittyminen käyttäjäkokemukseen. Se esimerkiksi sallii loppukäyttäjille ihmisen luettavissa olevat lompakko-osoitteet. Lisäksi NEAR:n kehittäjät voivat käyttää dAppien luomiseen jo ennestään tuttuja kieliä, kuten Javascriptia ja Rustia. Tämä joustavuus on kriittisen tärkeää krypton massakäytön kannalta ja todennäköisesti vauhdittaa alustan kasvua vuonna 2023. Kun otetaan huomioon sen kumppanuudet Google Cloudin, Binance ja ConsenSysin kanssa, NEAR on seitsemänneksi paras krypto, jota kannattaa ostaa kryptojen karhumarkkinoiden aikana. 

Metacade (MCADE) on paras sijoituskohde tämänhetkisessä krypton karhumarkkinassa 

Vaikka on todennäköistä, että jokainen tämän listan kryptovaluutoista menestyy paremmin seuraavilla härkämarkkinoilla, Metacade erottuu joukosta tokenina, jolla on eniten potentiaalia. Sen ainutlaatuinen asema nopeasti kiihtyvän P2E-avaruuden yhteisöllisenä keskuksena yhdistettynä jo nyt poikkeukselliseen presale-menestykseen ja kasvavaan suosioon kryptosijoittajien keskuudessa tekee Metacadesta erinomaisen valinnan sijoittajille, jotka haluavat hyötyä tästä uudesta trendistä. 

Älä huoli, vielä on aikaa osallistua MCADE:n presaleen. Metacade on presalen ensimmäisessä vaiheessa, mikä tarkoittaa, että presalen päättyessä saatat olla 200 % plussalla – vaikket olisikaan ehtinyt alkuvaiheessa mukaan!

Voit ostaa yllä mainitut kolikot eTorosta täältä.

Voit osallistua Metacaden ennakkomyyntiin täällä.