Decentralandin (MANA), Metacaden (MCADE) ja Moneron (XMR) hinnanennustus vuoteen 2030: mitä sijoittajien kannattaa ottaa huomioon

Ohi:
päälle Dec 30, 2022
Listen to this article
  • Decentraland hyötyy todennäköisesti metaversumiteknologiasta, mikä voi edistää valtavirran käyttöönottoa
  • Metacade pyrkii hyödyntämään GameFin massiivista kasvua vuoteen 2030 mennessä
  • Monerolla odotetaan olevan tärkeä rooli keskuspankkien digitaalisten valuuttojen hallitsemassa tulevaisuudessa

Etsitkö Decentralandin, Metacaden tai Moneron hintaennustetta vuodelle 2030? Voit lopettaa etsimisen! Tämä artikkeli tarjoaa asiantuntija-analyysin siitä, missä nämä kolme suosittua kryptovaluuttaa todennäköisesti ovat vuoteen 2030 mennessä, sekä tekijöistä, jotka voivat ohjata niiden tulevaa hintakehitystä. 

Mikä on Decentraland (MANA)?

Decentraland on 3D-maailma, jonka avulla käyttäjät voivat luoda, nauttia ja hyödyntää virtuaalisia kokemuksia. Decentralandissa käyttäjät voivat ostaa, myydä ja vaihtaa digitaalisia kiinteistöjä (LAND NFT) MANA-tokeneilla. LAND:in ostaminen antaa pelaajille vapauden rakentaa mitä tahansa, ja suuremmassa mittakaavassa he voivat kehittää kokonaisia kaupunkeja liikennejärjestelmineen, hotelleineen ja sosiaalisine tiloineen.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Decentraland on yksi markkinoiden arvokkaimmista metaversumihankkeista, vaikka sen pelaajamääristä onkin kiistelty. Lokakuussa 2022 Coindesk raportoi, että Decentralandilla oli vain 38 päivittäistä aktiivista käyttäjää (DAU), kun taas Decentralandin omien tietojen mukaan luku oli pikemminkin 8 000 DAU:ta. Vaikka kumpikaan luvuista ei vedä vertoja perinteisten pelien valtaville pelaajamäärille, Decentralandilla on potentiaalia kilpailla niiden kanssa jonain päivänä.

Decentralandin (MANA) hinnanennustus vuoteen 2030 asti

Decentralandin tulevan kasvun suuri katalysaattori on metaversumiteknologian käyttöönotto. Vaikka se on vielä lapsenkengissään, Decentralandin kaltaisilla metaversumipeleillä on jo nyt etulyöntiasema. Tätä silmällä pitäen Decentraland on todennäköisesti paljon arvokkaampi kuin sen nykyinen 0,30 dollarin hinta vuoteen 2030 mennessä. Asiantuntijoiden mukaan MANA voi olla arvoltaan 65-95 dollaria vuoteen 2023 mennessä, mikä tarkoittaa 31 000 prosentin nousua nykyiseen hintaan verrattuna. 

Mikä on Metacade (MCADE)?

Metacade on yhteisöpohjainen alusta, jonka tavoitteena on hyödyntää pelaamisesta ansaitsemiseen (P2E) perustuvan pelaamisen uskomatonta kasvua, jonka odotetaan tapahtuvan vuoteen 2030 mennessä. Se on paikka, jossa voit pelata uusimpia P2E-pelejä, löytää useita tapoja ansaita enemmän pelaamalla ja jättää oman jälkesi GameFi:n tulevaisuuteen. 

Jotta voidaan ymmärtää, missä Metacade saattaa olla tämän vuosikymmenen loppuun mennessä, ei tarvitse tehdä muuta kuin katsoa Crypto.comin hiljattain julkaisemaa raporttia. Siinä Crypto.com arvioi, että GameFi voisi kasvaa vuoden 2021 1,5 miljardin dollarin markkinoista 50 miljardin dollarin markkinoiksi vuoteen 2025 mennessä. Yhteisöpohjaiset ominaisuudet, kuten foorumit, chatit, arvostelut, leaderboardit ja alan johtava alfa, houkuttelevat todennäköisesti tuhansia pelaajia P2E-pelialustoille, kuten Metacadeen. 

Muut seikat, kuten käyttäjien palkitseminen yhteisölle antamastaan panoksesta, säännölliset turnaukset ja useat MCADE:n ansaintamahdollisuudet voivat edistää Metacaden käyttöönottoa entisestään. P2E-markkinoiden kehitystä edistääkseen on jopa käynnistämässä yhteisölle suunnattua rahoitusjärjestelmää, joka tunnetaan nimellä Metagrants. Prosessi on yksinkertainen: kehittäjät esittelevät ideansa muiden kilpailevien projektien joukossa, ja eniten ääniä saanut saa rahoitusta Metacadelta! Metacaden tavoitteena on saada kymmeniä tällaisia pelaajien tukemia pelejä virtuaaliseen pelihalliinsa, johon kuka tahansa voi kirjautua ja josta kuka tahansa voi nauttia. 

Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, että Metacadella on kaikki edellytykset kasvaa merkittävästi lähivuosina. Sen yhteisökeskeinen visio houkuttelee todennäköisesti suuren määrän pelaajia alustalle, ja GameFi:n räjähdysmäinen yleistyminen voi olla se sysäys, jonka Metacade tarvitsee lähteäkseen todelliseen nousuun. 

Metacaden (MCADE) hinnanennustus vuoteen 2030 asti

MCADE-token on edelleen presalessa, joten sillä on vielä paljon tilaa kasvaa. Presalen päättyessä Metacaden tokenien arvo on 0,02 dollaria kappaleelta. Jos Metacade pysyy nykyisellä tiellään, MCADE voi helposti olla 25 dollarin arvoinen vuoteen 2030 mennessä. Vertailun vuoksi, tätä hintaennustetta käyttäen se tarkoittaa, että presaleen sijoitettu 1 000 dollaria voi olla 1 250 000 dollarin arvoinen vuoteen 2030 mennessä! 

Vaikka tämä saattaa tuntua paljolta, on syytä ottaa huomioon, että MANA debytoi 0,024 dollarilla ja saavutti 5,85 dollarin arvon neljässä vuodessa. Jos tähyilet muutaman vuoden päähän, ymmärrät, miksi Metacadella on hyvät mahdollisuudet nousta 25 dollariin. 

Mikä on Monero (XMR)?

Monero on avoimen lähdekoodin kryptovaluutta, joka tunnetaan yksityisyydestään ja anonymiteetistään. Se käyttää kehittyneitä kryptografisia tekniikoita, kuten salaisia osoitteita ja rengasallekirjoituksia, peittääkseen Monero-verkon kautta tehtyjen transaktioiden lähettäjän ja vastaanottajan henkilöllisyydet. 

Nykyisessä verkottuneessa maailmassa Moneron kaltaiset yksityisyyteen keskittyvät kryptovaluutat ovat välttämättömiä. Niiden avulla käyttäjät voivat harjoittaa yksityisyyteensä liittyviä perusoikeuksia ja tehdä liiketoimia ilman pelkoa syrjinnästä, kostotoimista tai jäljittämisestä. Koska Monero on täysin hajautettu, yksikään viranomainen ei voi kohdistaa, seurata tai sensuroida transaktioita. Vaikka Monero vaikuttaa tarpeettomalta käteisrahaan perustuvassa yhteiskunnassa, sillä on tärkeä rooli kansalaisten taloudellisen yksityisyyden suojaamisessa, kun keskuspankkien digitaaliset valuutat yleistyvät.

Moneron (XMR) hinnanennustus vuoteen 2030 asti

Koska kysyntä todennäköisesti kasvaa CBDC:iden käyttöönoton myötä kaikkialla maailmassa, Monerosta voi tulla yksi tämän vuosikymmenen tärkeimmistä kryptovaluutoista. Mitä tulee Moneron hintaennusteisiin vuoteen 2030 mennessä, on todennäköistä, että XMR on paljon arvokkaampi kuin sen nykyinen 147 dollarin hinta. Keskimääräinen Moneron hintaennuste vuodelle 2030 on 3 000–4 000 dollaria – ja joidenkin arvioiden mukaan jopa 6 000 dollaria. Realistisesti ajatellen XMR:n arvo on todennäköisesti vähintään 2 000 dollaria vuoteen 2030 mennessä. 

Metacade on näistä kolmesta paras sijoitusvaihtoehto

On selvää, että tässä luetelluilla kolmella hankkeella on todennäköisesti keskeinen rooli tulevina vuosina. Decentralandin odotetaan hyötyvän valtavasti metaversumiteknologian laajamittaisesta käyttöönotosta, ja kuten Moneron hintaennusteessa vuodelle 2030 mainittiin, CBDC:t voivat lisätä yksityisyystokeneiden tarvetta ennennäkemättömällä vauhdilla. Tästä huolimatta Metacadea voi silti pitää parhaana sijoitusmahdollisuudena. 

Edellä mainitut tekijät huomioon ottaen MCADE-tokenin presale tarjoaa sijoittajille ainutkertaisen tilaisuuden päästä varhaisessa vaiheessa mukaan P2E-pelaamisen mahdollisen markkinajohtajan kehitykseen. Metacade on kerännyt jo yli 1,25 miljoonaa dollaria presalen ensimmäisessä vaiheessa, ja tämä luku todennäköisesti kasvaa nopeasti, kun yhä useammat sijoittajat tulevat mukaan. MCADE:n hinta nousee tasaisesti koko presalen ajan, joten siihen kannattaa tutustua mahdollisimman pian. 

Voit ostaa Decentralandia ja Moneroa eTorossa täällä.

Voit osallistua Metacaden presaleen täällä.