Huippuprojektit vuodelle 2023: hintaennusteet Metacadelle (MCADE), Ripplelle (XRP) ja Polkadotille (DOT)

Ohi:
päälle Jan 2, 2023
Listen to this article
  • Metacade valmiina jättinousuun vuonna 2023 presalen seurauksena
  • Ripplen odotetaan nousevan takaisin vaikean vuoden jälkeen
  • Polkadotin arvon arvioidaan kolminkertaistuvan vuoden 2023 loppuun mennessä

Seuraavan menestyksekkään kryptoprojektin ennustaminen voi tuntua kuin neulan etsimiseltä heinäsuovasta – eli melkoisen haasteelliselta. Vuosi 2022 on saanut monet sijoittajat suhtautumaan tulevaisuuteen varovaisemmin. Koska vuodelle 2023 voidaan kuitenkin jo ennustaa useita uusia huippuprojekteja, seuraavat kuukaudet näyttävät tuovan räjähtävän alun vuodelle 2023. 

Ripplen (XRP) ja Polkadotin (DOT) kaltaiset projektit ovat nousemassa takaisin pohjalukemista, kun taas Metacaden (MCADE) kaltaisten innovatiivisten uusien projektien ennustetaan valloittavan GameFi-alaa nopeasti. Katsotaanpa tilannetta tarkemmin. 

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Mikä on Metacade? 

Metacade on vallankumouksellinen hanke, jonka tavoitteena on yhdistää peliyhteisö ja auttaa muokkaamaan alan tulevaisuutta. Alustan tarkoituksena on toimia pelaajien, kehittäjien ja sijoittajien keskuksena, jossa he voivat tehdä yhteistyötä ja innovoida P2E-pelaamista

Menestyksekkään yhteisön luomiseksi Metacade isännöi erilaisia P2E-pelejä, jotka ovat täysin sen yhteisön hyväksymiä. Näissä peleissä tarjotaan palkintoja pelaamisen kautta sekä kilpailuturnausten ja massiivisten palkintojen arvontojen kautta. Alusta tarjoaa myös sijoitusmahdollisuuksia ja jopa korvauksia käyttäjille sisällön tuottamisesta.

Myös pelinkehittäjiä halutaan mukaan. He saavat käyttöönsä luovan kannattajayhteisön sekä mahdollisuuden saada rahoitusta hankkeilleen Metagranttien kautta. Metacade tarjoaa panostusmekanismin (staking) myös sijoittajille, mikä mahdollistaa yhteisön jäsenyydestä saatavan tasaisen tulovirran.

Tavoitteena on luoda itseriittoinen, yhteisölähtöinen alusta, joka toimii peliteollisuuden keskuksena metaversumin tulevaisuudessa. Metacade keskittyy yhteistyöhön ja innovointiin, ja sillä on ehdottomasti potentiaalia nousta avainasemaan pelialan kehityksen saralla.

Metacaden hinnan odotetaan nousevan vuonna 2023

Metacade on parhaillaan (presalen 1 vaiheessa), jossa sen natiivin tokenin, $MCADE:n, arvo on 0,010 dollaria. Tämän kierroksen jälkeen tämä hinta nousee 0,012 dollariin ja kaksinkertaistuu jälleen 0,020 dollariin yhdeksänteen vaiheeseen mennessä. Projektin ovat jo havainneet huippukustantajat, kuten CoinTelegraph ja BeInCrypto, ja analyytikoiden arvioiden mukaan sen hinta voi nousta dramaattisesti vuoden 2023 puoliväliin mennessä. 

Kuinka Metacade toimii? 

Metacade tarjoaa alustallaan pelaajille pääsyn erilaisiin portaaleihin. Portaaleihin voi kuulua esimerkiksi pistetaulukoita, yksittäisiä pelejä, trendipelejä, arvosteluja ja paljon muuta. Jotta uudet pelaajat ymmärtäisivät, mitä alustalla tapahtuu, kokeneet pelaajat voivat luoda oppaita P2E-pelaamiseen ja Metacadeen liittyvistä asioista auttaakseen muita pelaajia. 

Yksi alustan innovatiivisimmista ominaisuuksista on Metagrants, joka tarjoaa radikaalin integraation yhteisön ja pelien välillä. Tulevat kehittäjät voivat esitellä jännittäviä peliehdotuksiaan, joista yhteisö äänestää ja päättää, mitkä pelit saavat taloudellista tukea. Näin varmistetaan, että vain parhaimmat ja toivotuimmat pelit pääsevät Metacaden pelisaleihin ja samalla voidaan luoda innokas ja omistautunut fanikunta.

Myös turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Ennen lanseerausta alustalle tehtiin CertiK-auditointi. Siinä tutkittiin projektin metodologia ja matematiikka, älykkäät sopimukset ja jopa sen kehittäjätiimi, joka käytiin läpi perusteellisten haastattelujen avulla. Myös KYC-vaatimukset tarkastettiin, jotta sijoittajat voivat olla turvallisin mielin.

Kuinka $MCADE toimii?

$MCADE on Metacaden natiivi token. Se on rakennettu Ethereum-verkkoon, ja sitä käytetään sekä hallinnollisessa että hyötymielessä sekä palkintojen arvontaan osallistumiseen, yksinoikeudellisten palkkioiden saamiseen ja pelaajien välisten transaktioiden mahdollistamiseen. 

$MCADE:n kokonaistarjonta on kaksi miljardia, joista 70 % myydään yhdeksän presale-vaiheen aikana. Tähän mennessä 175m on myyty, ja 120m on jäljellä 1 presale-kierrokselle. Jäljelle jäävistä tokeneista 10 % ohjautuu kehitystiimille, 2,5 % pidetään palkintoja varten, 12,5 % käytetään Metacaden markkinointiin ja CEX-listoille ja 5 % DEX-likviditeetin tarjoamiseen.

Metacaden (MCADE) hinnanennustus vuodelle 2023

1 presale-kierroksen päättyessä näyttää siltä, että Metacadesta voi hyvinkin olla yksi vuoden 2023 suurimmista voittajista. Presale-kierroksen jälkeen Metacaden hinta todennäköisesti nousee dramaattisesti, mikä muistuttaa samanlaisia nousuja, joita näimme vuoden 2021 härkämarkkinoiden aikana. 

Kun lisäksi otetaan huomioon P2E-pelien kasvava suosio ja Metacaden suunnitelmat tarjota yhteisönsä jäsenille Create2Earn- ja Work2Earn-mahdollisuuksia, Metacade saattaa saavuttaa 25 dollarin arvon vuoteen 2030 mennessä.

Ripplen (XRP) hinnanennustus vuodelle 2023

Ripple on DeFi-hanke, joka pyrkii helpottamaan kryptovaluutan käyttöä tavallisten ihmisten keskuudessa. Se tarjoaa yritystason ratkaisuja, jotka ovat huomattavasti nopeampia, läpinäkyvämpiä ja kustannustehokkaampia kuin perinteiset rahoituspalvelut, mikä tekee siitä yhden markkinoiden tehokkaimmista kryptovaluutoista. 

Sitä käytetään yleisesti kryptovaluutan hankkimiseen, välittömien maksujen tekemiseen ja yrityksen tulojen kasvattamiseen uusia yleisöjä sitouttamalla. Vuonna 2018 sen natiivi token, XRP, saavutti kaikkien aikojen korkeimman arvon 3,40 dollarissa, vaikka sen arvo on sittemmin laskenut 0,37 dollariin. On ennustettu, että XRP voi palautua vuonna 2023 ja nousta noin 0,51 dollariin, mikä tekee siitä vahvan ehdokkaan yhdeksi vuoden 2023 suurimmista voittajista.

Polkadotin (DOT) hinnanennustus vuodelle 2023

Polkadot on ainutlaatuinen protokolla, joka yhdistää lohkoketjut. Sen avulla lohkoketjut voivat jakaa tietoja keskenään yhteensopimattomien verkkojen välillä ja luoda täydellisemmän tietokannan. Se on yksi markkinoiden nopeimmista kryptovaluutoista ja äärimmäisen skaalautuva. 

Polkadotin natiivi token, DOT, on suunniteltu panostamiseen ja hallintaan, ja sen arvo on tällä hetkellä 5,24 dollaria, vaikka analyytikot ennustavat, että siitä voi tulla yksi suurimmista voittajista vuonna 2023. Sijoittajat suhtautuvat tokeniin myönteisesti ja ennustavat sen pystyvän saavuttamaan 14,65 dollarin huippulukemat vuonna 2023, mikä lähes kolminkertaistaisi sijoittajien rahat.

Yhteenveto: Metacadea kannattaa pitää silmällä

Sijoittajat pitävät tarkkaan silmällä kryptomarkkinoiden vuoden 2023 suurimpia voittajia. Merkittävää kasvua odotetaan muun muassa Rippleltä (XRP), Polkadotilta (DOT) ja Metacadelta (MCADE). 

Erityisesti Metacade on hanke, joka on saanut paljon huomiota innovatiivisella lähestymistavallaan pelaamisen suhteen ja keskittymällä menestyksekkään yhteisön rakentamiseen. P2E-alan kryptovaluuttojen ennusteet osoittavat vahvaa potentiaalia massiiviseen kasvuun. Jos etsit jännittävää sijoitusmahdollisuutta kryptoalalta, Metacade on ehdottomasti token, johon sijoittamista kannattaa harkita.

Voit ostaa Rippleä ja Polkadotia eTorossa täällä.

Voit osallistua Metacaden presaleen täällä.