Ad

Metacade (MCADE) voi olla seuraava iso menestys – asiantuntijoiden sijoitusneuvot vuodelle 2023

Ohi:
päälle Jan 2, 2023
Listen
  • Metacaden tavoitteena on tulla lohkoketjun suurimmaksi pelihalliksi ja luoda pelaajille yhteisöllinen keskus
  • Metacade aikoo tulevaisuudessa muuttua DAO:ksi ja luovuttaa vallan ja vaikutusvallan käyttäjilleen
  • MCADE-tokenit vaikuttavat tällä hetkellä alihinnoitelluilta ja saattavat olla hyvä sijoitus

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Bitcoinin puolittumisen jälkeen vuonna 2024 digitaalisen omaisuuden hinnat näyttävät olevan jälleen valmiita huimaan nousuun, sillä hinnat voivat palata nopeasti vuoden 2021 tasolle. Monia kiinnostaakini tietää, mihin sijoittaa vuonna 2023, ja Metacade (MCADE) näyttää yhdeltä parhaista vaihtoehdoista. 

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Metacade vaikuttaisi olevan pitkän aikavälin projekti 

Copy link to section

Metacade on yksi parhaista vaihtoehdoista niille kryptojen ystäville, jotka ovat kiinnostuneita selvittämään, mihin kannattaa sijoittaa vuonna 2023. Se ilmoitti hiljattain MCADE-tokenin presalesta, joka on herättänyt laajaa kiinnostusta ja kerännyt yli miljoonan dollarin rahoituksen vain kolmessa viikossa.

Presalen betavaihe on nyt loppuunmyyty. Yhteensä 1 120 000 tokenia asetettiin saataville vain 0,008 dollarin hintaan, mutta seuraavassa vaiheessa sillä on jo korkeampi hinta, 0,01 dollaria per token. MCADE vapauttaa 70 % kokonaistarjonnastaan presalen aikana, ja tokenien arvo nousee asteittain siihen saakka, kunnes hinta on 0,02 dollaria.

Metacade on erittäin lupaava hanke pitkällä aikavälillä, joten se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden niille, jotka miettivät, mihin sijoittaa vuonna 2023. Pelkästään presalen aikana MCADE:n hinta nousee yhteensä 2,5-kertaiseksi. Tämän jälkeen MCADE voi nousta räjähdysmäisesti useista syistä.

MCADE:n hintaennuste vuodelle 2023

Copy link to section

Harva hanke näyttää juuri nyt yhtä nousujohteiselta kuin Metacade, minkä vuoksi se on yksi parhaista sijoituskohteista vuodelle 2023. Presalen jälkeen Metacade-projekti rakentaa kattavan pelialustan, joka voisi houkutella monia Web3-käyttäjiä.

GameFi:n harrastajat pääsevät Metacadessa käsiksi huippuluokan ominaisuuksiin, sillä projekti tarjoaa innovatiivisia mekanismeja ja houkuttelevan kannustinrakenteen. Ajan mittaan GameFi tulee todennäköisesti valloittamaan koko pelialan, ja Metacade voi olla silloin keskeinen toimija.

Asiantuntijat ennustavat Metacadelle huikeita voittoja sen ensimmäisen kokonaisen vuoden aikana. Kun Metacaden presale-vaihe on päättynyt, MCADE voi nousta 50-kertaiseksi ja saavuttaa yhden dollarin rajapyykin. Kaikkien niiden krypto-omistajien, jotka haluavat selvittää, mihin sijoittaa vuonna 2023, on vaikea löytää tätä parempaa vaihtoehtoa.

Mikä on Metacade?

Copy link to section

Ethereum-lohkoketjuun perustuva Metacade-tiimi on luomassa jotain ainutlaatuista. Alustasta tulee lohkoketjun suurin pelihalli, ja se tarjoaa laajemman valikoiman P2E-pelejä (play-to-earn) kuin mikään muu taho. Lisäksi pelaajat voivat ansaita MCADE-tokeneita edetessään tasoilla ja kilpaillessaan verkkoturnauksissa. Heillä voi olla tarjolla jopa useita eri ansaintamahdollisuuksia Metacade-alustan kautta.

Metacade arvostaa yhteisöään yli kaiken. Projektin tavoitteena on tulla GameFi-harrastajien keskukseksi yhdistämällä pelaajia maailmanlaajuisesti uusilla ja jännittävillä tavoilla. Lisäksi projektista tulee ajan mittaan hajautettu itsenäinen organisaatio (DAO) ja se antaa vallan takaisin pelaajille, jotta he voivat itse vaikuttaa GameFin tulevaisuuteen.

Kuinka Metacade toimii?

Copy link to section

Lohkoketjuteknologian avulla pelit voivat tarjota pelaajille kryptopalkintoja. Tämä massiivinen ansaintamahdollisuus on ennennäkemätön mekaniikka, joka voi ajan mittaan syrjäyttää vanhat pelit. Metacade integroi nämä ansaintamahdollisuudet erilaisiin klassisiin arcade-peleihin, jolloin sekä aloittevat että edistyneemmät pelaajat voivat hyödyntää niitä täysimääräisesti.

Edistyneemmät pelaajat voivat pelata maksullisia turnauksia Metacade-alustalla, joissa parhaiten sijoittuneet pelaajat voivat ansaita tuottoisia MCADE-palkintoja. Lisäksi Metacade-yhteisö pääsee käsiksi arvokkaaseen pelialfaan, sillä Metacade palkitsee käyttäjiä siitä, että he jakavat arvokkaita näkemyksiä muiden kanssa.

Metacadesta tulee kryptopelaajien keskeinen keskus, sillä pelaajat löytävät suoraan Metacade-alustalta kaikki tuoreimmat menetelmät lohkoketjupelikokemuksen parantamiseksi.

Web3:n tulevaisuutta rakentamassa

Copy link to section

Metacade auttaa laajentamaan GameFi-alaa Metagrants-ohjelmansa avulla. Aloittelevat pelinkehittäjät toimittavat peliehdotuksia Metacade-yhteisölle, joka valitsee niistä suosikkinsa. Ne kehittäjät, joiden ehdotukset voittavat, saavat Metagrantin, jonka avulla he voivat toteuttaa visionsa.

Metagrantit ovat erittäin innovatiivinen tapa edistää Web3:n laajentumista, sillä yhteisö valitsee rahoitettavaksi halutut pelit.

Metacade saattaa olla paras sijoituskohde vuonna 2023

Copy link to section

Jos haluat selvittää, mihin sijoittaa vuonna 2023, MCADE:n presale voi olla hyvä vaihtoehto. Aikaa ei kuitenkaan ole loputtomiin, mikäli haluaa ostaa MCADE:n nykyisellä 0,01 dollarin hinnalla.

Metacade näyttää olevan GameFi:n seuraava suuri ilmiö, mikä voi tarkoittaa, että se kilpailee suurten nimien, kuten Axie Infinityn (AXS) ja Decentralandin (MANA) kanssa, menettää arvoa ajan myötä. Tätä silmällä pitäen MCADE-token näyttää huomattavasti alihinnoitellulta, joten se on epäilemättä hyvä sijoitusvaihtoehto vuodelle 2023.

Voit osallistua MCADE:n presaleen täällä.

Kryptovaluutta